Μακιγιάζ Maybelline & Max Factor με έκπτωση -50% - Ανανέωσε το νεσεσέρ σου τώρα! | 0 bovary.gr
Μακιγιάζ Maybelline & Max Factor με έκπτωση -50% - Ανανέωσε το νεσεσέρ σου τώρα! | 0 bovary.gr
15|01|2018 17:07
SHARE
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μακιγιάζ Maybelline & Max Factor με έκπτωση -50% - Ανανέωσε το νεσεσέρ σου τώρα!


Το μακιγιάζ κάθε γυναίκα το έχει σε περίοπτη θέση στην καθημερινότητά της. Θέλει να έχει στο νεσεσέρ της όλα τα απαραίτητα διπλά και τριπλά για να διαλέγει κάθε φορά την κατάλληλη μάσκαρα, το χρώμα κραγιόν ή την σωστή απόχρωση ρουζ που ταιριάζει στο outfit της.

Ψάξαμε και βρήκαμε από τις αγαπημένες εταιρείες καλλυντικών Maybelline & Max Factor που εδώ και χρόνια συντροφεύουν όλες τις γυναίκες, μερικά από τα πιο απαραίτητα καλλυντικά που όλες έχετε χρησιμοποιήσει. Που; Μόνο στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16 με έκπτωση -50% σε όλα τα παρακάτω:

Masterpiece Rich Black Mascara

Όλες οι μάσκαρα της Max Factor κάνουν την ανατροπή με όλους τους τύπους μάσκαρας να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο είναι η 100% αποτροπή των κόμπων στις βλεφαρίδες σε κάθε πέρασμα και κάθε επανάληψη. Για πυκνές, ανασηκωμένες και πλούσιες βλεφαρίδες, αρκεί ένα πέρασμα με την Masterpiece Rich Black. Με νέο επαναστατικό βουρτσάκι Ifx που θα σας ενθουσιάσει!

Make - up μακράς διάρκειας

Ένα make up μακράς διάρκειας για εσάς που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν θέλετε να αλλοιώνεται καθόλου το αποτέλεσμα. Το δοκιμασμένο make up Lasting Performance Liquid της Max Factor είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς άρωμα. Με νέο σύστημα Touch proof που δεν τρέχει πάνω στα ρούχα! Βρείτε το εδώ και εφαρμόστε το με μικρές ποσότητες και κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο.

Παλέτα χειλιών σε γήινες αποχρώσεις

Κάντε το Lip contouring επιστήμη με την τέλεια παλέτα lip της Maybelline! Ολοκληρώστε το μακιγιάζ δίνοντας χρώμα και sexy εμφάνιση στα χείλη σας. Με την λεπτή μεριά του πινέλου κάντε το περίγραμμα και με την φαρδιά γεμίστε τα χείλη σας με την καλύτερη απόχρωση.Αποκτήστε την μόνο με 11 ευρώ!

Για το απόλυτο strobing

Εντυπωσιάστε με τη λάμψη του προσώπου σας μετά το μακιγιάζ και κάντε το σωστό Strobing με το stick της Maybelline. Εφαρμόστε το στο κοκαλάκι των ζυγωματικών, ανάμεσα στα φρύδια και στη ράχη της μύτης.

Περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ από τις αγαπημένες εταιρείες στο online φαρμακείο Pharm16!