Shutterstock
Shutterstock
NIVEA

Νέα Nivea Urban Skin Defence: Η δική μου προστασία από τους έντονους ρυθμούς της πόλης


Αγαπάς την σύγχρονη ζωή στην πόλη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τους δρόμους της, τα νυχτερινά φώτα, την βουή και τους ήχους που αντανακλούν τη ζωή της. Η ενέργειά της και η ασταμάτητη ζωντάνια σε γοητεύουν πάντα ακόμα και όταν στο τέλος της ημέρας γυρνάς στο σπίτι κάτι παραπάνω από κουρασμένη.

Μπορείς να τα έχεις όλα όποτε τα θελήσεις. Δουλειά, φίλους, διασκέδαση, Κάθε στιγμή όλα είναι εκεί. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το αστικό περιβάλλον, σε αυτήν την τόσο γρήγορη καθημερινότητα και ρουτίνα όλες εμείς που ζούμε στην πόλη έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από το άγχος, έναν ακόμα σημαντικό εχθρό για την επιδερμίδα μας.

Τους ατμοσφαιρικούς ρύπους που παραμονεύουν για να ερεθίσουν και να βλάψουν το δέρμα. Είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο το πρόσωπο σου, συχνά φαίνεται θαμπό, χωρίς ζωντάνια και λάμψη ενώ τα σημάδια της κούρασης είναι εκεί, πιο εμφανή από ποτέ, να σου υπενθυμίζουν πως πρέπει να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Η Nivea έρχεται να δώσει τη λύση με μια νέα καινοτόμα σειρά, την Nivea Urban Skin Defence, μια σειρά αληθινή «προστατευτική ασπίδα» ενάντια στους ρύπους της πόλης και το οξειδωτικό στρες που προκαλούν σε βάθος χρόνου.

Η νέα σειρά περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, βιολογικό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, υαλουρονικό οξύ και λευκό άργιλο, ενώ επιδρά ευεργετικά στην επιδερμίδα κι «αιχμαλωτίζει» τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν το χρόνιο οξειδωτικό στρες. Η σειρά περιλαμβάνει δύο μοναδικά προϊόντα ιδανικά για εσένα που ζεις και κινείσαι συνεχώς στην πόλη. Την Κρέμα Ημέρας Urban Skin Defence και τη μάσκα καθαρισμού 1 Minute Urban Skin Detox. Με μόλις δύο κινήσεις μέσα στην μέρα σου αισθάνεσαι προστατευμένη από το καυσαέριο και το καθημερινό στρες.

Η Νέα ολοκληρωμένη σειρά Nivea Urban Skin Defence για προστασία της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και το οξειδωτικό στρες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Πώς λειτουργεί;

Η προηγμένη σύνθεση της Nivea Urban Skin Defence Day Cream αποτελεί την ασπίδα της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα μικροσκοπικά σωματίδια των ρύπων προσκολλώνται στην επιδερμίδα και με την πάροδο του χρόνου προκαλούν το οξειδωτικό στρες που επηρεάζει τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα της.

Η αναζωογονητική κι ελαφριά σύνθεσή της με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού και υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνει την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF 20 προφυλάσσουν από τις ακτίνες UVA και από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος.

Επιπλέον, η αντιφλεγμονώδης δράση του φυσικού αντιοξειδωτικού Licochalcone A, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες. Εκτός όμως από τους περιβαλλοντικούς ρύπους έχεις να «τα βάλεις» και με την ακτινοβολία του υπολογιστή. Η super ενυδατική επαναφέρει την ισορροπία του pH της επιδερμίδας προσφέροντας 48ωρη ενυδάτωση.

Από την άλλη, η αναζωογονητική 1 Minute Urban Skin Detox Face Mask καταφέρνει μόνο μέσα σε ένα λεπτό να «απελευθερώσει» και να καθαρίσει την επιδερμίδα μας από τους ενοχλητικούς κι επίμονους περιβαλλοντικούς ρύπους! Ο φυσικός λευκός άργιλος, γνωστός και ως kaolin, λειτουργεί σαν μαγνήτης, «φυλακίζοντας» τη λιπαρότητα, το σμήγμα, και τους ρύπους από την επιδερμίδα μας, πράγμα που την καθιστά ιδανική για εσένα που έχεις λιπαρή επιδερμίδα.

Παράλληλα εμποδίζει την εμφάνιση κηλίδων κι επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και πάλι ελεύθερα. Η αντιμικροβιακή σύνθεση με εκχύλισμα μανόλιας σε συνδυασμό με το kaolin καθαρίζουν ήπια κι αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν ορατά την όψη της επιδερμίδας εμποδίζοντας μακροχρόνια τις ατέλειες που προκαλούνται από το σύγχρονο περιβάλλον των πόλεων. Η μάσκα 1 Minute Urban Skin Detox Face Mask είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, η ημερήσια δόση προστασίας και φροντίδας σου.

Η νέα σειρά της Nivea Urban Skin Defence είναι ιδανική και για εσένα. Θα χαρίσει στο πρόσωπο σου προστασία κι ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Κάνει detox στην επιδερμίδα προσφέροντας βαθιά καθαριότητα κι αναζωογόνηση.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα κοιτάξεις κι εσύ στον καθρέφτη, θα δεις το πρόσωπο σου να δείχνει καθαρό, φωτεινό και φρέσκο σαν μωρού. Τότε θα αισθανθείς κι εσύ την σιγουριά και εμπιστοσύνη που προσφέρει η Nivea.