Shutterstock
Shutterstock
ΠΑΛΤΟ

Ο νέος, στιλάτος τρόπος να φορέσεις το παλτό σου


Το πανωφόρι είναι απαραίτητο τους χειμερινούς μήνες για να σε κρατήσει ζεστή αλλά και κομψή.

Ένα chic παλτό σε κλασική γραμμή ή ένα υπερμοδάτο και stylish puffer μπουφάν είναι οι καλύτερες επιλογές και οι μεγαλύτερες τάσεις γι' αυτήν την σεζόν.

Μας αρέσει το καλό και εμπνευσμένο στυλ και θέλουμε να δείχνουμε όσο γίνεται in fashion. Όλα αυτά τα χρόνια συνήθιζες να φοράς το παλτό και το μπουφάν σου κουμπώνοντάς το, τραβώντας απλά το φερμουάρ και με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά έκρυβες ένα μέρος του outfit και του στιλ σου. Υπάρχει όμως ένα μικρό στιλιστικό τρικ που μπορεί να αναβαθμίσει με μία μόνο κίνηση την εμφάνισή σου και το πανωφόρι που ναι μεν είναι κομψό αλλά δείχνει βαρετό.

Το μυστικό είναι η ζώνη. Δεν μιλάμε όμως για μια απλή και διαχρονική καμπαρντίνα που δένει με ζώνη, αλλά για ένα απλό και έξυπνο tip που θα σε αναδείξει σε βασίλισσα του styling.

Δώσε ενδιαφέρον στο look δένοντας το πανωφόρι σου (όποιο κι αν είναι αυτό, από ένα tailored σακάκι μέχρι το πιο cool jacket) με μια ζώνη και αλλάζει άμεσα όλη η εμφάνιση σου.

Δέσε κάθε παλτό ή ακόμα και μπουφάν που διαθέτει έστω και λίγο μήκος με μια φαρδιά ζώνη.

Με αυτόν τον τρόπο θα τονίσετε την μέση σας και την θηλυκότητα σας. Θα επαναπροσδιορίσετε το σχήμα της σιλουέτας σε μια ισορροπημένη εμφάνιση. Με αυτό το κόλπο, το πανωφόρι περνάει σε άλλο επίπεδο κομψότητας. Τα κορίτσια της μόδας το έχουν ήδη φορέσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και θα τις ακολουθήσουμε! Δες τι ωραιότερες εμφανίσεις με ζώνη δεμένη στο παλτό και πάρε έμπνευση για να το κάνεις κι εσύ!