To άρωμα La Panthère του οίκου Cartier ξυπνά τον ζωώδη αισθησιασμό κάθε γυναίκας | 0 bovary.gr
To άρωμα La Panthère του οίκου Cartier ξυπνά τον ζωώδη αισθησιασμό κάθε γυναίκας | 0 bovary.gr
CARTIER

To άρωμα La Panthère του οίκου Cartier ξυπνά τον ζωώδη αισθησιασμό κάθε γυναίκας


Το La Panthère είναι περισσότερο από ένα άρωμα.

Είναι ένστικτο, φτιαγμένο για να εξωτερικεύει τον ζωώδη αισθησιασμό κάθε γυναίκας. Σε κάθε γυναίκα είναι κρυμμένη η αιλουροειδής φύση της. Είναι ένας πάνθηρας που αποπνέει αισθησιασμό και ελευθερία, ένα ακαταμάχητο φλοράλ chypre (sandalwood perfume) βασισμένο στη γαρδένια, το οποίο η Mathilde Laurent έχει φτάσει στα όρια της ζωώδους φύσης.

Το Άρωμα του La Panthère Το La Panthère Eau de Parfum είναι ένα συνονθύλευμα αγνής, καθηλωτικής γαρδένιας με αισθησιακές νότες musk. Το 2014, η Mathilde Laurent εμπνεύστηκε τη δημιουργία της αρωματικής ενσάρκωσης του πάνθηρα, σύμβολο του οίκου Cartier.

Ο μοναδικός συνδυασμός του chypre, της γαρδένιας και του musk αποδίδουν το σημερινό όραμα των αρωμάτων του οίκου Cartier: να αποδράσουν από την τετριμμένη συγκατάβαση και αντ’ αυτής να αναβιώσουν συναισθήματα.

La Panthère Eau de Toilette

Ένα δροσερό floral- musk άρωμα Στο La Panthère Eau de Toilette, η Mathilde Laurent δημιούργησε ένα εκθαμβωτικό, δυναμικό γυναίκειο άρωμα, ελαφρύ σαν τον αέρα. Το άρωμα της γαρδένιας διαχέεται, ανάλαφρα και με μεγαλοπρεπεια. «Ελαφρύτερο» από ένα σύννεφο. Μια ονειρεμένη, λαμπερή πνοή λευκών λουλουδιών. 

Αργά, ο πάνθηρας ξυπνά, μεγαλόπρεπης, έχοντας ένα ευχάριστο φλοράλ αρωμα, μια την ξεχασμένη ανάμνηση του musk, κρυμμένη πίσω από βελούδινο δέρμα ζώου και αιθέρια διαύγεια.

Το εντυπωσιακό μπουκάλι ταιριάζει με την οσφρητική έκπληξη στο εσωτερικό του, έχοντας το κεφάλι του πάνθηρα λαξευμένο σε έναν κύβο από γυαλί.

Το διάφανο πολύπλευρο γυάλινο μπουκάλι, με πώμα με ροζ περίγραμμα, αστράφτει από την ένταση του αρώματος που αναδύει η φλοράλ ευφορία στο εσωτερικό του.