Shutterstock
Shutterstock
LUXURY SOAPS

Luxury soaps -Οι λόγοι που χρειάζεσαι ένα αρωματικό σαπούνι στο μπάνιο σου


Μην βιαστείς να τα υποτιμήσεις.

Είναι πολύ πιθανό σε αυτές τις γιορτές να έλαβες ένα όμορφο καλαθάκι με μυρωδάτες μπάρες σαπουνιού ή ακόμα και να πρόσφερες ένα σετ με luxury soaps ως δώρο σε μία φίλη σου ή την μαμά σου. Τα ντελικάτα και αρωματικά αυτά σαπούνια είναι πραγματικά ένα πολύτιμο δώρο και ένα beauty essential που αξίζει να έχεις στο ράφι του μπάνιου σου. Αυτά τα κομμάτια μπορούν άμεσα να ανανεώσουν την ρουτίνα ομορφιάς σου και να σου φτιάξουν την διάθεση εντάσσοντας τα στην καθημερινή σου περιποίηση. Πρέπει να το παραδεχτείς πως κάθε φορά που μπαίνει σε ένα από τα καταστήματα με αυτά τέτοια προϊόντα, ακόμα κι αν τελικά δεν αγοράσεις τίποτα αλλά απλά και μόνο μυρίζοντας τα και δοκιμάζοντας τα αρώματα τους, αισθάνεσαι την πολυτέλεια. Είναι σαν μια έντονη οσφρητική εμπειρία που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει. Τα σαπούνια αυτά είναι συνήθως απόλυτα φυσικά, πολλές φορές χειροποίητα και αυτό ακριβώς είναι το μυστικό που τα κάνει ακαταμάχητα. Περιέχουν ευεργετικά συστατικά που φροντίζουν και προστατεύουν το δέρμα, όποιες κι αν είναι οπι ανάγκες του. Χρησιμοποιώντας τα στο μπάνιο σου καταλαβαίνεις αμέσως πόσο βαθιά περιποιούνται την επιδερμίδα και την κάνουν πιο απαλή ενώ αφήνουν συγκλονιστικό άρωμα που σε συνοδεύει κάθε στιγμή και νιώθεις όμορφα όλη μέρα. Είναι αυτό που έλειπε από το boudoir σου. Η elegant και διακριτική ευωδιά τους αναδύει κομψότητα και ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το στιλ σου. Ακόμα κι αν δεν έλαβες ένα τέτοιο δώρο χάρισε το η ίδια στον εαυτό σου την νέα χρονιά και να τον κακομάθεις λιγάκι. Αυτά είναι τα luxury σαπούνια που ξεχωρίσαμε.

Shutterstock
Shutterstock

Κorres

Έχει ως βάση την φυτική γλυκερίνη που καθαρίζει σε βάθος τις λιπαρές επιδερμίδες και διώχνει το σμήγμα. Το εκχύλισμα ροδιού εκτός από υπέροχο άρωμα χαρίζει και αντισηπτικές ιδιότητες, συσφίγγει τους πόρους και τονώνει το δέρμα.

The Body Shop

Απολαύστε ένα μασάζ παράλληλα με τον καθαρισμό σε όλο σας το σώμα με αυτό το πολυτελές σαπούνι, εμπλουτισμένο με βιολογικό έλαιο argan. Θα ανακουφίσει την ένταση και θα ενισχύσει τη μικροκυκλοφορία

 

 

Kiehl’s

Αυτό το σαπούνι για βαθύ καθαρισμό, είναι κατασκευασμένο με Jojoba Seed Powder, Pumice και Pracaxi Oil, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αναζωογονεί το δέρμα. Εμπλουτισμένο με ένα ξυλωδες άρωμα, Κέδρου, Σανταλόξυλου και Ευκάλυπτου. Αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα απαλή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά.

 

The Body Shop

Xαρίστε στην ευαίσθητη επιδερμίδα ένα υπέροχο συναίσθημα καθαριότητας, με αυτό το απαλό σαπούνι. Λειτουργεί σε αρμονία με την επιδερμίδα ενισχυμένο με βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία και μέλι. Iδανικό για την ευαίσθητη, ξηρή επιδερμίδα.

 

Diptyque, Net-a-Porter

Το σαπούνι "Eau des Sens" της Diptyque εκρήγνυται με νότες Orange Blossom και Petitgrain. Αυτό το φυσικό καθαριστικό εμπλουτίζεται με αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη για την ενυδάτωση του δέρματος. Είναι απλά ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!

Fresh line

Ένα φανταστικό χειροποίητο σαπούνι με αναζωογονητικές ιδιότητες, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Με ήπια καθαριστικά, καθαρίζει απαλά το σώμα, προσφέροντας φρεσκάδα. Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ προσφέρει αντιβακτηριακή δράση και αναζωογονεί, ενώ το αιθέριο έλαιο λεμονιού αποτοξινώνει το δέρμα.