H Catrice δημιουργεί ένα εκπληκτικό διαδραστικό βίντεο -Μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ | 0 bovary.gr
H Catrice δημιουργεί ένα εκπληκτικό διαδραστικό βίντεο -Μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ | 0 bovary.gr
21|03|2018 15:57
SHARE
CATRICE

H Catrice δημιουργεί ένα εκπληκτικό διαδραστικό βίντεο -Μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ


Καινοτόμος, μοναδική, τώρα και διαδραστική!

Με κύριο στόχο τη διασκέδαση, η Catrice είναι η πρώτη γερμανική μάρκα καλλυντικών που ανεβάζει live στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα διαδραστικό βίντεο.

 H απλή παρακολούθηση ενός βίντεο είναι πλέον παρελθόν -το μέλλον ανήκει σε πιο διαδραστικές μορφές στις οποίες ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αλλάξει την πορεία και να παίξει τον δικό του ρόλο ως ένας από τους βασικούς συντελεστές . Έτσι μπορεί να επηρεάσει την πορεία της δράσης.

Η Catrice ξέρει καλά πόσο μεγάλη τάση είναι η κινούμενη εικόνα και την υιοθετεί πρώτη από όλους αυτή την σεζόν.

Συνδυάζει την κινούμενη εικόνα με την δυνατότητα της εξατομίκευσης ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την συμμετοχή.

Ο χρήστης που παρακολουθεί το βίντεο μετατρέπεται σε σκηνοθέτη και αποφασίζει ο ίδιος για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Βυθίζεται σε συναρπαστικούς κόσμους, με συνολικά 16 διαφορετικές διαδρομές και αμέτρητες εκπλήξεις - ταξίδια πίσω στη δεκαετία του ‘80 ή ακόμη και σε άλλους γαλαξίες!

Έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που ίσως να του φανούν οικείες, καθώς είναι εμπνευσμένες από διάσημες ταινίες.

Η Catrice εκτός από μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών με φανταστικά προϊόντα, χρώματα και υφές που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες εστιάζει και στην διασκέδαση. Η υπεύθυνη επικοινωνίας Μeike Ipsen δηλώνει:

«Είμαστε η πρώτη γερμανική μάρκα ομορφιάς που προσφέρει την εμπειρία ενός διαδραστικού βίντεο και βασικός στόχος είναι να σας διασκεδάσουμε. Παράλληλα πιστεύουμε πως αυτό είναι το μέλλον του Marketing περιεχομένου καθώς πετυχαίνει δύο σημαντικούς στόχους: Αναγνωρισιμότητα του brand και εμπλοκή του κοινού».

Για να έχει το παιχνίδι μεγαλύτερη διάρκεια το δημιουργήθηκαν 16 διαφορετικές δυνατές διαδρομές με αμέτρητες εκπλήξεις-Ταξίδια πίσω στη δεκαετία του ‘80 ή ακόμη και σε άλλους γαλαξίες. 

Δείτε το κι εσείς εδώ.