Εννέα best seller αποσμητικά σε roll-on μορφή -Σε κρατούν στεγνή και δροσερή όλη μέρα | 0 bovary.gr
Εννέα best seller αποσμητικά σε roll-on μορφή -Σε κρατούν στεγνή και δροσερή όλη μέρα | 0 bovary.gr
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ

Εννέα best seller αποσμητικά σε roll-on μορφή -Σε κρατούν στεγνή και δροσερή όλη μέρα


Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και ήδη η θερμοκρασία ξεκίνησε να σκαρφαλώνει.

Η ζέστη στην πόλη είναι συχνά αφόρητη και η επιδερμίδα αντιδρά. Ο ιδρώτας ποτάμι και η αίσθηση δεν αντέχεται. Ειδικά όταν είσαι στριμωγμένη στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή περιμένεις με τις ώρες το λεωφορείο κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο. Το ίδιο και στο γυμναστήριο. Cool!

Μπορείς να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τον ιδρώτα και να αισθάνεσαι όλη μέρα φρέσκια και δροσερή, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Πώς; Mα φυσικά με το κατάλληλο αποσμητικό. Οι μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες εταιρείες σε σκέφτηκαν και δημιούργησαν τα πιο ενυδατικά και ευγενικά με το δέρμα αποσμητικά στην πιο πρακτική roll on μορφή.

Για μετά το ντους, ή κατά την διάρκεια της ημέρας αφού μπορείς να τα έχεις μαζί στην τσάντα σου για ... ώρα ανάγκης.

Θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα κρατήσουν τον ιδρώτα μακριά.

Με τα καλύτερα συστατικά, για κανονικές αλλά και ευαίσθητες επιδερμίδες και σύνθεση που δεν αφήνει λεκέδες στα αγαπημένα σου ρούχα. Αποσμητικά με διάρκεια σε κρατούν στεγνή και cool για 24h.

Ναι ο ιδρώτας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας το καλοκαίρι και θα τον αντιμετωπίσουμε με αυτά. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

KORRES Equisetum

Σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα, με φυσικούς αποσμητικούς παράγοντες και εκχύλισμα Equisetum. Το δραστικό συστατικό bisabolol προστατεύει από τους ερεθισμούς και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό.

Παράλληλα, η υψηλή περιεκτικότητά του σε οξείδιο του Πυριτίου [Silica] συμβάλλει περαιτέρω στην αποτελεσματική μείωση της εφίδρωσης.

Vichy Τraitement Anti-Transpirant 48h

Φιλικό προς την επιδερμίδα, χωρίς άρωμα και αυτό το προϊόν αφήνει ένα αίσθημα δροσιάς και απαλότητας που διαρκεί 48 ώρες. Ιδανικό για έντονη εφίδρωση. Κατάλληλο για γυναίκες αλλά και άνδρες


 

Bioderma Sensibio Deo Fraicheur

Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, επιτρέποντας στον δέρμα να αναπνεύσει με φυσικό τρόπο. Με το πατενταρισμένο σύμπλεγμα Toléridine, αυξάνει βιολογικά τα όρια ανεκτικότητας του δέρματος και το κάνει πιο ανθεκτικό. Το δέρμα αντιδρά καλύτερα στο στρες. Τέλος καταπραΰνει άμεσα και μειώνει τον ερεθισμό, ακόμα και μετά από ξύρισμα.

AVENE Soin Deodorant Regulateur 

Με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς άλατα αλουμινίου, χωρίς οινόπνευμα, χωρίς συντηρητικά, ένα απόλυτα φυσικό αποσμητικό roll on, που προστατεύει και φροντίζει την επιδερμίδα από τον ιδρώτα.

Nuxe Body Tonific Deo

Υποαλλεργικό αποσμητικό σώματος, χωρίς αλκοόλ και άλατα αλουμινίου. 97% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης και αυτό το κάνει ιδανικό για κάθε μέρα από πρωί μέχρι το βράδυ.

Klorane Deodorant Tres Doux a l'Althea Blanc

Mε κύριο συστατικό την Λευκή Αλθέα. Η αλθέα είναι ένα από τα πιο πλούσια φυτά σε κολλώδεις ουσίες, που διαθέτει αναγνωρισμένες μαλακτικές ιδιότητες. Χωρίς parabens, αλλά με ευχάριστο και ελαφρύ άρωμα, που χαρίζει στο σώμα μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.

LA ROCHE-POSAY - Deo Physio Bille 

24ωρη αποτελεσματική φροντίδα κατά της υγρασίας και της οσμής, χάρη στον περλίτη και τον γλυκονικό ψευδάργυρο που περιέχει. Για άνεση και φρεσκάδα όλη την ημέρα σε κάθε βήμα και σε όλες τις συνθήκες.

ROGER & GALLET - GINGEMBRE ROUGE Deodorant Anti-Transpirant

Έχει άρωμα εμπνευσμένο από ένα φανταστικό κήπο στη Ζανζιβάρη, χάρη στο εκχύλισμα ροδιού και aloe vera, εκχύλισμα τζίντζερ που συνδυάζεται με νότες από μανταρίνι. 

Προστατεέυει και εθίζει στο άρωμα του. 

OPTIMA - ICE GUARD Natural Crystal Rollball 

Η μοναδική του δράση εξουδετερώνει τις οσμές με το να καταστέλλει τα βακτήρια και παρέχει αόρατη προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Η σύνθεσή του δεν μπλοκάρει του πόρους του δέρματος και δεν αφήνει κατάλοιπα. Έτσι το δέρμα αναπνέει και εσύ είσαι προστατευμένη από τον ιδρώτα.