Τα μυστικά του ντεμακιγιάζ με το Demak’Up Expert και την Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου | 0 bovary.gr
Τα μυστικά του ντεμακιγιάζ με το Demak’Up Expert και την Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου | 0 bovary.gr
21|12|2017 15:39
SHARE
DEMAK’UP EXPERT

Τα μυστικά του ντεμακιγιάζ με το Demak’Up Expert και την Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου


Η στιγμή για τα πιο ωραία, γιορτινά μακιγιάζ έφτασε!

Και σε αυτές τις γιορτές θα καταπλήξουμε τα πλήθη με τα πιο εντυπωσιακά make up looks. Θα αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά μας ακολουθώντας όλες τις τάσεις του μακιγιάζ. Έντονο eyeliner, σαγηνευτικό βλέμμα με smokey eye, διαχονικά θηλυκό κόκκινο κραγιόν αλλά και γκλίτερ στα βλέφαρα για τα πιο απίστευτα μακιγιάζ για πάρτι.

Για να είμαστε όμως όσο το δυνατόν πιο όμορφες και φρέσκες στις γιρτινές μας εμφανίσεις, απαραίτητη προυπόθεση είναι το ντεμακιγιάζ, ειδικά το βράδυ. Και όταν μιλάμε για ντεμακιγιάζ μιλάμε για το Demak’ Up Expert.

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος έφτασε και με αφορμή τις πολλές και λαμπερές εμφανίσεις που απαιτούν οι μέρες των γιορτών, το Demak’ Up Expert σε συνεργασία με την κορυφαία, Ελληνίδα Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου, παρουσίασε σε κλειστό event όλα τα μυστικά του ντεμακιγιάζ στον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας, για τη διατήρηση της λάμψης της.

Για το Demak’ Up Expert μίλησε στις καλεσμένες δημοσιογράφους η Σεβαστή Κατσαμπούρη, Brand Manager της DEMAK’ UP, εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και τις καινοτομίες της σειράς προϊόντων με διεθνή παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, η ολοκληρωμένη πρόταση ντεμακιγιάζ Demak’ Up Expert με την πατέντα της τρισδιάστατης κυψελωτής υφής από 100% ίνες βαμβακιού - φυσικές και βιοδιασπώμενες, διατίθεται σε οβάλ και στρογγυλούς δίσκους και σε υγρά μαντιλάκια με τη φόρμουλα από έλαια βαμβακιού για τον καθαρισμό ακόμα και του αδιάβροχου μακιγιάζ.

Έχοντας σύμμαχό της τα Demak’ Up Expert, η Ρούλα Σταματοπούλου, παρουσίασε τα μυστικά του σωστού καθαρισμού και μίλησε για τα λάθη που κάνουμε καθημερινά στην περιποίηση του προσώπου μας. Όπως, την παράλειψη του ντεμακιγιάζ σε καθημερινή βάση και σε βάθος, που όχι μόνο απομακρύνει τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά και τους ρύπους της ατμόσφαιρας που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης υπογράμμισε τη σημασία του καθαρισμού του προσώπου πρωί και βράδυ, ακόμα κι όταν δεν έχει προηγηθεί μακιγιάζ.

Επειδή όμως όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα Hot Red Lips, η Ρούλα Σταματοπούλου μας αποκάλυψε τα μικρά μυστικά για να πετύχουμε το απόλυτο και all time classic γιορτινό κόκκινο κραγιόν!

Ρούλα Σταματοπούλου – Μάρω Στοΐλη

Βασιλική Καρατζογιάννη - Ρούλα Σταματοπούλου

Τόνια Κούμπα – Κατερίνα Παπαγεωργιάδη – Ρούλα Σταματοπούλου - Έστερ Μαστρόγιαννη - Σεβαστή Κατσαμπούρη - Μάρω Στοΐλη