To must have μποτάκι για το 2018 είναι στιλάτο και πολύ εντυπωσιακό | 0 bovary.gr
To must have μποτάκι για το 2018 είναι στιλάτο και πολύ εντυπωσιακό | 0 bovary.gr
ANKLE BOOTS

To must have μποτάκι για το 2018 είναι στιλάτο και πολύ εντυπωσιακό


Τα ankle boots θα είναι τάση και το 2018.

Είναι πλέον επίσημο. Το 2017 μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες και αναμένουμε το νέο έτος με αισιοδοξία, ελπίδα και φυσικά με πολύ ενημερωμένο στιλ το οποίο και θέλουμε να διατηρήσουμε όλη τη χρονιά.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά από μία ανανέωση στην ντουλάπα. Αυτόν τον χειμώνα εστιάζουμε στο κομμάτι που φοράμε περισσότερο από κάθε άλλο στο κρύο και φυσικά εννοούμε τα ankle boots.

Το μποτάκι του 2018 είναι νέο, μοντέρνο, chic και πολύ δυναμικό!

Αν περίμενες την τελευταία στιγμή για να ζητήσεις το δώρο σου από τον Αϊ Βασίλη, τότε αυτό ας είναι ένα ζευγάρι ankle boots από λουστρίνι! Από όλα τα διαφορετικά στιλ, από kitten heels μέχρι σατέν μποτάκια, ξεχωρίσαμε τα patend μποτάκια για τον κομψό και cool χαρακτήρα που χαρίζουν σε κάθε outfit. Tι τα κάνει τόσο ξεχωριστά; Tα ιδιαίτερα αυτά μποτάκια δεν έχουν ραφές και ταιριάζουν στα περισσότερα μινιμαλ λουκ.

To γυαλιστερό glossy φινίρισμα των patend boots, προσθέτει επιπλέον πόντους στιλ και πολύ ενδιαφέρον στο κάθε σύνολο!

Μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση σας με την αβίαστη λάμψη τους.

Συνδυάστε μαύρα μποτάκια με χοντρό τακούνι, από λουστρίνι, με καρό παντελόνι και καμηλό παλτό, για μια κρύα, χειμωνιάτικη μέρα, αλλά θα σας χρειαστούν και την άνοιξη, με δροσερές φούστες και φορέματα. Κάντε τους πιο σικάτους συνδυασμούς και εντυπωσιάστε!