CHANEL
CHANEL
CHANEL

Η Keira Knightley είναι το πρόσωπο του ανανεωμένου αρώματος Chanel, Coco Mademoiselle


Το 2010 ήταν η χαραυγή μιας ανεπανάληπτης φόρμουλας που ξεκίνησε ένα αληθινό οσφρητικό κίνημα.

Μια σύνθεση σε δύο επίπεδα, που αναμιγνύει την φρεσκάδα του κίτρου με ένα κύμα αισθησιακού και σοφιστικέ πατσουλί. Μία νέα γενιά ξύλου αποστραγγισμένου ώστε να μην μείνει τίποτα περισσότερο από τα υπέροχα αρώματα της καρδιάς του πάνω στην επιδερμίδα.

Φτιαγμένο για επαναστατικές προσωπικότητες, με μια αίσθηση κομψότητας, το iconic άρωμα του οίκου Chanel, το Coco Mademoiselle επιστρέφει με μια νέα μορφή σαγήνης.

Το 2018 το Coco Mademoiselle ανακτά έδαφος.

Χωρίς να χάνει σε τίποτα από τις αξίες του, το Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense είναι ιδανικό για εκείνες τις γυναίκες που αγκαλιάζουν ολόψυχα το πάθος που καίει μέσα τους με ένα πλατύ χαμόγελο.

Πρόκειται για ένα από τα αρώματα του οίκου, συνώνυμο της γοητείας, που αφήνει το σημάδι του στο πέρασμα σου, χωρίς καμία πρόθεση να ξεχαστεί. Μια δημιουργία που απευθύνεται σε γυναίκες που δεν συμβιβάζονται και θέλουν πάντα περισσότερα.

 

Κινείται ανάμεσα στην ελαφρότητα, την ανεμελιά ενός παιδιού και τον ισχυρό χαρακτήρα μιας γυναίκας, ανάμεσα στην φρέσκια αίσθηση του κίτρου και την ένταση του ξύλου.

«Ήθελα να διατηρήσω την αρχική φόρμουλα αλλά ταυτόχρονα να δώσω μια νέα διάσταση» λέει ο αρωματοποιός Olivier Polge.

«Ήθελα να αυξήσω τις αναλογίες πατσουλί. Να το τραβήξω στα όρια του, έτσι ώστε να απελευθερώσω την ισχύ του στο δέρμα χωρίς να χαθεί η φρεσκάδα που δίνουν οι κορυφαίες νότες».

Σικέλικό πορτοκάλι και περγαμόντο από την Καλαβρία, συνθέτουν το υπέροχο φρουτώδες άρωμα που μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει στο Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense. Μέσα σε μερικά λεπτά το άρωμα του Ινδονησιακού πατσουλί επικρατεί και το μυρίζεις μέσα στην καρδιά του αρώματος από τριαντάφυλλο και γιασεμί. Για να δώσει ακόμα περισσότερο μαγνητισμό ο αρωματοποιός πρόσθεσε νότες από σπόρους Tonka και βανίλια Μαδαγασκάρης.

CHANEL
CHANEL

Το πρόσωπο του Coco Mademoiselle τα τελευταία 10 χρόνια, είναι η πανέμορφη Βρετανίδα ηθοποιός Keira Knightley. Η Keira είναι ακαταμάχητη στο film για την διαφήμιση του ανανεωμένου αρώματος, παίρνει μέρος σε ένα παιχνίδι αποπλάνησης.

Η καμπάνια αποκαλύπτει μια νέα προσωπικότητα που δεν φοβάται να αγκαλιάσει την ζωή με όλες τις περιπέτειες της.

1 Μαρτίου 2018. Για την κυκλοφορία του νέου αρώματος Coco Mademoiselle Eau de Parfum, η Chanel κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο της Coco Mademoiselle. Η Keira Knightley ξανά στο ρόλο της σαγηνέυει. Αυτή τη φορά πίσω από την κάμερα είναι ο Johan Renck, δημιουργός του διαφημιστικού film N° 5 L'EAU.

Στο βίντεο η Keira εμφανίζεται να εξερευνά το διαμέρισμα όπου βρίσκεται μετά από ένα τρελό πάρτι. Μέσα από flashbacks φαίνεται πως η ηρωίδα ξεφάντωσε το προηγούμενο βράδυ στο Παρίσι ενώ δεν πήρε στιγμή τα μάτια της από τον άντρα που επιθυμούσε.

CHANEL
CHANEL

Η επαναστατική κομψότητα και η φωτεινή δύναμη της εντυπωσιακής Keira Knightley ακτινοβολούν από την οθόνη, από όπου σχεδόν να μυρίζεις το άρωμα της γοητείας της, το Coco Mademoiselle Eau de Parfum.

 

CHANEL
CHANEL