Super Διαγωνισμός: Η BOVARY και η Cura Naturale σας χαρίζουν 3 φανταστικά πακέτα καλλυντικών | 0 bovary.gr
Super Διαγωνισμός: Η BOVARY και η Cura Naturale σας χαρίζουν 3 φανταστικά πακέτα καλλυντικών | 0 bovary.gr
26|02|2018 11:23
SHARE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Super Διαγωνισμός: Η BOVARY και η Cura Naturale σας χαρίζουν 3 φανταστικά πακέτα καλλυντικών


Από την αγκαλιά της φύσης, τα Cura Naturale, είναι τα ελληνικά καλλυντικά που αγάπησαν χιλιάδες γυναίκες. 

Αγνά, κορυφαίας ποιότητας με σύνθεση που βασίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα σπάνιων και πολυδύναμων φυτών, αιθέρια έλαια υψηλής καθαρότητας. Οι κρέμες και οι οροί της εταιρίας είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα, ενώ δεν περιέχουν έκδοχα, χρωστικές, parabens, minerals και άλλα χημικά πρόσθετα επιβλαβή για την υγεία.
Ανάμεσα στις υψηλές αρχές και αξίες του νέου brand καλλυντικών είναι πως ποτέ δεν πρέπει δεν γίνονται δοκιμές και πειράματα σε ζώα.
Χάρη στην αποτελεσματική τους δράση, τα καλλυντικά ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών, αλλά και ανδρών προσφέροντας λάμψη, τόνωση και ανανέωση στην επιδερμίδα. Από την άλλη αποτελούν μία οικονομική εναλλακτική πρόταση που κάνει την περιποίηση και καθημερινή φροντίδα προσβάσιμη σε όλους. 

Η Bovary και τα Cura Naturale, κάνουν δώρο σε τρεις τυχερές, τρία πακέτα καλλυντικών. Μπείτε στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook, ακολουθήστε τα βήματα και Καλή Επιτυχία!

Δείτε εδώ τι περιλαμβάνουν τα τρία πακέτα!

1. Premium - Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα: Κρέμα προσώπου σύσφιξης Segreto premium με συνένζυμο Q10 και αιθέρια έλαια γιασεμί, πορτοκάλι, υλάνγκ-υλάνγκ & λάδι σώματος για σύσφιξη με λάδι κισσού κ εκχύλισμα κανέλας, δενδρολίβανο και άγριο κυπαρίσσι, Morsetto premium.

2. Λάμψη και θρεψη με ορό προσώπου - λαιμού και ορό ματιών: Αντιοξειδωτικός ορός νυκτός προσώπου Perfetto premium σε ελαιώδη μορφή, με έλαια cranberry, raspberry και Argan oil (4-5 σταγόνες σε πρόσωπο και λαιμό, κάθε βράδυ) & ορός ματιών 24h, σε μορφή τζελ, με αλόη και Argan oil, που απορροφάται εύκολα και μειώνει γραμμές & ρυτίδες. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη χρήση και όταν φυλάσσεται στο ψυγείο.

3. Ενυδάτωση σε βάθος, σε πρόσωπο, σώμα και χείλη: Κρέμα προσώπου 24h, Lucido, με έλαιο jojoba και αιθερια έλαια ρόδου, ροδόξυλου & γερανιού. Πλούσια σε υφή αλλά εύκολα απορροφήσιμη καθώς τα φυτικά έλαια είναι συμβατά με το σμήγμα μας. Body butter Impresa σε συσκευασία 50 ml (η κανονική συσκευασία είναι 100ml) με μελισσοκέρι, βούτυρο καριτέ και λάδι καρύδας. Ενυδατώνει, χαρίζει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Ενυδατικό μπαλμ χειλιών Bacio με βούτυρο κακάο και μελισσοκέρι με απαλό ροζ χρώμα για φυσική λάμψη κ ζουμερά χείλη.

*Τα σετ προσφέρονται σε συσκευασία δώρου και έχουν 25% έκπτωση.