Η νέα σειρά μακιγιάζ της BECCA ήρθε στα Sephora και η λάμψη της μας έγινε εμμονή | 0 bovary.gr
Η νέα σειρά μακιγιάζ της BECCA ήρθε στα Sephora και η λάμψη της μας έγινε εμμονή | 0 bovary.gr
SEPHORA

Η νέα σειρά μακιγιάζ της BECCA ήρθε στα Sephora και η λάμψη της μας έγινε εμμονή


To καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και μας θέλει όμορφες και λαμπερές.

Μπορούμε να συμφωνήσουμε πως στο μυαλό των περισσότερων γυναικών η ομορφιά και το μακιγιάζ του καλοκαιριού ταυτίζονται με την λέξη λάμψη.

Η λάμψη είναι αυτό που αναζητάμε διακαώς για να βγούμε με αυτοπεποίθηση κάτω από τον καυτό, καλοκαιρινό ήλιο και να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Στην καθημερινότητα μας, στο γραφείο αλλά και στην παραλία, θέλουμε επιδερμίδα όμορφη, φρέσκια και φυσική που μοιάζει να την έχει αγγίξει απαλά το χάδι του ήλιου και να της έχει χαρίσει το πολυπόθητο sun kissed εφέ.

Το μυστικό για να το πετύχετε είναι να αναδείξετε την φυσική ομορφιά της επιδερμίδας. Πώς; Μια επίσκεψη στα καταστήματα Sephora ή στο sephora.gr αρκεί (και αυτό είναι ακόμα ένα σημείο στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε).

Από την άλλη, η διάσημη εταιρεία BECCA έχει όλη την γνώση και τα απαραίτητα εργαλεία για να σας βοηθήσει να το πετύχετε και θα την βρείτε εκεί ακριβώς.

Η BECCA, δημιούργημα της Αυστραλής make up artist, Rebecca Morrice Williams, παρουσιάζει μια σειρά καλλυντικών που έρχεται να κάνει αυτό ακριβώς. Να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη φυσική ομορφιά σας.

Τα προϊόντα της νέας σειράς μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας για άψογη εμφάνιση. Τα sephora και η BECCA ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς σας μια υπέροχη εμπειρία.

Τα ολοκαίνουργια προϊόντα μακιγιάζ ενσωματώνουν χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως για να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία και είναι must για το καλοκαίρι του 2018. Υφές, αποχρώσεις, ιριδισμοί είναι μόνο μερικά από τα σημεία στα οποία παίρνουν άριστα.

Ποια είναι η προϋπόθεση λοιπόν για το απόλυτο, φυσικό και λαμπερό λουκ του καλοκαιριού; η τέλεια βάση.

Η νέα σειρά BECCA είναι κάτι περισσότερο από μια απλή βάση μακιγιάζ και σας χαρίζει πολλές διαφορετικές επιλογές για όμορφο πρόσωπο.

Ξεκινώντας το μακιγιάζ σας και αφού έχετε περιποιηθεί και ενυδατώσει σωστά την επιδερμίδα σας το Aqua Luminous Perfecting Foundation είναι η ιδανική βάση για παιχνίδι με το make up.

Ντύστε την επιδερμίδα σας με ένα φον ντε τεν με ανάλαφρη και διάφανη κάλυψη, που χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα.
Κάθε σταγόνα χαρίζει στην επιδερμίδα διακριτική φωτεινότητα, ενώ καλύπτει τις ατέλειες και δημιουργεί ένα απαλό, δροσερό αποτέλεσμα. Καλοκαιρινή επιδερμίδα με χρώμα υγείας.
Πατήστε το κουμπί και απλώστε 1 έως 2 σταγόνες φον ντε τεν στο πρόσωπο.

Η κάλυψη είναι οικοδομήσιμη. Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε έξτρα κάλυψη μπορείτε να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα και δεύτερή φορά.

Αν όμως έχετε λιπαρή/μικτή επιδερμίδα ή τυχόν ατέλειές που θέλετε να σβήσετε, το Backlight Priming Filter φτιάχτηκε για εσάς.

Εμπλουτισμένο με μικροπέρλες που φιλτράρουν το φως και το διαχέουν, χαρίζοντας στο δέρμα εκτυφλωτική λάμψη. Σβήνει τις ατέλειες και χαρίζει λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα με λίγες μόνο κινήσεις. Εφαρμόστε το μόνο του ή κάτω από το make up, στη ζώνη T ή και σε ολόκληρο το πρόσωπο. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, οι λιπαρές και μικτές όμως θα το λατρέψουν.

Για όσες είναι φαν της πούδρας και των compact υφών, η Βecca δεν σας ξέχασε και αν νομίζετε πως μια βάση σε αυτή την μορφή δεν μπορεί να ξεχειλίζει από λάμψη κάνετε λάθος. Υπάρχει η Shimmering Skin Perfector Pressed, μια κρεμώδης και compact πούδρα illuminator που χαρίζει στην επιδερμίδα σας απαλή, ιριδίζουσα λάμψη και λαμπερή, βελούδινη υφή. Μπορείτε να εφαρμόσετε σε όλο το πρόσωπο ή σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως τα ζυγωματικά, τα τόξα των φρυδιών και τη ράχη της μύτης και να αποκτήσετε άμεσα ένα αισθησιακό και απολύτως καλοκαιρινό λουκ.

Το καλοκαίρι στόχος μας είναι να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε, κάτι που «μαρτυράει» φυσικά -ποιος άλλος- η όψη του προσώπου μας. Το πρώτο σημείο που «χτυπάει» η κούραση είναι τα μάτια και ακόμα και ένα γεμάτο 8ωρο ύπνου πολλές φορές δεν φτάνει. Τότε είναι που έρχονται τα Sephora και η BECCA για να σας προσφέρουν το Under Eye Brightening Corrector.

Μοναδικό στο είδος του, αυτό το concealer πλήρους κάλυψης εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Mε υπέρλεπτους παράγοντες λάμψης που αντανακλούν το φως, αυτή η πλούσια, φωτεινή κρέμα παρέχει λεία και ομοιόμορφη κάλυψη. Χρησιμοποιώντας το σφουγγαράκι ή ένα πινέλο concealer, ταμπονάρετε και σβήστε ελαφρά. To ακόμα καλύτερο είναι πως μπορεί να καλύψει και να βελτιώσει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Απλώστε αρχικά τη διορθωτική κρέμα και στη συνέχεια το concealer.

Η ΒECCA πλέον, με την την νέα σειρά γίνεται η ειδικός στην βάση με λάμψεις στο μακιγιάζ. Το μακιγιάζ του καλοκαιριού γίνεται πιο hot και αισθησιακό από ποτέ ενώ παραμένει φυσικό.
Τα Sephora δεν θα μπορούσαν να μην διαθέτουν ανάμεσα στα ενημερωμένα ράφια τους τα νέα μοναδικά προϊόντα. Έτσι, μας δίνουν ακόμα έναν φανταστικό λόγο να τα επισκεφτούμε και να κάνουμε δικά μας τα προϊόντα που θα εφορεύσουμε με πάθος αυτό το καλοκαίρι και κυριολεκτικά θα λάμψουμε.