CHANEL
CHANEL
CHANEL

Τα αρώματα Chance από τον οίκο Chanel φοριούνται με ένα twist


Η ευκαιρία είναι κάτι σαν ανεμοστρόβιλος. Μια στιγμή που πρέπει να προλάβεις να κάνεις δική σου.

Το 2018, ο οίκος Chanel προσφέρει τρεις νέους τρόπους να φορέσετε τα αρώματα Chance, ανάλογα με τη στιγμή της ημέρα και αλλά και την διάθεσή σας.

Για την φροντίδα του σώματος σας: Chance body oils

Τα λαδάκια για το σώμα με τις υπέροχες ευωδιές διατίθενται σε περιορισμένη έκδοση. Τα ξηρά έλαια Chance απορροφώνται αμέσως από την επιδερμίδα.

Είναι πολύ ελαφριά και έχουν την δύναμη να ξυπνούν τις αισθήσεις, ενώ αφήνουν το δέρμα μεταξένιο. Παράλληλα παρατείνουν την διάρκεια αλλά και την ένταση του αρώματος.

Υπάρχει ένα λάδι για κάθε γυναίκα και κάθε ξεχωριστή διάθεσή της.

- Για μια δόση αισιοδοξίας, το Chance Body Oil προσφέρει ένα άγγιγμα από ροζ πιπέρι και έναν μοναδικό συνδυασμό γιασεμιού, υάκινθου και musk.

- Για γλυκύτητα και ένα ντελικάτο touch, το Chance Eau Tendre Body Oil διαχέει αναζωογονητικές, λουλουδάτες και φρουτένιες νότες, συνδυάζοντας white musk και κυδώνι.

- Για ενίσχυση της φρεσκάδας και της ζωτικότητας, το Chance Εau Fraiche Body Oil αποκαλύπτει ένα λουλουδάτο, sparkling άρωμα που κινείται ανάμεσα στις νότες εσπεριδοειδών και τις ζωντανές νότες ξύλου teak.

- Aν πάλι αυτό που χρειάζεστε είναι μια δόση ενέργειας, το Chance Εau Vive Body Oil ενώνει ζωηρές νότες από σαγκουίνι με την κομψότητα του ξύλου κέδρου και της ίριδας.

Κάθε στιγμή της ημέρας: Chance Eau Tendre Delicate Fragrance Touch-Up

Ένα ελαφρύ άγγιγμα διακριτικού αρώματος

Η Chanel προσφέρει έναν νέο τρόπο εφαρμογής των αρωμάτων, με μια νέα αισθητική εμπειρία και μια νέα πρωτοποριακή τεχνική εφαρμογής που δεν έχει ξαναγίνει.

Διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση.

Πρόκειται για το πρώτο cushion, δηλαδή σφουγγαράκι αρωμάτων Chanel, που ξυπνά τις αισθήσεις. Διαθέτει λεπτή υφή gel και μαλακό aplicator, που γλιστρά πάνω στο δέρμα, απαλά.

Κομψό και αισθησιακό, το Chance Eau Tendre Delicate Fragrance Touch-Up είναι μια πρόσκληση να ανανεώσετε το άρωμα σας διακριτικά και με απόλυτη ακρίβεια, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χωρίς να χρειάζεται να ψεκάσετε. Είναι μια εντελώς προσωπική στιγμή που μπορείτε να απολαύσετε.

Είναι ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε στιγμή και ένα προϊόν απαραίτητο πάντα στην τσάντα σας.

CHANEL
CHANEL

Για να ταξιδεύετε με στιλ: Chance Eau Vive Twist & Spray

Μια δημιουργία που τονώνει την ενέργεια σας και σας γεμίζει με ζωντάνια. Το Chance Eau Vive τώρα έρχεται σε μορφή twist και spray. Είναι τέλειο για να το κρατάτε στο τσαντάκι σας, και να το έχετε μαζί σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Είναι ότι πιο πρακτικό και ιδανικό για το κάθε σας ταξίδι. Έτσι μπορείτε να ψεκάσετε όποτε θέλετε και να το κάνετε με στιλ Chanel.

CHANEL
CHANEL