Η νέα make up συλλογή Active Warrior της Catrice αντέχει στον ιδρώτα και απευθύνεται στις πιο δραστήριες γυναίκες | 0 bovary.gr
Η νέα make up συλλογή Active Warrior της Catrice αντέχει στον ιδρώτα και απευθύνεται στις πιο δραστήριες γυναίκες | 0 bovary.gr
CATRICE

Η νέα make up συλλογή Active Warrior της Catrice αντέχει στον ιδρώτα και απευθύνεται στις πιο δραστήριες γυναίκες


Ελευθερία Κινήσεων – πνευματική και σωματική ευεξία σε απόλυτη αρμονία με το σώμα και τις ξεχωριστές ανάγκες του.

Η Συλλεκτική Σειρά Active Warrior εμπνέεται από τη δημοφιλή τάση Athleisure και προσφέρει προϊόντα με υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια που είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα.

Νιώστε το σώμα σας!

Είναι τα προϊόντα που έλειπαν από το νεσεσέρ σας αν αγαπάτε τον αθλητισμό και την άσκηση αλλά θέλετε να δείχνετε περιποιημένες και όμορφες κάθε στιγμή.

Ο μεγαλύτερος εχθρός σας μέχρι τώρα; O ιδρώτας.

Αυτό το καλοκαίρι νικήστε τον με την πιο αποτελεσματική και ανθεκτική στον ιδρώτα συλλογή.

Ανακαλύψτε τα βασικά προϊόντα και μην το καθυστερείτε. Κάντε τα δικά σας.

Make Up Freezing Spray

Σπρέι σταθεροποίησης μακιγιάζ με λεπτό ακροφύσιο ψεκασμού για μακιγιάζ μακράς διαρκείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν primer, σαν σπρέι σταθεροποίησης ή για να φρεσκαριστείτε. Ανθεκτικό στον ιδρώτα!

Epic Active-Proof Luminizer

Κρεμώδες, αδιάβροχο highlighter με εξαιρετικά λεπτά ιριδίζοντα σωματίδια. Το πρακτικό απλικατέρ του σας βοηθάει να τονίσετε στοχευμένα μεμονωμένες περιοχές του προσώπου. Διατίθεται σε δύο χρώματα.

Make Up Freezing Powder

Απαλή, ματ πούδρα για το πρόσωπο με ένα soft-focus εφέ.

Σταθεροποιεί το μακιγιάζ για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη απόδοση. Ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα.

Life-Proof Liner

Αδιάβροχο, μακράς διαρκείας μολύβι ματιών που συνδυάζει την εύκολη εφαρμογή του απλού μολυβιού ματιών και την ακρίβεια του υγρού eyeliner. Με ενσωματωμένη ξύστρα στο καπάκι, ξύνεται αυτόματα πριν από κάθε εφαρμογή.

Instant Blurring Stick

Ματ primer σε στικ με ένα ορατό soft-focus εφέ. Μπορεί να εφαρμοστεί είτε κάτω από το foundation είτε για να φρεσκαριστείτε όταν είστε εν κινήσει.

 

Sweat Soldier Refreshing Wipes

Για όταν είστε εν κινήσει: πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού που εξαφανίζουν αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες οσμές. Με αναζωογονητικό άρωμα!

Epic Sex-Proof Lip Ink

Έντονο χρώμα στα χείλη με ένα stain εφέ που διαρκεί! Δύο δυναμικές αποχρώσεις με ελαφριά σύσταση εξασφαλίζουν μία ευχάριστη εφαρμογή.