Η νέα συλλογή μακιγιάζ Spring-Summer 2018  της Erre Due σε μεταμορφώνει σε γοργόνα  | 0 bovary.gr
Η νέα συλλογή μακιγιάζ Spring-Summer 2018 της Erre Due σε μεταμορφώνει σε γοργόνα | 0 bovary.gr
ERRE DUE

Η νέα συλλογή μακιγιάζ Spring-Summer 2018 της Erre Due σε μεταμορφώνει σε γοργόνα


Η ομορφιά έχει ένα πρόσωπο, το δικό σου. Ανάδειξε την, μοιράσου την, πόσταρε την, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

Με αυτοπεποίθηση, με τρέλα, με δημιουργικότητα, με φαντασία. Η ERRE DUE είναι μαζί σου με τα κατάλληλα εργαλεία, τα χρώματα και την εμπειρία που χρειάζεσαι για να κάνεις την διαφορά αυτό το καλοκαίρι. Η ERRE DUE αναδύεται μέσα από μία εντυπωσιακή καλοκαιρινή δίνη χρωμάτων σε έναν κόσμο όπου ο ουρανός παραδίδεται στο άγγιγμα της θάλασσας και το πράσινο με το μπλε γίνονται ένα. Σε αυτόν τον παραμυθένιο κόσμο γεννήθηκε και η νέα συλλογή μακιγιάζ Spring-Summer 2018 Mermaid Vibes. Μία συλλογή που σαν γοργόνα θα σε παρασύρει σε ένα μαγευτικό κόσμο όπου το φως και οι ιριδισμοί θα σου εξάψουν την φαντασία και θα αναδείξουν την ομορφιά και την μοναδικότητά σου.

Φέτος το καλοκαίρι, η ERRE DUE ταράζει τα νερά και μας ταξιδεύει στο βυθό της θάλασσας. Παφλασμοί ολογραφικών κυμάτων, μοναδικές καινοτόμες υφές και ανταύγειες λάμψης ταράζουν τη φαντασία μας.

Άφησε τις αισθήσεις σου να σε ταξιδέψουν σε απρόσμενα μέρη ομορφιάς, πίστεψε σε αυτά, νίκησε τους φόβους σου, τόλμα, ζήσε το δικό σου παραμύθι! Ζήσε, κάνε τη διαφορά!

My Precious Glow

Ένα μοναδικό προϊόν που αιχμαλωτίζει τη λάμψη του μαργαριταριού. Το My Precious Glow χαρίζει λάμψη πολυτέλειας με ολογραφικό εφέ σε πρόσωπο και σώμα. Η λεπτή, μεταξένια του υφή και τα μικροσφαιρίδια πέρλας που περιέχει διαχέουν το φως στην επιδερμίδα και τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Χρησιμοποιείται στο ντεκολτέ ή και στα ζυγωματικά, μόνο του ή πάνω από το foundation για strobing.

Hologhraphic Loose Eye Shadow

Μία «μαγική σκόνη» που αποκαλύπτει τον μυθικό κόσμο του βυθού της θάλασσας και χαρίζει σμαραγδένιους ιριδισμούς στα eye make up looks! H νέα σκιά ματιών έχει λεπτή μεταξένια υφή και χαρίζει ολογραφικό εφέ. Η ειδική της σύνθεση επιτρέπει την εφαρμογή με στεγνό ή νωπό πινέλο για πιο έντονο εφέ. Μία σκιά ματιών που σίγουρα θα κλέψει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Make Up Color Palette

Παλέτα σκιών για τα μάτια σε 2 μοναδικούς συνδυασμούς 10 αποχρώσεων. Έχει λεπτή, βελούδινη υφή για εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια. Μία παλέτα που θα χρωματίσει τις μελλοντικές καλοκαιρινές αναμνήσεις. Μία παλέτα τόσο ξεχωριστή που δεν θα μπορούσε παρά να φέρει την υπογραφή ERRE DUE.

Holographic Lip Gloss

Αυτό το καλοκαίρι τα χείλη «ντύνονται» ολογραφικά! Το Holographic Lip Gloss με λεπτή μεταξένια υφή προσφέρει λαμπερό ολογραφικό αποτέλεσμα στα χείλη. Οι 3 ιριδίζουσες αποχρώσεις δημιουργούν ένα μοναδικό glossy look στα χείλη χωρίς να κολλάνε.

Metallic Touch Lip Color

Ένα αισθησιακό άγγιγμα μεταλλικού χρώματος στα χείλη με το Metallic Touch Lip Color. Ένα άγγιγμα που προσφέρει εκλεπτυσμένο μεταλλικό satin αποτέλεσμα. Περιέχει βιταμίνη Ε και εκχύλισμα σταφυλιού με ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες για τέλεια, απαλά χείλη. Απλώνεται εύκολα, δεν κολλάει και στεγνώνει γρήγορα χαρίζοντας αποτέλεσμα mirror που διαρκεί. 

Exclusive Nail Lacquer

Βουτιά στα άκρα από την ERRE DUE με τις 2 νέες αποχρώσεις της αγαπημένης σειράς βερνικιών Exclusive για μοναδική λάμψη και πλούσιο χρώμα. Σύνθεση υψηλής τεχνολογίας με νανοσφαιρίδια που προστατεύει και φροντίζει τα νύχια.

 

Powder Brush

Η επιτομή των Mermaid Vibes είναι ένα limited edition επαγγελματικό πινέλο με design που ξεχωρίζει. Το νέο πινέλο Powder Brush για εφαρμογή πούδρας και ρουζ κάνει ξεχωριστή εμφάνιση και ταράζει τα νερά στο χώρο των αξεσουάρ.

 

Η Συσκευασία

Όλη η συλλογή μακιγιάζ Spring-Summer 2018 Mermaid Vibes της ERRE DUE κυκλοφορεί σε ειδική συλλεκτική συσκευασία εμπνευσμένη από τη μαγευτική ομορφιά της γοργόνας και του ανεξερεύνητου βυθού της θάλασσας.

Η Καμπάνια

Το λανσάρισμα της νέας συλλογής μακιγιάζ σηματοδοτεί και την επικοινωνία της νέας καμπάνιας της ERRE DUE. Βλέμμα τολμηρό, γεμάτο ζωή, φαντασία, τρέλα, μοναδικότητα, αυτή είναι η νέα εικόνα της ERRE DUE. Ο συγχρονισμός της

πραγματικότητας και του παραμυθιού, η ταύτιση του ιδεατού και του εφικτού.