Nivea
Nivea
ΝΙVEA

Αυτή η αγκαλιά χωράει μέσα όλη τη φροντίδα του κόσμου


Αν με ρωτούσαν τι είναι φροντίδα θα έλεγα μια αγκαλιά.

Μια αγκαλιά, όταν την έχεις ανάγκη όσο τίποτα άλλο. Φροντίδα είναι να είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, αυτούς που εμπιστεύεσαι, με αυτούς που αισθάνεσαι άνετα και όλα ανάμεσα σας γίνονται αυθόρμητα και τόσο απλά.

Συχνά αρκεί ένα βλέμμα για να καταλάβεις τι θέλει ο άλλος να σου πει. Φίλοι, οικογένεια, σύντροφος είναι πρόσωπα τόσο πολύτιμα στην ζωή μου. Καμία άλλη λέξη δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα την έννοια της φροντίδας για εμένα εκτός από την λέξη αγκαλιά.

Mια απλή κίνηση τόσο ζεστή και τρυφερή που σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια. Χωράει μέσα όλη την αγάπη και προστασία του κόσμου.

Τι γίνεται όμως με την φροντίδα της επιδερμίδας μου; Αυτήν την αφήνω στην αγκαλιά της Nivea.

Σαν beauty editor γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, για να δείχνω όμορφη και λαμπερή κάθε στιγμή. Ακόμα και όταν δεν έχω αρκετό χρόνο ή η κούραση και το άγχος αποτυπώνονται στην όψη της επιδερμίδας μου, η Nivea είναι πάντα εκεί.

Nivea
Nivea

H Νivea είναι η καθημερινή κίνηση φροντίδας που δεν παραλείπω ποτέ μέσα στο γεμάτο, υποχρεώσεις και τρέξιμο πρόγραμμα μου. Είναι η πιο ωραία στιγμή της ημέρας, η δική μου στιγμή, ένα διάλειμμα για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου τι αξίζω και αυτό είναι η απόλυτη φροντίδα. Είναι το καλύτερο που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου και στην επιδερμίδα μου.

Με τη Nivea αισθάνομαι την εμπιστοσύνη και την προστασία που μου χαρίζει εδώ και πολλά χρόνια και δεν την αλλάζω με καμία άλλη. Κάθε φορά που το έντονο κρύο και οι απότομες αλλαγές του καιρού αφήνουν το δέρμα μου ξηρό απλώνω μια γενναία ποσότητα Nivea και αμέσως νιώθω την ευχάριστη και δροσερή της δράση, που αποκαθιστά την υγρασία και με ενυδατώνει.

Η επιδερμίδα μου πιο απαλή, σφριγηλή και ελαστική από ποτέ. Στο κλασικό, μπλε στρογγυλό βαζάκι που μου θυμίζει όσο τίποτα άλλο αγκαλιά. Η απολαυστική μυρωδιά της πλούσιας κρέμας καθώς απλώνεται στο δέρμα μου μού φέρνει στο νου πολλές όμορφες αναμνήσεις και είναι ταυτισμένη με την μυρωδιά της ίδιας της φροντίδας. Χειμώνα-καλοκαίρι δεν ξεχνώ ποτέ τον καθημερινό μου σύμμαχο για λεία και απαλή, φυσικά όμορφη επιδερμίδα, από μέσα.

Μια κίνηση τόσο απλή άλλα με μεγάλη αξία.

Nivea
Nivea

Αυτήν την φορά, στην νέα της καμπάνια, #KinisiFrontidas, η Nivea θέτει τo ερώτημα «Τι είναι φροντίδα;» και ζητά από ανθρώπους που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε να μοιραστούν την δική τους εκδοχή.

Η εταιρία που για περισσότερο από έναν αιώνα είναι συνυφασμένη με την περιποίηση , με τα προϊόντα της να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, αποδεικνύει έμπρακτα της αγάπη της με την Κίνηση Φροντίδας NIVEA.

Tα τοπ προϊόντα της εταιρίας που υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ και το μπουντουάρ μου, όπως η αγαπημένη μου Nivea Soft, και τα πολύ πρακτικά και αποτελεσματικά μαντηλάκια καθαρισμού 3 σε 1, εμπλουτισμένα με την απαραίτητη βιταμίνη Ε που περιποιείται το δέρμα σε βάθος.

Με όλα αυτά τα προϊόντα της για να με φροντίσει γίνεται να μη πρωταγωνιστεί στην καρδιά και το τσαντάκι με τα καλλυντικά μου; Σε ευχαριστώ Νivea!

 

 

#KinisiFrontidas #NIVEA @niveagreece

Nivea
Nivea