Το νέο Top Secrets Make Up Setting Spray του Ysl διασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα μακιγιάζ | 0 bovary.gr
Το νέο Top Secrets Make Up Setting Spray του Ysl διασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα μακιγιάζ | 0 bovary.gr
ΥSL BEAUTY

Το νέο Top Secrets Make Up Setting Spray του Ysl διασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα μακιγιάζ


Ακόμα κι αν είστε διαρκώς σε κίνηση δεν σημαίνει πως πρέπει και το μακιγιάζ σας να κάνει το ίδιο.

Η σύγχρονη ζωή απαιτεί να είσαι συνεχώς σε κίνηση. Η δυναμική γυναίκα του σήμερα, απαιτεί από το μακιγιάζ της να παραμένει απόλυτα σταθερό –ακόμα κι αν εκείνη δεν σταματά ποτέ. Το νέο Top Secrets Make Up Setting Spray της YSL ανταποκρίνεται στην πρόκληση, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα μακιγιάζ γεμάτο φρεσκάδα μέχρι το τέλος της ημέρας, τόσο υπέροχο όσο ήταν το πρωί.

Αυτό το εξαιρετικά αναζωογονητικό mist έρχεται να προστεθεί στην εμβληματική σειρά Top Secrets, σαν ο ιδανικός συνδετικός κρίκος στο πρόγραμμα ομορφιάς πριν και μετά το μακιγιάζ. Ένα νέο μυστικό όπλο για λάμψη καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας που εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα στο μακιγιάζ, όταν οι ρυθμοί της ζωής γίνονται ολοένα και πιο γρήγοροι.

Κι αν, λοιπόν, μπορούσατε να κινείστε άφοβα, χωρίς να ανησυχείτε για το μακιγιάζ σας; Ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε όλη τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

Μέγιστη σταθερότητα μακιγιάζ που δεν πρόκειται να πάει κάπου

Αμέσως μόλις οι ρυθμοί γίνουν λίγο πιο απαιτητικοί, το μακιγιάζ σας αρχίζει να φεύγει –κι αυτό προτού καλά-καλά φτάσει το μεσημέρι. Η YSL Beauty ξέρει ότι οι γυναίκες πασχίζουν διαρκώς να βρουν τρόπο να κρατήσουν το μακιγιάζ τους σταθερό –όλη μέρα, κάθε μέρα.

Το Top Secrets Make Up Setting Spray είναι η λύση που ψάχνατε τόσο καιρό. Μακιγιάζ που δεν τρέχει, δεν μουντζουρώνει, δεν εξαφανίζεται ως δια μαγείας· απίστευτα ανάλαφρο, απίστευτα αποτελεσματικό, αυτό το νέο mist θα σας συνοδεύει παντού και πάντα, κρατώντας το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο από το πρωί ως το βράδυ, χάρη:

• Στο υαλουρονικό οξύ και τη γλυκερίνη, το τέλειο ζευγάρι, που μαζί συγκρατούν την υγρασία στην επιδερμίδα και αποτρέπουν την αφυδάτωση της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

• Στο εκλεκτό εκχύλισμα φύλλων μαροκινής καρυδιάς που προστατεύει την επιδερμίδα, καθώς και στο έλαιο jojoba που της χαρίζει υπέροχη λάμψη μακράς διάρκειας.

• Και, τέλος, στην ανάλαφρη υφή του που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό πέπλο που κρατά το μακιγιάζ σταθερό. Ένα mist που σετάρει το μακιγιάζ, προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, και κρατά την επιδερμίδα σας τέλεια, όπου κι αν βρίσκεστε.

Χρησιμοποιήστε το λοιπόν ξανά και ξανά, κάθε φορά που νοιώθετε το μακιγιάζ σας να σας εγκαταλείπει· ανά πάσα στιγμή, πρωί ή βράδυ, η επιδερμίδα σας θα παραμένει λαμπερή.

Τώρα μπορείτε να περιμένετε περισσότερα από το μακιγιάζ σας, έχετε ένα σύμμαχο στο πλευρό σας

Με το Top Secrets Make Up Setting Spray , η YSL Beauty πρωτοπορεί, κάνοντας το μακιγιάζ σας πιο αποτελεσματικό από ποτέ.

Έχοντας δοκιμαστεί σε γυναίκες που χρησιμοποίησαν το mist μία φορά πριν από την εφαρμογή του μακιγιάζ τους, μία μετά για να το σετάρουν, και άλλη μία σαν ρετουσάρισμα μέσα στη μέρα, το Top Secrets Mist ξεπέρασε κάθε προσδοκία:

•Το 88,7% των γυναικών είπαν ότι ένοιωθαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη*

•Το 98,1% των γυναικών είπαν ότι η επιδερμίδα τους φαινόταν πιο φρέσκια

•Το 83% των γυναικών συμφώνησαν ότι κρατά το μακιγιάζ τους ομοιόμορφο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Ένα εξαιρετικά λεπτόρρευστο mist -Το μυστικό είναι στον τρόπο διάχυσης

Χάρη στη βελτιστοποιημένη συσκευασία, εξασφαλίζεται η εξαιρετικά λεπτόρρευστη και ταυτόχρονα πλούσια διάχυση της σύνθεσης –τρεις ψεκασμοί αρκούν για να σετάρετε ιδανικά το μακιγιάζ σας.

Σχεδιασμένο για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, το ακροφύσιο διάχυσης επιτρέπει την εξαιρετικά ανάλαφρη, λεπτόρρευστη εφαρμογή του mist, χωρίς ποτέ να δημιουργεί γυαλάδα ή λιπαρότητα.

Χάρη στην ευρεία διάχυση της σύνθεσης, ολόκληρο το πρόσωπο καλύπτεται με τρεις μόνο ψεκασμούς που αναδύουν το χαρακτηριστικό υπέροχο άρωμα Top Secrets –αυτό που οι γυναίκες ξέρουν και αγαπούν.

Ένα, δύο, τρία! Κι αμέσως το μακιγιάζ σας είναι ομοιόμορφο και απόλυτα ασφαλές. Το Top Secrets Mist κρατά το μακιγιάζ σας στη θέση του, για να μπορείτε εσείς να κινείστε ανενόχλητα.

Από την προετοιμασία της επιδερμίδας μέχρι το σετάρισμα του μακιγιάζ

Από την πρώτη στιγμή, η συλλογή Top Secrets έγινε ο απόλυτος συνδετικός κρίκος για κάθε γυναίκα που λατρεύει τόσο την περιποίηση όσο και το μακιγιάζ.

Με την προσθήκη του Top Secrets Mist , η YSL Beauty συμπληρώνει το υπέροχο ταξίδι από την προετοιμασία της επιδερμίδας μέχρι το τέλειο μακιγιάζ –που παραμένει λαμπερό από το πρωί ως το βράδυ.

1. Ένας πραγματικός ήρωας –το Top Secrets Instant Moisture Glow θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας ενυδάτωση που διαρκεί, μεταμορφώνοντας την σε έναν λείο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

2. Μάτια πιο φωτεινά, πιο λαμπερά, πανέτοιμα για την εφαρμογή του μακιγιάζ: το 3-in-1 Top Secrets Eye Perfecting Fluid κάνει όλη τη δουλειά –ώστε εσείς να μην χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

3. Θρέψη, λείανση, προετοιμασία –το Top Secrets Lip Perfector είναι εδώ για να σας χαρίσει τέλεια χείλη πριν από την εφαρμογή του αγαπημένου σας εκρηκτικού χρώματος.

4. Χρησιμοποιήστε το Top Secrets Make Up Setting Spray μια φορά πριν από το μακιγιάζ για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας και μια φορά μετά για να «κλειδώσετε» όλη την αψεγάδιαστη λάμψη –όσο μεγάλη κι αν είναι η νύχτα σας.

5. Πάρτε μαζί σας το Top Secrets Instant Moisture Glow και το Mist, για μακιγιάζ σταθερό, γεμάτο φρεσκάδα και εκθαμβωτική λάμψη στη στιγμή.

Η Staz Lindes ξέρει το μυστικό του παντοτινά λαμπερού μακιγιάζ

Ένα αστέρι που κλέβει τις εντυπώσεις, με τα φώτα στραμμένα πάντα επάνω της· η ζωή της Staz Lindes, της ηρωίδας της YSL, μοιάζει με πραγματικό ανεμοστρόβιλο – όμως εκείνη δεν πρόκειται να αφήσει να της σταθεί εμπόδιο το μακιγιάζ που τρέχει. Από την προετοιμασία της επιδερμίδας της πριν (και αφού) ανέβει στη σκηνή, η Staz ξέρει ότι μπορεί να βασίζεται απόλυτα στο Top Secrets Make Up Setting Spray για το μακιγιάζ της.