H νέα συλλογή μακιγιάζ Dolce Garden του οίκου D&G θα σε μαγέψει | 0 bovary.gr
H νέα συλλογή μακιγιάζ Dolce Garden του οίκου D&G θα σε μαγέψει | 0 bovary.gr
DOLCE GARDEN

H νέα συλλογή μακιγιάζ Dolce Garden του οίκου D&G θα σε μαγέψει


Αντλώντας έμπνευση από έναν ανοιξιάτικο κήπο της Σικελίας, η νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου Dolce & Gabbana, Dolce Garden, μας καλεί να ανακαλύψουμε την φυσική ομορφιά των φρέσκων τριαντάφυλλων όταν βρίσκονται σε πλήρη άνθηση.

Η Συλλογή

Η παλέτα της σειράς Dolce Garden δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ζυγωματικά, με το star limited edition προϊόν – Rosa Duchessa Provocative 40. \

Αποκαλύπτοντας τη συσκευασία, το ρουζ σε σχήμα τριαντάφυλλου σε ροζ τόνους, χαρίζει μια φρέσκια λάμψη στο δέρμα.

Η σειρά των κραγιόν Dolce Matte μετατρέπεται σε μια φρέσκια και ρόδινη παλέτα με την έντονη κοραλί απόχρωση του Dolce Ibiscus, την έντονη φούξια απόχρωση με μεταλλικά στοιχεία του Dolce Orchid καθώς και το απαλό περλέ nude Dolce Peony.

Η παλέτα Eyeshadow Quad της σειράς Dolce Garden περιλαμβάνει δύο λαμπερές αποχρώσεις ροζ, μία απαλή nude απόχρωση και μια πιο ζεστή καφέ, ενώ το eyeliner της σειράς, Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo σε απόχρωση Terra, δίνει την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα.

Η σειρά ολοκληρώνεται με τα βερνίκια, Nail Lacquer, σε αποχρώσεις του ιβίσκου, της ορχιδέας και του ροζ, για να μαζέψεις τα πιο όμορφα λουλούδια του κήπου σου.

Η Καμπάνια

Με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Chiara Scelsi, ντυμένη με λευκή δαντέλα, η καμπάνια της σειράς μακιγιάζ Dolce Garden πραγματοποιήθηκε σε ένα πολυτελή κήπο, αντικατοπτρίζοντας τη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana για το νέο άρωμα, Dolce Garden Eau de Parfum.

Η Chiara Scelsi αποθανατίστηκε να απολαμβάνει ένα οικογενειακό πρωινό, με χαρούμενη ανοιξιάτικη διάθεση.

Το Beauty Look

Στα ζυγωματικά, μια διακριτική λάμψη δίνεται στην επιδερμίδα με το ρουζ Rosa Duchessa in Provocative 40.

Πρώτα αποτυπώνεται η λαμπερή υφή με μία απαλή στρώση από ένα πινέλο και ύστερα κάνοντας κυκλικές κινήσεις με το πινέλο στα μήλα του προσώπου, απλώνουμε το ρουζ στους κροτάφους για ένα φυσικόροδαλό αποτέλεσμα. Τα χείλη σε φυσική απόχρωση αλλά παράλληλα σαρκώδη, χρησιμοποιώντας το Dolce Matte lipstick στην απόχρωση Dolce Peony 130.

Στα μάτια υπάρχει ένταση με μια χρωματική διαβάθμιση από τη σκιά eyeshadow Quad στην απόχρωση Dolce Garden 142 pink hue, τοποθετημένη πάνω από το βλέφαρο.

Μια λεπτή γραμμή στην απόχρωση του ζεστού καφέ Terra 2, με το Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo, δίνει την κατάλληλη ένταση στο look διατηρώντας το απαλό, ενώ παράλληλα τα φρύδια είναι έντονα και τέλεια σχηματισμένα. Τα άκρα των χεριών, είναι βαμμένα με το Nail Lacquer στην απόχρωση Ibiscus 607, προσθέτοντας λάμψη και ένα ρομαντικό twist στο σύνολο.