Amo Ferragamo- To νέο άρωμα Salvatore Ferragamo είναι το σύμβολο της θηλυκότητας | 0 bovary.gr
Amo Ferragamo- To νέο άρωμα Salvatore Ferragamo είναι το σύμβολο της θηλυκότητας | 0 bovary.gr
16|03|2018 12:51
SHARE
AMO FERRAGAMO

Amo Ferragamo- To νέο άρωμα Salvatore Ferragamo είναι το σύμβολο της θηλυκότητας


Το νέο γυναικείο άρωμα του οίκου Salvatore Ferragamo αποτελεί μία έκρηξη της σύγχρονης θηλυκότητας.

Η λέξη "Amo" – στα ιταλικά σημαίνει "αγαπώ" - είναι η δήλωση μιας νεαρής γυναίκας με ελεύθερο πνεύμα, που είναι έτοιμη να αδράξει κάθε ευκαιρία που της δίνεται και να αφήσει το στίγμα της. Είναι μια γυναίκα που ενεργεί ενστικτωδώς, τολμάει, αποπλανεί.

Αναπόφευκτα, λοιπόν, δηλώνει δυνατά: Amo Ferragamo! Αγαπώ το Ferragamo!

Το Amo Ferragamo αποτελεί μια τολμηρή, σύγχρονη συμφωνία αίγλης και ταυτόχρονα πάθους.

Οι νότες κορυφής είναι πλημμυρισμένες από ιταλικές πικρές συμφωνίες φραγκοστάφυλου και δενδρολίβανου.

Η καρδιά του είναι απαλή και θηλυκή σαν ένα λουλούδι όπου το γιασεμί Sambac συνδυάζεται με την λάμψη του Mate Absolute και του Rhubarb.

Οι νότες βάσης τελειοποιούν το άρωμα, αφήνοντας μια αίσθηση ξυλώδους γλυκύτητας. Ο μοναδικός αισθησιασμός του Amo Ferragamo προέρχεται από το μοναδικό συνδυασμό της λευκής βανίλιας και του σανδαλόξυλου.

Ανήκει στην αρωματική οικογένεια Oriental Floral και επίσημος αρωματοποιός είναι η Marie Salamagne (Firmenich).

Η Συσκευασία

Το μπουκάλι του Amo Ferragamo είναι συγχρόνως απλό και ασυνήθιστο. Οι κομψές του γραμμές είναι μια αναπαραγωγή των παραδοσιακών ιταλικών μπουκαλιών αρωμάτων και θυμίζουν προηγούμενες γενιές. Το μπουκάλι αποκαλύπτει την πολυπλοκότητα του, μέσα από τις λεπτές ανάγλυφες γραμμές που κοσμούν το πάνω μέρος του αρώματος δίνοντας του ένα αρμονικό σχήμα.

Χρωματισμένο με μια ιδιαίτερη λάμψη, αντανακλά το φως καθώς και το βαθύ πάθος του οίκου Salvatore Ferragamo για τα υψηλής ποιότητας υλικά.

Πρόσωπα της καμπάνιας είναι η Suki Waterhouse και η Ellen von Unwerth. Η καμπάνια του Amo Ferragamo είναι εξαιρετικά θηλυκή. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Suki Waterhouse είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος. Μια νεαρή γυναίκα του διεθνούς jet set ενσαρκώνει το παθιασμένο και ζωντανό πνεύμα του.

Πίσω από την κάμερα υπάρχει μια άλλη εξαιρετική γυναίκα: η Ellen von Unwerth, φωτογράφος και ερμηνεύτρια της απόλυτης θηλυκότητας. Η καμπάνια γυρίστηκε στη Φλωρεντία - πατρίδα του οίκου Salvatore Ferragamo.

Είναι μια ωδή για την ομορφιά, την αγάπη για την ζωή και την αυτογνωσία, μέσα από μια εξαιρετική ιστορία με πολλά επεισόδια στα οποία η Suki Waterhouse περιγράφει αυτά που αγαπά και αυτά που αγαπούν οι γυναίκες του σήμερα.

Ποιά είναι αυτά;

Tα ταξίδια, τα ουράνια τόξα, τα ξέφρενα πάρτι με πολύ χορό και φυσικά τους άνδρες που ξέρουν να εκτιμούν την αληθινή ομορφιά.

Ακόμα κι εκείνες τις στιγμές που όπως οι περισσότερες από εμάς «δεν έχει τίποτα να φορέσει» την εμπνέουν. Όταν όμως είναι έτοιμη, λατρεύει να αισθάνεται σαν diva και δηλώνει πως το μεγαλύτερο της πάθος είναι το άρωμα της. Το Amo Ferragamo!

 #AmoFerragamo  #FerragamoParfums