Cacharel
Cacharel
CACHAREL

To νέο άρωμα «Yes I Am» της Cacharel έχει μπουκάλι κραγιόν και μυρίζει ανεξαρτησία


Συνώνυμα της νεότητας και της ελευθερίας από το 1978, τα αρώματα Cacharel δημιουργούνται για να εκφράζουν οσφρητικά κάθε στάδιο της ζωής μιας νεαρής γυναίκας.

Μετά την επιτυχία του Anaïs Anaïs, το πρώτο άρωμα κάθε κοριτσιού και του best-seller Amor Amor που αποτέλεσε τη διακήρυξη της πρώτης αγάπης, σήμερα η Cacharel βρίσκεται στο επόμενο ορόσημό της, προσφέροντας στις γυναίκες το πρώτο άρωμα ανεξαρτησίας: "Yes I Am."

Ένα άρωμα δύναμης,αυτοπεποίθησης. Ένα σύμβολο της μεταμόρφωσης σε μια ισχυρή, ανεξάρτητη γυναίκα. Μια δήλωση απόλυτα συνειδητοποιημένης θηλυκότητας. Μια δήλωση αυτοεπιβεβαίωσης μιας νεαρής γυναίκας που γράφει τη δική της ιστορία, μια νεαρή γυναίκα που ορίζει μόνη της ποια είναι και πού οδεύει.

Η Cacharel προκαλεί επανάσταση στο design των αρωμάτων. Σήμερα, το πιο ισχυρό σύμβολο θηλυκότητας αντιπροσωπεύει ένα άλλο σύμβολο. Το κόκκινο κραγιόν αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο και μεταμορφώνεται σε ένα άρωμα δύναμης.

Όπως το άρωμα, έτσι και το κραγιόν δείχνει ότι αγαπάς τον εαυτό σου.

Μια διπλή προσέγγιση. Ένα αντικείμενο που κλείνει μέσα του τον πόθο. Μεγαλύτερο από ένα κραγιόν, το ελκυστικό μπουκάλι του Yes I Am δημιουργήθηκε για να εντυπωσιάζει. Προκλητικό, κρύβει την πραγματική φύση του πίσω από το design του.

Cacharel
Cacharel

Ένα άρωμα που ξεχωρίζει μέσα σε ένα δωμάτιο με αρώματα. Μια αλληλουχία εντυπωσιακών χρωμάτων, από το βαποριζατέρ που έχει το κόκκινο του κραγιόν, μέχρι τον αχνό χρυσό λαιμό και το σκούρο γκρι γυάλινο μπουκάλι του. Μια συνάντηση αντιθέσεων: το κόκκινο και το χρυσό κάνουν αντίθεση με την υφή του σκούρου γυαλιού με τα καπιτονέ σχέδια.

Το βαποριζατέρ δεν είναι οποιοδήποτε κόκκινο, είναι το απόλυτο κόκκινο. Το κόκκινο που τραβά όλα τα βλέμματα. Ένα τέλειο κόκκινο κραγιόν διακοσμημένο με το C της Cacharel.

Ο εξαιρετικά μοντέρνος λαιμός σε αχνό χρυσό χρώμα γράφει Yes I Am και το Cacharel είναι χαραγμένο στην άλλη πλευρά. Σαν αντικείμενο πολυτελούς design, το σκούρο γυάλινο μπουκάλιφέρει καπιτονέ σχέδιο, ενώ το άρωμα που κλείνει μέσα του έχει ένα τολμηρά θηλυκό σκούρο ροζ χρώμα. Σχεδιασμένο για να την ακολουθεί παντού. Για να το κρατά με απόλυτη ευκολία.

Ενώ τα κλασικά μπουκάλια αρώματος κατασκευάζονται συνήθως από δύο μέρη, το μπουκάλι Yes I Am έχει κατασκευαστεί από επτά διαφορετικά μέρη, για να είναι απόλυτα λειτουργικό καιταυτόχρονα αισθησιακό.

Η Cacharel δημιουργεί το 1ο πικάντικο cremoso άρωμα. Για τις νέες γυναίκες της γενιάς του Yes I Am, η Cacharel τολμά ένα άρωμα που όμοιό του δεν υπάρχει: το πρώτο "πικάντικο Cremoso". Ένα Eau de Parfum που βασίζεται για πρώτη φορά στην πικάντικη, κρεμώδη αντίθεση της κρέμας κάρδαμου και χαρακτηρίζεται "πικάντικο Cremoso".

Όπως τα gourmet εδέσματα, το Yes I Am τολμά να αντιπαραβάλλει τον πικάντικο χαρακτήρα του αιθέριου ελαίου κάρδαμου με μια γλυκιά κρεμώδη συμφωνία, αντίθετες νότες raspberry και μανταρινιού και δροσερές, λουλουδάτες νότες άνθους πιπερόριζας, γαρδένιας και γιασεμιού. Μια ανεξάρτητη οσφρητική ταυτότητα που κρύβει τη δύναμή της στις αντιθέσεις.

Cacharel
Cacharel

Μια ζωηρή έκρηξη θηλυκότητας με λουλουδάτες συμφωνίες γιασεμιού, γαρδένιας και άνθους πιπερόριζας συνδυάζεται με αστραφτερές νότες raspberry και μανταρινιού.

Για ένα εθιστικό ανατολίτικο και πικάντικο άρωμα που δεν είναι απλώς πρωτοποριακό: είναι τολμηρό, όπως η γυναίκα που το φορά.

Master Αρωματοποιοί, οι Honorine Blanc και Christophe Raynaud.

Η Honorine Blanc & ο Christophe Raynaud δημιουργούν μια νέα οσφρητική υπογραφή για την Cacharel. Θέλοντας να ερμηνεύσουν την πρωτοφανή δύναμη αυτής της γενιάς με έναν τρόπο που να χαρακτηρίζει την Cacharel, η Honorine Blanc και ο Christophe Raynaud επιλέγουν το φυσικό αιθέριο έλαιο κάρδαμου. Μια νότα που χρησιμοποιείται σπανίως σε γυναικεία αρώματα, ιδίως σε συνδυασμό με μια γλυκιά αρωματική συμφωνία.

Για τους δύο master αρωματοποιούς, η Cacharel είναι η φωνή μιας γενιάς. "Η Cacharel μιλάει στις νέες γυναίκες, δίνοντάς τους τρόπους να εκφράζουν τη μοναδικότητα και τη θηλυκότητά τους. Ο οίκος Cacharel ήξερε πάντα πώς να αποπνέει αυτή την αίσθηση της νεότητας και της ελευθερίας. Το Yes I Am είναι απόλυτα Cacharel, αθώο και ταυτόχρονα σέξι χάρη στις εξαιρετικά εθιστικές, εκλεκτές και θηλυκές νότες του.

Η Izzy Bizu, η 23χρονη τραγουδίστρια και συνθέτης λέει Yes I Am για την Cacharel.

Η Izzy Bizu, η μουσικός της jazz και της soul με την "ηλιόλουστη φωνή", όπως την αποκαλούν τα μουσικά media, τραγουδά για τους εκπροσώπους μιας ολόκληρης γενιάς και τους βοηθά να ανακαλύψουν τον αληθινό τους εαυτό. Η Αιθιοπιανή-Βρετανή Izzy μεγάλωσε με τη μουσική και άρχισε να αποκτά παγκόσμιο κοινό όταν έλαβε μέρος σε μια βραδιά open mic.

Θεωρείται ανερχόμενη "superstar" και "το επόμενο μεγάλο όνομα", και σήμερα έχει πάνω από 30 εκατομμύρια streams της επιτυχίας της White Tiger, μια σειρά μουσικών βραβείων και τον Chris Martin των Coldplay να δηλώνει fan της – αφότου άνοιξε την πρόσφατη περιοδεία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2017. Αρχικά, η Izzy Bizu επιλέχθηκε από την Cacharel για να ντύσει την καμπάνια του Yes I Am με το White Tiger, αλλά πολύ σύντομα αποφασίστηκε να γίνει και το πρόσωπο του αρώματος.

Ανταλλάσσοντας ονόματα περιοχών, για να συναντήσει έναν άνδρα που δε θα ξαναδεί ποτέ, ανεβαίνοντας στις στέγες της πόλης για να ατενίσει τον ορίζοντα, η καμπάνια του Yes I Am παρουσιάζει την Izzy Bizu σαν μια γυναίκα που έχει κάνει δική της την πόλη, από τους δρόμους μέχρι τις στέγες.

Πίσω από την κάμερα, ο 26χρονος Dexter Navy. Ένας σκηνοθέτης που προέρχεται, όπως και η Izzy Bizu, από τον κόσμο της μουσικής. Για την Cacharel, ο Navy μας μεταφέρει στα ψηλά και κρυφά σημεία της πόλης, δείχνοντας μια νέα γυναίκα να κάνει skateboard, να σκαρφαλώνει, να ζει με το δικό της τρόπο στην πόλη της.