Nέο αντηλιακό Brume Solaire Hydratante SPF 50 από την Βiotherm | 0 bovary.gr
Nέο αντηλιακό Brume Solaire Hydratante SPF 50 από την Βiotherm | 0 bovary.gr
BIOTHERM

Nέο αντηλιακό Brume Solaire Hydratante SPF 50 από την Βiotherm


Για το καλοκαίρι του 2018, η Biotherm χαρίζει στην επιδερμίδα την πιο ονειρεμένη καλοκαιρινή λάμψη.

Το Brume Solaire Hydratante SPF50 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά των αντηλιακών της Biotherm, και πρόκειται για ένα ενυδατικό αντηλιακό σπρέι για προστασία της επιδερμίδας. Ανακαλύψτε τον αισθησιασμό των αντηλιακών προϊόντων Biotherm, εμπλουτισμένα με φυσικό Life PlanktonTM - ένα συστατικό κλειδί των προϊόντων – για προστασία της επιδερμίδας στον ήλιο.

Προστατέψτε την επιδερμίδα :Brume Solaire Hydratante SPF 50

Κλείστε τα μάτια σας και εφαρμόστε την πιο δροσερή αντηλιακή προστασία. Ένα εξαιρετικά δροσερό, ενυδατικό σπρέι προσώπου. Ανθεκτικό στο νερό, με τεχνολογία Sun Sea Wind Repair Technology, για να προστατεύει την επιδερμίδα. Το αντηλιακό δροσίζει και παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση που προκαλούν οι ακτίνες UV. Αναζωογονεί σαν υδάτινο σπρέι, ενώ αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα πέπλο ύψιστης προστασίας. Η επαναστατική σύνθεση έχει ενισχυθεί με τα ενυδατικά και τα προστατευτικά συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα όταν εκτίθεται στον ήλιο: με την αναζωογονητική δύναμη του Life PlanktonTM, Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη E για εντατική αναπλήρωση της επιδερμίδας και πανέμορφη καλοκαιρινή λάμψη. Το δροσιστικό και διάφανο σπρέι που σας ακολουθεί παντού έχει δείκτη προστασίας SPF50.

Οι ειδικοί της Biotherm αξιοποίησαν τη μακρόχρονη εμπειρία τους, για να δημιουργήσουν μια εξαιρετικά απολαυστική αισθητηριακή εμπειρία που σε προκαλεί να επαναλαμβάνεις την εφαρμογή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Brume Solaire Hydratante SPF50 είναι ένα σπρέι προσώπου που απορροφάται άμεσα και αποτελεί το πρώτο βήμα ενός προγράμματος αντηλιακής προστασίας δύο συμπληρωματικών βημάτων. Επαναλαμβάνετε την εφαρμογή όταν εκτίθεστε σε υψηλές θερμοκρασίες ή στον ήλιο. Η μη λιπαρή, μη κολλώδης υφή δεν αφήνει λευκά ίχνη στην επιδερμίδα. Αντηλιακά προϊόντα φτιαγμένα για καλοκαίρια γεμάτα ταξίδια.

Εύκολη προστασία και ένα αντηλιακό προϊόν που θα θέλετε να εφαρμόζετε ξανά και ξανά:

Εφαρμόστε & προστατεύστε: Η επιδερμίδα καλύπτεται από ένα λεπτό πέπλο: προστασία SPF50 και ενίσχυση της λειτουργίας επιδερμικού φραγμού.

Εφαρμόστε & ενυδατώστε: Η σύνθεση περιέχει Υαλουρονικό οξύ, σημείο αναφοράς στην ενυδάτωση, για άμεση αναπλήρωση της υγρασίας και αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα για 24 ώρες.

Εφαρμόστε & καταπραΰνετε: Αντιοξειδωτική Βιταμίνη E και Life PlanktonTM. Χάρη στις αναζωογονητικές της ιδιότητες, η σύνθεση προστατεύει την επιδερμίδα από τις οξειδωτικές φθορές που προκαλούν οι ακτίνες UV.

Οι γυναίκες αξιολογούν την αποτελεσματικότητα του σπρέι μετά από 28 ημέρες με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

1 Η επιδερμίδα είναι πιο ενυδατωμένη και καταπραϋμένη

Η επιδερμίδα είναι πιο λεία, πιο απαλή και θρεμμένη

Το μαύρισμα δείχνει ομοιόμορφο

Έχει άμεση και μακροπρόθεσμη αίσθηση άνεσης

Η άμμος δεν κολλάει

Η επιδερμίδα δείχνει πιο όμορφη

Κατάλληλο για εφαρμογή κάτω ή πάνω από το μακιγιάζ

Life Plankton TM – Τo επανορθωτικό θαύμα πίσω από τα αντηλιακά

Η ιστορία του ξεκινά σε ένα από τα πιο προστατευόμενα μέρη της Ευρώπης, στα γαλλικά Πυρηναία, ένα θαυματουργό σημείο όπου κατέφευγαν οι Ρωμαίοι πολεμιστές, για να γιατρέψουν τις πληγές τους μετά τις μάχες. Το 1952, ένας στρατιωτικός γιατρός, ο Δρ. Jos Jullien, που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην αναζήτηση της ιδανικής θεραπείας, έλυσε το μυστήριο που έκρυβε η θαυματουργή πηγή. Ήταν ένα εκπληκτικό και μοναδικό ζωντανό συστατικό: το Life PlanktonTM. Για να αναδημιουργήσει τις εκπληκτικές

φυσικές συνθήκες της ιαματικής πηγής, η Biotherm ανέπτυξε μια υπερσύγχρονη διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που ονομάζεται FermogenesisTM και εξασφαλίζει έως και 400.000 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Life PlanktonTM απ' ό,τι στο φυσικό περιβάλλον του συστατικού. Σήμερα, το Life PlanktonTM βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων Biotherm, για να βελτιώνει την επιδερμίδα σε όποια κατάσταση και σε όποια ηλικία κι αν είναι. Από τον έλεγχο του σμήγματος μέχρι την ενυδάτωση και τη σύσφιξη των πόρων, κάθε τύπος επιδερμίδας βρίσκει τη λύση που χρειάζεται. Μείωση των ρυτίδων και βελτίωση της φωτεινότητας της επιδερμίδας, καταπολέμηση της απώλειας ελαστικότητας ή της ακμής, κάθε ανάγκη αντιμετωπίζεται.

Γιορτάζουμε τον 1χρόνο Waterlover Sunmilk

Σημαντική πρόοδος στα Aντηλιακά Προϊόντα Οικολογικής Σχεδίασης

Λατρεμένο από δημοσιογράφους και influencers παγκοσμίως, βραβευμένο για την αισθητηριακή και καινοτόμο υφή του με ένα από τα πιο πολυπόθητα βραβεία ομορφιάς στον κλάδο των καλλυντικών, το οικολογικά σχεδιασμένο αντηλιακό προϊόν

της Biotherm εξελίχθηκε σε ανερχόμενο αστέρι στην κατηγορία των προϊόντων αντηλιακής προστασίας. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2017, όταν η Biotherm αποφάσισε να θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς στην αντηλιακή προστασία, αναπτύσσοντας μια νέα οικολογικά ελεγμένη σύνθεση και ένα οικολογικά σχεδιασμένο προϊόν: το Waterlover Sunmilk. Η πρώτη σειρά αντηλιακών προϊόντων της Biotherm, με βελτιστοποιημένο περιβαλλοντικό προφίλ, που δεν κάνει συμβιβασμούς στην προστασία και την

απόλαυση των αισθήσεων: Φίλτρα αντηλιακής προστασίας, οικολογικά ελεγμένα μέσω της πλατφόρμας Ocean 5 PlatformTM.

Σύνθεση βιοδιασπώμενης βάσης κατά 96%2

Νέα, ελαφριά, οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία με στόχο τη μείωση κατά 14% της ποσότητας πλαστικού που χρησιμοποιείται σε σχέση με ένα κοινό μπουκάλι. Τόσο το μπουκάλι, όσο και η αντλία είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Εμπλουτισμένο με καταπραϋντικό και αναζωογονητικό Life PlanktonTM και αντιοξειδωτική Βιταμίνη E που συμβάλλει στη μείωση των οξειδωτικών βλαβών (οξειδωτικών φθορών) που προκαλούν οι ακτίνες UV.

 

Ενυδατική, εύχρηστη και μη λιπαρή υφή που αφήνει την επιδερμίδα δροσερή, χωρίς λευκά ίχνη.

Η Πλατφόρμα Ocean 5 Testing Platform TM

7 χρόνια, 200 δοκιμές, 20 ερευνητές, διαλογή μεταξύ 150 πρώτων υλών. Για να αναπτύξουν τη νέα σύνθεση αντηλιακής προστασίας, τα εργαστήρια της Biotherm σχεδίασαν μια πλατφόρμα περιβαλλοντικών δοκιμών που ονομάζεται Ocean 5 PlatformTM.

Κάθε πιθανή σύνθεση δοκιμάστηκε όχι μόνο σε πλαγκτονικούς οργανισμούς γλυκών υδάτων, αλλά και σε διάφορους οργανισμούς που εκπροσωπούν την ποικιλότητα της ζωής σε γλυκά και θαλάσσια ύδατα. Μια ομάδα 20 ερευνητών πραγματοποίησε περίπου 200 δοκιμές, για να αξιολογήσει τον πιθανό αντίκτυπο κάθε σύνθεσης στην υδάτινη βιοποικιλότητα.

Προς τιμήν της υδάτινης κληρονομιάς της, η Biotherm υποστηρίζει την προστασία των ωκεανών σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω του προγράμματος Water Lovers που ξεκίνησε το 2012. Πέραν της χρηματοδότησης εκστρατειών για την προστασία των ωκεανών, τα τελευταία πέντε χρόνια η Biotherm εργάζεται για τη μείωση των επιπτώσεων των εκπλυόμενων προϊόντων στο υδάτινο περιβάλλον, αφαιρώντας όλα τα πλαστικά μικροσφαιρίδια από όλες τις συνθέσεις της. Εστιάζοντας στη συσκευασία και τη σύνθεση, η Biotherm δημιουργεί τη νέα γενιά προϊόντων με βελτιωμένο περιβαλλοντικό προφίλ - βιοδιασπασιμότητα και μικρότερο υδατικό αποτύπωμα.