Darphin
Darphin
DARPHIN

Η σειρά Stress Relief Vetiver Detox της Darphin θα διώξει τα σημάδια του στρες από το πρόσωπο σου


Η απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, η σειρά που απελευθερώνει το δέρμα από το φορτίο του καθημερινού στρες, η Stress Relief Vetiver Detox της Darphin, παρουσιάστηκε στις 23 και 24 Ιανουαρίου στο Tatoi Club.

Οι beauty editors και οι influencers που είχαν προσκληθεί έζησαν το πρωτότυπο challenge του digital detox με στόχο την αποτοξίνωση από το ψηφιακό άγχος μέσα από την 360ο προσέγγιση του mindfulness, των experience rooms και της νέας σειράς περιποίησης της εταιρείας. Mαζί κι εμείς.

Φυσικά και το bovary.gr ήταν εκεί και έζησε από κοντά αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης.

Bovary Team

Σε ένα guesthouse που είχε διακοσμηθεί ώστε να θυμίζει πρωινό περίπατο σε ανοιξιάτικο κήπο, η Όλγα Φούρναρη (Marketing Manager Balkans, Darphin & Origins) και η Δανάη Κριμπένη (Product Manager, Darphin & Origins) καλωσόρισαν τις καλεσμένες. Μας εξήγησαν γιατί είναι απαραίτητο να φροντίζουμε για την αποτοξίνωση της ομορφιάς, παρουσίασαν τον ρόλο της Darphin στη νέα πρόκληση. Αποστολή των καλλυντικών δεν είναι πλέον μόνο να ενυδατώνουν αλλά να συμβάλουν στην αποτοξίνωση του δέρματος σε συνδυασμό με τον διαλογισμό και τα experiential rooms ώστε να καταπολεμήσουμε το καθημερινό άγχος καθώς και τη γήρανση που υφίσταται το δέρμα εξαιτίας του.

Στη συνέχεια η Μυρτώ Λεγάκη, εκπαιδεύτρια mindfulness και κινητικού διαλογισμού, ζήτησε από τις καλεσμένες να απενεργοποιήσουν τα κινητά και τους έδειξε δύο τρόπους για να περιορίζουν το άγχος και να επικεντρώνουν την προσοχή τους στις αισθήσεις τους και στο τι συμβαίνει την παρούσα στιγμή. Έτσι κι έγινε.

Η πρώτη άσκηση που έκαναν αφορούσε στο να δώσουμε σημασία στην αφή και στο βάρος του σώματός μας, ενώ η δεύτερη αφορούσε το κομμάτι της αναπνοής και πώς μέσω αυτής θα καταφέρουμε να αποβάλουμε το στρες από την ζωή μας.

Οι καλεσμένες παραδόθηκαν στη ψυχοθεραπευτική δύναμη των experience rooms, τα οποία ήταν έτσι σχεδιασμένα ώστε να αποτελούν μία απόδραση στον κόσμο των αισθήσεων.

Το fluffy room ήταν ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, γεμάτο με μαλακά χαλιά και μαξιλάρια τα οποία βοηθούν στη χαλάρωση, ενώ το bubble room ήταν από πάνω ως κάτω διακοσμημένο με πλαστικές φυσαλίδες ειδικές για την εκτόνωση του άγχους.

Το βίωμα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης συμπληρώθηκε με γκουρμέ γεύμα από φρέσκες εκλεκτές πρώτες ύλες, ειδικά διαλεγμένες για τις αντι-στρες ιδιότητες τους, όπως τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως.

Η Αλίνα Μητώση - Junior Product Manager Darphin, Όλγα Φούρναρη – Marketing Manager Balkans Darphin and Origins, Χρύσα Τζώρτζη – Training Manager Balkans Darphin and Origins, Δανάη Κριμπένη – Junior Product Manager Darphin and Origins στο ειδικά διαμορφωμένο bumble room.

Για τα δύο προϊόντα της νέας σειράς της Darphin, που ενσωματώνουν την τεχνογνωσία 50 χρόνων και την εξειδίκευση στις βοτανικές συνθέσεις, μίλησε η Training Manager Balkans, Darphin & Origins της εταιρείας Χρύσα Τζώρτζη.

Το ελιξίριο αιθέριου ελαίου Stress Relief Vetiver Detox Essential Oil Elixir βοηθά το δέρμα να γίνει πιο ανθεκτικό στην ορατή επίδραση του περιβάλλοντος, των καθημερινών πιέσεων και της έλλειψης ύπνου.

Η μάσκα ελαίου Vetiver Stress Relief Vetiver Detox Oil Mask απομακρύνει άμεσα τα σημάδια του στρες που αφήνει η καταπόνηση στη διάρκεια της μέρας ενώ χαρίζει ελαστικότητα και ζωντάνια.

Η εκπαιδεύτρια έδειξε στις καλεσμένες πώς πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε προϊόν για να μεγιστοποιούνται τα οφέλη από τη δράση του.

Δέσποινα Καμπούρη

Ισμήνη Νταφοπούλου και Φιλιώ Μέτση

Μετά το σύντομο ταξίδι σε έναν κόσμο χωρίς digital τοξίνες, οι καλεσμένες επέστρεψαν στην πραγματικότητα με όπλο τη νέα σειρά Stress Relief Vetiver Detox και δώρο μία χειροποίητη μαρμελάδα λουλουδιών από τη συνεργασία της Darphin με την Confiture Parisienne.

Σε ευχαριστούμε Darphin!

@darphin #skincare #digitaldetox #darphingreece #vetiver