essence
essence
ESSENCE

Δημιούργησε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ με την νέα Τhe Trend Factory συλλογή της Essence


Beauty Alert! Τον Μάρτιο του 2018, ανάμεσα στην νέα ανοιξιάτικη συλλογή με δεκάδες σούπερ προιόντα ξεχωρίζει η νέα trend edition της essence “the trend factory”.

Προσφέρει όλα τα must προϊόντα της σεζόν σε μία μόνο συλλογή – dewy και holo εφέ συναντούν μοναδικά στιλ γεμάτα glitter και δημιουργούν εντυπωσιακά και δυναμικά look! Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να δώσετε στο πρόσωπό σας μία εξαιρετική λάμψη με συναρπαστικές, ολογραφικές αποχρώσεις, να δημιουργήσετε λαμπερά look, με ένα υπέροχο dewy φινίρισμα, ή να πετύχετε «μυθικές» εμφανίσεις με glitter στο πρόσωπο και το σώμα σας.

Στη συνέχεια τα προϊόντα θα ενταχθούν στη βασική σειρά της essence.

Eyeshadow box

Παλέτες με προσωπικότητα που αναδεικνύουν το δικό σας, μοναδικό στιλ μακιγιάζ στα μάτια. Διαλέξτε ανάμεσα στις nude αποχρώσεις της παλέτας“million nude faces” και στην ποικιλία των ροζ αποχρώσεων της παλέτας “in love with rose” – και οι δύο παλέτες προσφέρουν δέκα σκιές ματιών με έντονο χρώμα, υψηλή απόδοση, μεγάλη διάρκεια, καθώς και ματ και μεταλλικά εφέ.

Get your glitter on! Glitter primer

Η ιδανική βάση για την εφαρμογή κάθε είδους glitter. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο αλλά και σε μεμονωμένες περιοχές.

The sili helpers Glitter & pigments aplicator

Το λεπτό, λοξό απλικατέρ σιλικόνης εξασφαλίζει την εύκολη και ακριβέστερη εφαρμογή τόσο των προϊόντων της σειράς “get your glitter on!” όσο και των σκιών ματιών.

Glow to go illuminating -setting spray

Το σπρέι αυτό σταθεροποιεί το μακιγιάζ και δημιουργεί στη στιγμή μία λαμπερή όψη, χάρη στις χρωστικές του που αντανακλούν το φως. Το ειδικό εφέ soft-focus εξομαλύνει τυχόν ατέλειες του δέρματος.

Get your glitter on! Loose glitters

Νιφάδες glitter, πολύχρωμα κονφετί και χρυσά glitter –όλα όσα χρειάζεστε για ένα μοναδικό look που θα κόψει την ανάσα. Κάθε glitter, εάν εφαρμοστεί μόνο του, δημιουργεί ένα απίθανο, εντυπωσιακό look, ενώ εάν συνδυαστεί με τις υπόλοιπες αποχρώσεις και σχέδια glitter, θα κάνει πραγματικά τη διαφορά! Είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα, φορέστε τα glitter σας!

3d Dewy look stick

Αυτό το πρακτικό στικ εξασφαλίζει την απόλυτη “dewy” καλοκαιρινή λάμψη, δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά, χωρίς κάποιο glitter ή shimmer. Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ, χαρίζει ένα ελαφρώς wet-look χωρίς όμως να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.

Glow like a mermaid highlighter

Η νέα πούδρα με έξι λαμπερά χρώματα, είναι ιδανική για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να δώσετε μία μαγική λάμψη στα μάγουλά σας. Εμπνευσμένη από την ουρά της γοργόνας, θα σας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο του βυθού.