Το Bio-Oil έρχεται τώρα με νέο πρόσωπο αλλά ίδια μοναδική σύνθεση | 0 bovary.gr
Το Bio-Oil έρχεται τώρα με νέο πρόσωπο αλλά ίδια μοναδική σύνθεση | 0 bovary.gr
ΒΙΟ OIL

Το Bio-Oil έρχεται τώρα με νέο πρόσωπο αλλά ίδια μοναδική σύνθεση


Το μοναδικό έλαιο περιποίησης Bio-Oil που έχει καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά και το νεσεσέρ κάθε γυναίκας, μας συστήνεται ξανά, με νέα συσκευασία, αλλά την ίδια αποτελεσματική σύνθεση.

Ο μοναδικός συνδυασμός βιταμινών, φυσικών ελαίων και του παγκόσμια πατενταρισμένου συστατικού Purcellin oil, έχει καταστήσει το Bio-Oil Νο1 προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 24 χώρες, ενώ έχει κερδίσει πάνω από 314 βραβεία παγκοσμίως. Με άλλα λόγια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το Bio-Oil είναι ο πιο δυνατός σου σύμμαχος στη φροντίδα και ανάπλαση του δέρματος!

Ουλές, ραγάδες, ανομοιόμορφος τόνος δέρματος .Το Bio-Oil είναι πάντα δίπλα σου για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, φροντίζοντας και αναπλάθοντας το δέρμα σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το Bio-Oil δεν είναι ένα ακόμα έλαιο περιποίησης· είναι ένα έλαιο που προσφέρει ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου. Δεν λείπει ποτέ από την ρουτία ομορφιάς μου.

Το αγαπημένο λαδάκι των Ελληνίδων να και εξειδικεύεται στη βελτίωση της όψης των ουλών και των ραγάδων είναι πολυχρηστικό και μπορεί να χρησιμοποιήθει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην ομορφιά για ενυδάτωση, θρέψη λάμψη, δηλαδή συνολική υγεία της επιδερμίδας. Τώρα πλέον μπορούμε να το βρούμε σε νέα ανανεωμένη συσκευασία χωρίς όμως να αλλάζει τίποτα στην μοναδική σύνθεση του που το κάνει τόσο ξεχωριστό.

Εκτός όμως από όλα τα ευεργετικά του συστατικά και η αυναγώνιστη, εξαιρετικά απαλή υφή του παραμένει η ίδια, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

Γι’ αυτούς τους λόγους, το Bio‑Oil με περισσότερα από 314 βραβεία και Νο1 σε πωλήσεις προϊόν σε 24 χώρες μπορεί να γίνει το αγαπημένο προϊόν κάθε γυναίκας για την καθημερινή περιποίηση του σώματος αλλά και του προσώπου της.