YSL
YSL
ΥVES SAINT LAURENT

Touche Éclat από τον YSL: Το τέλειο όπλο για φως στην επιδερμίδα


Εμβληματικό, ισχυρό - ένα σύμβολο της υψηλής ραπτικής - το λογότυπο YSL αποτελεί τον παλμό της YSL Beauté.

Τώρα, τα περίφημα συνυφασμένα γράμματα, Y, S και L φέρνουν το μύθο σε μια συλλεκτική έκδοση του εμβληματικού Touche Éclat.

Cool, τζετ μαύρο και έντονο, το λογότυπο ζωντανεύει με το λαμπερό μαύρο φινίρισμα, αφήνοντας στο προσκήνιο το χρυσό σκηνικό. Το Touche Éclat αποτελεί το τέλειο όπλο για να χαρίσει το φως στην επιδερμίδα σας - οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Εξαφανίστε, περιγράψτε, τονίστε. Απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για κάθε μια που δεν θέλει τίποτα λιγότερο από μια άψογη επιδερμίδα.

Σαγηνευτική - ακαταμάχητη- η Staz Lindes πρέσβειρα της YSL Beauté και κιθαρίστρια είναι το πρόσωπο και αυτού του νέου προϊόντος..

Καθισμένη σε ένα vintage αυτοκίνητο με τέλεια φωτεινή επιδερμίδα, ξέρει ότι με την συλλεκτική αυτή έκδοση στο πλευρό της είναι ελεύθερη να ταξιδέψει και να είναι αυτή που πραγματικά επιθυμεί.

Το illuminating concealer σε μορφή στιλό που έχουν λατρέψει οι γυναίκες, για λάμψη και μοναδική ομορφιά σε κάθε λουκ, ανεώνεται με την νέα εμφάνιση πιο αισθησιακή από ποτέ.

Το πρόσωπο αποκτά την πιο κομψή και φυσική λάμψη, ενώ οι ατέλειες εξαφναίζονται με μια κίνηση.

Απαραίτητο για κάθε μαικιγιάζ που κάνετε ακόμα και το πιο απλό. Απαραίττο όμως και στο νεσεσέρ σας μέσα στο οποίο φαίνεται σαν το πιο πολύτιμο κόσμημα, με υπογραφή Yves Saint Laurent Beauty.

YSL
YSL