Shutterstock
Shutterstock
LIPOSAN

Smile, Sparkle, Shine: Το μυστικό μου για λαμπερά χείλη και χαμόγελο μέσα στην καρδιά του χειμώνα!


Αν κάποια εποχή του χρόνου ενδείκνυται για όνειρα, στόχους και νέα ξεκινήματα, αυτή η εποχή είναι τώρα!

Η δική μου προσωπική λίστα στόχων για το 2018 περιλαμβάνει πολλές εκδρομές και περιηγήσεις σε μέρη που δεν έχω επισκεφθεί ξανά. Γιατί για μένα, η sparkling πλευρά της ζωής, αυτή που με κάνει να χαμογελάω, έχει πολλές εκδρομές στο βουνό, παρέα και χιόνι. Οπότε φέτος αποφάσισα ότι δεν θα αφήσω τίποτα να με πτοήσει, ούτε καν ο καιρός και το τσουχτερό κρύο. Διαβάστε λίγα από τα μυστικά μου, για να διατηρήσετε λαμπερό το χαμόγελό σας στην καρδιά του χειμώνα!

Σαν beauty editor γνωρίζω καλά πόσο το κρύο και οι ξαφνικές μεταβολές του καιρού μπορούν να επηρεάσουν την επιδερμίδα μου, ειδικά αυτή του προσώπου.

Τίποτα όμως δεν θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια μου για το Σαββατοκύριακο.

Ετοιμάζω τη βαλίτσα μου με όλα τα απαραίτητα για δύο μέρες γεμάτες παιχνίδια στο χιόνι -θα είναι η πρώτη φορά που κάνω σκι και αν και λίγο αγχωμένη, θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένη.

Ισοθερμικά ρούχα, λαστιχένιες μπότες, γυαλιά και φυσικά το ζεστό μπουφάν μου, check!

Στην πόλη σπάνια χιονίζει και αυτή εκδρομή είναι η καλύτερη ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και να διασκεδάσουμε. Η sparkling πλευρά της ζωής που σας έλεγα έχει σίγουρα διασκέδαση και εκπλήξεις!

Η διαδρομή ήταν ήσυχη και τα αστεία στην παρέα έδιναν και έπαιρναν.

Μόνο μια μικρή ενόχληση στα χείλη είχε αρχίσει να μου χαλάει τη διάθεση. Τα ένιωθα ξηρά και η απόφασή μου να βάλω κραγιόν, έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Όταν μετά από λίγες ώρες φτάσαμε στο δωμάτιο που είχαμε νοικιάσει, ο ενθουσιασμός μου ήταν τόσο μεγάλος, που ήθελα τόσο να ορμίσω και να πάρω λίγο χιόνι στα χέρια μου σαν μικρό παιδί.

Άλλαξα και έφυγα απευθείας για το χιονοδρομικό.

Οι φίλοι μου ήδη ήξεραν τα βασικά στο σκι και έτσι έμαθα την τεχνική πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Αν και έπεσα πολλές φορές το αντιμετώπισα με πολύ γέλιο (μαζί με τους φίλους μου που με πείραζαν) και ήμουν ευτυχισμένη πάνω στο λευκό και αφράτο χιόνι.

Μετά από ώρες στην πίστα (ήταν πια απόγευμα) αφήσαμε τα πέδιλα μας και πήγαμε για φαγητό και μια ζεστή σοκολάτα δίπλα στο αναμμένο τζάκι, σε ένα πανέμορφο, γραφικό chalet. Η θέα ήταν μαγευτική από εκεί πάνω.

Τότε ήταν που κατάλαβα πως τα χείλη μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και είχαν σκάσει.

Το κρύο αλλά και μετά η ζέστη που δημιουργούσε το τζάκι είχαν ξεράνει υπερβολικά το σημείο που μέχρι τώρα θεωρείτο ατού πάνω μου.

Εκείνη τη στιγμή με πλησίασε η κολλητή μου, που είχε προσέξει τα σκασμένα μου χείλη και μου έδωσε κάτι στα κρυφά κλείνοντας μου το μάτι.

Liposan! Mα ναι πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα! Το πιο αποτελεσματικό και περιποιητικό lip balm που χρησιμοποιούσα ήδη από όταν πήγαινα σχολείο ακόμα.
Κοίταξα προσεκτικά την συσκευασία. Liposan Original Sparkling Edition.

Ήταν το κλασικό Liposan με την ίδια απαλή σύνθεση και διακριτικό άρωμα, σε μία διαφορετική, πολύ κοριτσίστικη συσκευασία glitter.

Aυτό που κρατούσα στα χέρια μου είχε ασημί απόχρωση που θύμιζε νιφάδες χιονιού και φυσικά αυτό το sparkling εφέ μου θύμισε την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου για περισσότερη «λάμψη» στην καθημερινότητά μου.

Άπλωσα πολλές απανωτές στρώσεις στα ταλαιπωρημένα χείλη μου και ένιωσα αμέσως τη διαφορά.

Με όλα αυτά δεν είχα σκεφτεί πως αυτό που χρειαζόμουν ήταν πλούσια ενυδάτωση από ένα ευγενικό με τα χείλια lip balm όπως το Liposan, που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια.

Τα χείλη ήταν ήδη σκασμένα και χρειάστηκαν αρκετές επαναλήψεις για να γίνουν ξανά ενυδατωμένα και απαλά.

Ευχαρίστησα την φίλη μου που με έσωσε και έγινε η ηρωίδα μου αυτό το Σαββατοκύριακο στο βουνό.

Aπό την δουλειά μου γνωρίζω πως για περισσότερα από 100 χρόνια, το μυστικό για όμορφα και υγιή χείλη ακούει στο όνομα Liposan.

Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο αποτελεσματικό;

H καινοτόμος φόρμουλα αποθήκευσης της υγρασίας του Liposan, με extra πανθενόλη, που θρέφει σε βάθος τα χείλη και τους προσφέρει αόρατη ενυδάτωση και προστασία που διαρκεί 12 ώρες.

Από την επόμενη κιόλας μέρα -η πρώτη μου κίνηση ήταν να απλώσω ξανά Liposan στα χείλη μου- τα χείλη ήταν αισθητά πιο λεία και απαλά και το τράβηγμα είχε υποχωρήσει.

H αστραφτερή glitter συσκευασία της limited edition σειράς Liposan Sparkle Original μου έφτιαχνε την διάθεση και μόνο που την κοιτούσα.

Η νέα αυτή limited συλλογή, κυκλοφορεί με sparkling συσκευασία και σε άλλα αγαπημένα χρώματα. Το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα έδωσε τη θέση του στα shiny ροζ, φούξια, κόκκινο, πράσινο, χρυσό και ασημί, πασπαλισμένα με λαμπερό glitter και pop αισθητική.

Με το girly στυλ της ήταν σαν ένα μικρό κόσμημα στο νεσεσέρ μου, ένα κόσμημα για το χαμόγελο μου.

Mε την επιστροφή μας, το τέλειο χαμόγελο έχει επανέλθει τελείως.

Η λάμψη και φυσικά η υγεία είχε επιστρέψει στο ευαίσθητο δέρμα των χειλιών μου που έδειχναν καλύτερα από πριν.

Χάρη στο Liposan Sparkle Original, τα σκασμένα χείλη δεν μπόρεσαν να χαλάσουν τα σχέδια μου για το διήμερο, ούτε την εκδρομή μου.

Έτσι δεν ξεχνώ πια ποτέ το Liposan και το έχω καθημερινά στην τσάντα μου απλώνοντάς το, ανεξάρτητα από τον καιρό, ακόμα και κάτω από το μακιγιάζ, μου γιατί με αυτό είμαι σίγουρη πως τα χείλη μου είναι προστατευμένα και δείχνουν όμορφα, χωρίς ερεθισμούς και σκασίματα.

Για κάθε μέρα και κάθε εκδρομή το Liposan φροντίζει τα χείλη μου και έχει γίνει ο καθημερινός σύμμαχος ομορφιάς μου στην ενυδάτωση των χειλιών .