Getty
Getty
ΡΙΑΝΑ

Το νέο beauty product της Ριάνα είναι τόσο hot όσο και η ίδια


Οκ, το έχουμε πια καταλάβει πως ότι αγγίζει η Ριάνα - κάλτσες, ρούχα, γυαλιά ηλίου και, φυσικά, προϊόντα make up -γίνεται χρυσός.

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας με την σειρά καλλυντικών με το όνομα της, Fenty Beauty, να έχει ξετρελάνει όλες τις λάτρεις του μακιγιάζ και να αποτελεί μια πολύ δυναμική παρουσία στην βιομηχανία της ομορφιάς, ήδη από την αρχή της κυκλοφορίας της.

Η Ριρί φυσικά γνωρίζει καλά τα δυνατά της σημεία και τα εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Αυτή την φορά η σταρ, χρησιμοποιεί τη μαγεία της για να χαρίσει την απόλυτη λάμψη στην επιδερμίδα του σώματος. Το προϊόν είναι τόσο hot όσο φυσικά είναι κι εκείνη, ενώ η εντυπωσιακή Ριάνα μας δείχνει πως χρησιμοποιείται το #ΒοdyLava με τον πιο αισθησιακό τρόπο, μέσα από μια σειρά Instagram Stories.

Η λάμψη και το glitter στο σώμα δείχνουν υπέροχα τώρα που ο καιρός ανοίγει και οι περισσότερες θέλουμε αυτό το τέλειο εφέ sunkissed επιδερμίδας.

Θυμάστε το τζελ με glitter που απλώναμε στο δέρμα στα εφηβικά μας χρόνια κάπου εκεί στα 90s; Επιστρέφει, αυτή τη φορά με την έγκριση και σφραγίδα Fenty Beauty.

 

Η Ριάνα έγραψε στις 26 Μαρτίου «Γνωρίστε το ολοκαίνουριο #BodyLava. To δικό μου είναι σχεδόν άδειο» και μας σύστησε τις δύο αποχρώσεις του πολύτιμου gel σώματος σε περλέ-ροδακινί και χρυσό-καφέ.

 

 

 

 

Με hashtag #whoneedsclothes, και το πιο πονηρό της βλέμμα, η Riri μας προτρέπει αυτό το καλοκαίρι να φορέσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και να αποκαλύψουμε την σέξι μπρονζέ επιδερμίδα που χαρίζει το hot προϊόν.

Ποζάρει με νάζι και υπέρμετρη άνεση μπροστά στον φακό και δημιουργεί ένα μίνι tutorial στο οποίο απλώνει μόνη της με το ειδικό πινέλο την «λάβα» στο καυτό κορμί της με τις όμορφες καμπύλες.

Το αποτέλεσμα δείχνει απίστευτα λαμπερό, σέξι και ταυτόχρονα φυσικό, και η επιδερμίδα της μοναδικά χρυσαφένια.

Αυτό ακριβώς που όλες αναζητάμε τους ζεστούς μήνες και καθόμαστε με τις ώρες στον ήλιο. Γιατί λοιπόν να ταλαιπωρούμε το δέρμα μας όταν μπορούμε να προσποιηθούμε την ηλιοκαμένη όψη τόσο εύκολα και γρήγορα;

Με αυτό τον απόλυτα σαγηνευτικό τρόπο επέλεξε το Badgal Riri να προωθήσει το νέα κομμάτι της Fenty Beauty και όπως ήταν φυσικό άφησε γυναίκες και άνδρες με κομμένη την ανάσα.

Όσο για το shimmer gel, δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς το προσθέσαμε ήδη στην wish list μας για τις πιο λαμπερές και θηλυκές εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι.