Blush Flush -H νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ της Catrice είναι μοναδική! | 0 bovary.gr
Blush Flush -H νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ της Catrice είναι μοναδική! | 0 bovary.gr
ΒLUSH FLUSH

Blush Flush -H νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ της Catrice είναι μοναδική!


Το Draping, η πιο διαδεδομένη τάση στο μακιγιάζ σε όλα τα διεθνή catwalk, γίνεται πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας χάρη στη νέα Limited Edition της Catrice “Blush Flush”.

Ποικίλες υφές και αποχρώσεις του ρουζ προσφέρουν μοναδικά στιλ contouring και highlighting για μία όμορφη επιδερμίδα.

H συλλογή περιλαμβάνει νέα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, με πλούσιο χρώμα και διακριτική λάμψη που θα ανανεώσουν το νεσεσέρ σου και την διάθεση σου, αφού οι φρέσκοι ροζ τόνοι πρωταγωνιστούν. Είναι αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο ζωηρό και μοντέρνο μακιγιάζ.

Ακόμα, μπορείς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου αλλά και να δημιουργήσεις γωνίες και να καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες.

Ανακάλυψε την πιο φρέσκια συλλογή!

Double Face Brush

Υψηλής ποιότητας πινέλο για το πρόσωπο, με διπλό τελείωμα και συνθετικές τρίχες, για μία ιδιαίτερα ευέλικτη εφαρμογή. Το ελαφρώς κυματιστό τελείωμα με τις μαύρες τρίχες είναι ειδικό για την ομαλή εφαρμογή της πούδρας, ενώ το ανοιχτόχρωμο τελείωμα με τις πιο ίσιες τρίχες, αναμιγνύει άψογα τις κρεμώδεις υφές στο δέρμα.

Ombre Blush Palette

Η παλέτα ρουζ με την απαλή, πουδρένια υφ, συνδυάζει ποικίλα εφέ - από ματ μέχρι ιριδίζοντα. Οι εντυπωσιακές χρωματικές διαβαθμίσεις επιτρέπουν τη δημιουργία μοναδικών στιλ μακιγιάζ για μία λαμπερή και φρέσκια όψη.

Fluid Glow

Το υγρό ρουζ προσφέρει πάντα τη σωστή δοσολογία χάρη στο ειδικό σταγονόμετρο και χαρίζει ένα ελαφρώς ιριδίζον φινίρισμα. Είναι τόσο ευέλικτο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν βάση κάτω από όλες τις πουδρένιες υφές είτε και μόνο του.

Catrice
Catrice

Cushion Powder Cheeks

Η κρεμώδης υφή πούδρας βρίσκεται στο καπάκι του στικ ενώ το απλικατέρ σφουγγαράκι είναι ιδανικό για blending. Ό,τι καλύτερο για όταν είστε εν κινήσει.

Blushing Mousse

Το ρουζ με τη μους υφή δίνει ένα όμορφο ματ φινίρισμα. Το απλικατέρ σφουγγαράκι εξασφαλίζει μία ακριβή εφαρμογή. Για να εντείνετε το αποτέλεσμα των πουδρένιων υφών απλώς χρησιμοποιείστε το blushing mousse σαν βάση.

Butter To Powder Blush

Η πρωτοποριακή, υβριδική του σύσταση μετατρέπει τη βουτυρένια υφή σε ένα πουδρένιο φινίρισμα. Προσφέρει έντονο χρώμα και μία φρέσκια όψη.

Catrice
Catrice