Το Face Fabric του Giorgio Armani Beauty είναι αυτό που έλειπε από την γκαρνταρόμπα μακιγιάζ σας | 0 bovary.gr
Το Face Fabric του Giorgio Armani Beauty είναι αυτό που έλειπε από την γκαρνταρόμπα μακιγιάζ σας | 0 bovary.gr
FACE FABRIC

Το Face Fabric του Giorgio Armani Beauty είναι αυτό που έλειπε από την γκαρνταρόμπα μακιγιάζ σας


Το Face Fabric, το foundation του Giorgio Armani Beauty που δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια, επανέρχεται στο προσκήνιο για να γίνει το προϊόν που οι γυναίκες δεν αποχωρίζονται ποτέ, όλη μέρα, κάθε μέρα.

Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε από την αρχή· το να δοκιμάσετε το Face Fabric είναι σαν να δοκιμάζετε το τέλειο jean: έχει την εφαρμογή που σας ταιριάζει και αγκαλιάζει ιδανικά τη σιλουέτα –το casual, έξτρα ματ φινίρισμα υπόσχεται ότι η εμβληματική αυτή σύνθεση θα μετατραπεί αμέσως σε ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα αλλάξει τη δυναμική της καθημερινότητάς σας.

Το Face Fabric είναι τέλειο από κάθε άποψη: είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε γκαρνταρόμπα μακιγιάζ.

Βρείτε το ιδανικό σας ταίρι, και κάντε το δικό σας – το Face Fabric είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια απαλότητα.

Εξαιρετικά εύχρηστο, θα σας συνοδεύει παντού και πάντα. Η σύνθεση του Face Fabric είναι ανάλαφρη· ούτε λιπαρή ούτε βαριά –μόνο μια αέρινη υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, τόσο άνετη σαν το αγαπημένο σας jean που φοριέται αβίαστα.

Το Face Fabric αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα αδιόρατο πέπλο, μειώνοντας τις ατέλειες μέσα σε μια στιγμή, όπως ένα ελαστικό jean που τυλίγει αέρινα τις θηλυκές καμπύλες της γυναικείας σιλουέτας.

Το απαλό, πτητικό έλαιο που εμπεριέχει, η τεχνολογία «Softlash Oil», γλιστρά στην επιδερμίδα, πριν τελικά εξατμιστεί για να αφήσει στη θέση του κάλυψη μακράς διάρκειας και μέγιστης άνεσης. Απαλό και ανάλαφρο, αφήνει μία τόσο ωραία αίσθηση στην επιδερμίδα, όσο και ένα φορεμένο jean που έχει πια μαλακώσει. Με υπέροχη υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, μοιάζει να είναι πραγματικά φτιαγμένο για εκείνη.

Η 3D τεχνολογία “MicroFil Texturizer” είναι εμπλουτισμένη με ένα εύκαμπτο, ελαστικό πολυμερές που εφαρμόζει τέλεια στο περίγραμμα του προσώπου, για να το σμιλεύσει και να του εξασφαλίσει τέλεια ματ όψη που διαρκεί όλη μέρα.

Αόρατα, σαν οφθαλμαπάτη, το Face Fabric μειώνει τις ατέλειες και τους ορατούς πόρους. Μέσα σε δευτερόλεπτα, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, πιο εκθαμβωτική, και ταυτόχρονα πιο φυσική από ποτέ.

Όταν αναφερόμαστε στην «απόχρωση», κάθε γυναίκα έχει τη δική της «υπογραφή», το δικό της αγαπημένο ξεβαμμένο jean που δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

Έτσι ακριβώς, οι 6 αποχρώσεις του Face Fabric εγγυώνται ότι όλες οι γυναίκες θα βρουν την ιδανική για την επιδερμίδα τους. Συνδυάζοντας τις διάφανες χρωστικές ορυκτού σιδήρου και οξειδίου του τιτανίου με τις οργανικές "λάκκες", η σύνθεση λιώνει στην επιφάνεια και γίνεται ένα με την επιδερμίδα.

Ιδανική για τη νεανική επιδερμίδα, η σύνθεση είναι απαλή στο άγγιγμα –απλώνεται εύκολα, ακόμα και σε περισσότερες στρώσεις, για αλάνθαστη εφαρμογή.

Παρέχοντας ακριβώς την κατάλληλη δόση κάλυψης, το σούπερ ματ φινίρισμα εξασφαλίζει τέλεια επιδερμίδα κάθε στιγμή. Τόσο αόρατο, που θα μπορούσε κάλλιστα να φαίνεται σαν να μην φοράει καθόλου foundation.

Απροσδόκητα και εθιστικά μαλακή, η εμβληματική συσκευασία του Face Fabric φέρει το αποτύπωμα του πιο διαχρονικού ρούχου που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα: του blue jean.

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά με τα αυτοκόλλητα που θα βρείτε με το προϊόν και κάντε το δικό σας! 

Με φυσικό, ανεπιτήδευτο look, τρία κορίτσια Giorgio Armani, που εκπροσωπούν διαφορετικούς τύπους και τόνους επιδερμίδας, αποκαλύπτουν όλη τους την ομορφιά με το θρυλικό Face Fabric. Ένα κλασσικό λευκό μπλουζάκι, μια πινελιά casual jean: η καμπάνια του Face Fabric αφηγείται την ιστορία της νέας γκαρνταρόμπας μακιγιάζ. Ένα μακιγιάζ τόσο υπέροχο,

τόσο ευκολοφόρετο, –ένα μυστικό όπλο, τόσο εύχρηστο που μπορείς να το πάρεις παντού μαζί σου. Δοκίμασέ το, βρες το δικό σου –και δεν θα το αποχωριστείς ποτέ ξανά. Ένα νέο must-have προϊόν για την γκαρνταρόμπα της επιδερμίδας σου.

«Το Face Fabric έχει πραγματικά φανατικές θαυμάστριες. Πάρα πολλές διάσημες κυρίες με τις οποίες έχω συνεργαστεί το λατρεύουν και το έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς το γιατί: η εξαιρετική αποτελεσματικότητά του στο να μειώνει τις ατέλειες, το φυσικό ματ φινίρισμα και η αλάνθαστη εφαρμογή του, το καθιστούν ιδανικό foundation για κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται ένας επαγγελματίας makeup artist για να το εφαρμόσει!»

Linda Cantello,

Giorgio Armani International Make-Up Artist