Αγαπήστε ξανά τον ήλιο με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά προστασίας της Lancaster | 0 bovary.gr
Αγαπήστε ξανά τον ήλιο με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά προστασίας της Lancaster | 0 bovary.gr
08|05|2018 14:00
SHARE
LANCASTER

Αγαπήστε ξανά τον ήλιο με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά προστασίας της Lancaster


Με έδρα το Μονακό, πλημμυρισμένο με το ζωντανό και γεμάτο έμπνευση φως της Γαλλικής Ριβιέρα, τα εργαστήρια της Lancaster συνεχίζουν να κυριαρχούν στην επιστήμη του φωτός και της αλληλεπίδρασής τους με το δέρμα, εστιάζοντας στη διατήρηση μιας υγιούς λάμψης.

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία που στοχεύει σε όλο το φάσμα των ακτινών του ήλιου, προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να επωφεληθεί από τον ήλιο, χωρίς τον κίνδυνο των βλαβερών επιπτώσεων του στο δέρμα. Για περισσότερα από 70 χρόνια, η Lancaster έχει βελτιώσει την επιδερμίδα κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της κάθε μέρα.
Για το 1/3 των γυναικών, ο ήλιος είναι συνώνυμο με το ερεθισμένο δέρμα, την ερυθρότητα και το ηλιακό έγκαυμα. Κατά την γνώμη τους, το να αποκτήσουν ένα όμορφο μαύρισμα έχει γίνει μια αδύνατη πρόκληση, κάτι το οποίο τις κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερα ευάλωτες.

Η σειρά Sensitive Sun της Lancaster, απευθύνεται σε όλους όσοι ονειρεύονται ασφαλές μαύρισμα στον ήλιο και εμφανώς πιο ελκυστικό δέρμα, προσφέροντάς τους μια λαμπερή και ελαφρά χρυσή λάμψη.

Το ευαίσθητο δέρμα, είναι ιδιαίτερα εύθραυστο και απαιτεί επιπλέον προστασία καθώς είναι λιγότερο ικανό να προστατευθεί από τη φύση του. Για αυτούς τους λόγους, η Lancaster δημιούργησε τη σειρά Sun Sensitive.

 

COMFORTING FACE CREAM SPF 50+

Με απολαυστικά απαλή και άνετη υφή που φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα, ενώ συγχρόνως χαρίζει μεταξένια αίσθηση. 

 

SOFTENING BODY MILK SPF 50 & SPF 30

Γαλάκτωμα σώματος με λεπτόρευστη υφή, που τυλίγει το δέρμα με ένα πέπλο απαλότητας. Τόσο άνετο στη χρήση, που μπορείτε να ξεχάσετε ότι πρόκειται για προϊόν αντηλιακής προστασίας.

 

POWDER SPF 10

Με τέσσερις αποχρώσεις, η Sun 365 Bronzing Powder προσφέρει μια ατέλειωτη ποικιλία εντάσεων, που χρησιμοποιούνται είτε ξεχωριστά είτε αναμειγνύονται, για να φωτίσουν και να διαμορφώσουν τα διάφορα σημεία του προσώπου.
Το δέρμα προστατεύεται από τον ήλιο χάρη στην Full Light τεχνολογία της πούδρας αλλά και την αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF 10 ενώ τα αντιοξειδωτικά δραστικά στυστατικά της τη θωρακίζουν από τους καθημερινούς, επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Σταδιακά, το Tan Activator ενεργοποιεί το μαύρισμα και χαρίζει μια ξεχωριστή, χρυσή λάμψη. Το δέρμα φωτίζεται, χάρη στις μεταλλικές χρωστικές που συνδυάζονται τέλεια σε κάθε επιδερμίδα. Η απαλή και ματ υφή της προσφέρει ένα υπέροχο, άψογο αποτέλεσμα.

 

TAN MAXIMIZER
AFTER-SUN ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ GEL ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Η ευαίσθητη επιδερμίδα μπορεί πλέον να απολαύσει τη φροντίδα μετά την ηλιοθεραπεία, με το Τan Maximizer. Ένα γαλάκτωμα-gel εμπλουτισμένο με το Beautifying Tanning Activator, χαρίζει μέγιστη άνεση και ενισχύει τη σύνθεση της μελανίνης. Το δέρμα παραμένει απίστευτα λείο και απαλό ενώ συγχρόνως προσφέρει ενισχυμένη λάμψη μεγαλύτερης διάρκειας.

Ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι του 2018 και αφεθείτε στον γενναιόδωρο, αισθησιακό χαρακτήρα του αρώματος. Η Marie Salamagne (Firmenich) δημιούργησε μια ξεχωριστή σύνθεση για τη LANCASTER, έχοντας ως βάση την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και τα φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα. Ακριβώς όπως μια καλοκαιρινή καρτ ποστάλ, μας δελεάζει με τις νότες του φραγκοστάφυλου, του μανταρινιού και του ροζ γκρέιπφρουτ.

Στη συνέχεια, ο μαγευτικός αισθησιασμός ενός μπουκέτου εξωτικών λουλουδιών! Ποιος δεν θα ενέδιδε στον συνδυασμό του κρεμώδους ανθισμένου frangipani και του ηλιόλουστου λουλουδιού ylang-ylang, ενισχυμένου από φωτεινό γιασεμί; Η γλυκύτητα του ξύλου cedar που αγκαλιάζεται από απαλό musk, παρατείνει την αίσθηση της ηλιοκαμένης όψης, ενώ το Ambrox αποπνέει ένα υπέροχο άγγιγμα επιπλέον ζεστασιάς. Μια ακαταμάχητη περιποίηση για κάθε ώρα της ημέρας.

Το μπουκάλι απεικονίζει μια ανατολή στην Καλιφόρνια, με ψηλούς φοίνικες που διακοσμούν το γυαλί. Ένα γραφικό σχέδιο, γεμάτο χρώμα ήταν η δημιουργία του παριζιάνου εικονογράφου, Clément Dezelus. Δίνει την εντύπωση ενός ονειρεμένου, τέλειου καλοκαιρινού ουρανού.

Μέσα από τα χρώματα αυτής της ανατολής στην Καλιφόρνια, ο εικονογράφος αποδίδει φόρο τιμής στο εικονικό πορτοκαλί χρώμα της Lancaster και το πορτοκαλί χρώμα του ηλιοκαμένου δέρματος. «Ηθελα να μεταφέρω αυτήν την ιδέα του φωτός που αναβλύζει στον ορίζοντα, τον οποίο η Lancaster έχει αιχμαλωτίσει στο άρωμά του, παίζοντας με τη διαφάνεια του γυαλιού και μια διαβάθμιση που πηγαίνει από κόκκινο πορτοκαλί σε φούξια ροζ. Η γραφική πλευρά των φοινίκων, προσδιορίζει το σύμπαν μου. Με αυτόν τον τρόπο, αντανακλούν στην  κατακόρυφη φιάλη και δίνουν την εντύπωση του οπίσθιου φωτισμού. Clément Dezelus».

 

SUN BEAUTY OIL SPF 30 & 50

Γιατί να επιλέξετε ανάμεσα σε υψηλή προστασία και ξεχωριστή απόλαυση; Το ξεχωριστό προϊόν της Lancaster, το ξηρό λάδι Sun Beauty, χάρη στην τεχνολογία Full Light, προσφέρει στις γυναίκες την ευχαρίστηση να εφαρμόζουν ένα λάδι σε συνδυασμό με την καλύτερη προστασία από τον ήλιο. Το εθιστικό του άρωμα δημιουργεί καλοκαιρινές και ηλιόλουστες μέρες. Αφυπνίζει τις αισθήσεις και μεταφέρει κάθε γυναίκα που το φοράει στις παραλίες της Γαλλικής Ριβιέρα.

Εμπλουτισμένο με μια ενισχυμένη έκδοση του Tan Activator complex με εκχυλίσματα πορτοκαλιού, καφέ και αιθέριου ελαίου αφυπνίζει και ενισχύει την ομορφιά κάθε γυναίκας.

TAGS