Michael Kors
Michael Kors
ΒΒ CREAMS

Aυτές είναι οι καλύτερες κρέμες BB της αγοράς -Για το καλοκαίρι που χρειάζεσαι ελαφριά κάλυψη


Θέλουμε να δείχνουμε όμορφες χειμώνα καλοκαίρι.

Ωστόσο, τους πιο ζεστούς μήνες προτιμάμε να αφήνουμε το πρόσωπο μας καθαρό και λαμπερό, την επιδερμίδα φυσική και όσο το δυνατόν γίνεται "γυμνή" από μακιγιάζ. Για εσένα, όμως, που θες έστω μια ελαφριά κάλυψη στο πρόσωπο σου και τους ζεστούς μήνες, φτιάχτηκαν οι bb creams.

Aν δεν το γνωρίζεις, BB είναι τα αρχικά των λέξεων Beauty Balm ή Βlemish Βalm. Μιλάμε για μια ελαφριά κρέμα με λίγο χρώμα, τόσο ώστε να κρύψει τύχον σημάδια και δυσχρωμίες και να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση. Η σύνθεση και η υφή τους, λοιπόν, είναι πιο λεπτές, ενώ συνήθως έχουν δείκτη προστασίας SPF.

Είναι ιδανικές για το καλοκαίρι που η επιδερμίδα χρειάζεται να αναπνέει αλλά να είναι και προστατευμένη από τις ηλιακές ακτίνες. Ενυδατώνουν και χαρίζουν ελαφριά κάλυψη: ό,τι πρέπει για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Για όλους αυτούς του λόγους συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες bb κρέμες τις αγοράς όποιο κι αν είναι το budget σου.

Ανακάλυψε τις!

YSL Top Secrets All in One BB Cream

Συνδυάζοντας ιδανικά την περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ, η πρώτη κρέμα BB του οίκου Yves Saint Laurent αναδεικνύει την φυσική ομορφιά όποιος κι αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σου.

Ενυδατώνει και καλύπτει ενώ έχει απίστευτα δροσερή υφή.

Συνδυάζει χρωστικές και μόρια πέρλας που δρουν σαν φίλτρο και χαρίζουν στην επιδερμίδα ομοιόμορφη όψη και υγιή λάμψη.

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream SPF30

Μια πολυλειτουργική κρέμα BB που συνδυάζει τέλεια κάλυψη και περιποίηση. Χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και ενυδάτωση, ενώ την προστατεύει από τις ακτίνες UV. Εχει την ικανότητα να καλύπτει πόρους και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Η σύνθεση της είναι μη λιπαρή, ανάλαφρη και απλώνεται εύκολα.


 

Burberry FRESH GLOW BB CREAM SPF 20

Η ΒΒ Cream του οίκου έχει διάφανη κάλυψη με δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 20 που δίνει μία διάφανη κάλυψη και λάμψη. Είναι απαραίτητη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε μέρα. Μειώνει τις ατέλειες χωρίς να να βαραίνει την επιδερμίδα.

BOBBI BROWN ΒB CREAM SPF 35

Η ενυδατική κρέμα BB Cream Spf 35 στην καλύπτει τις ατέλειες και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA/UVB. Τι καλύτερο σαν βάση ενός λαμπερού και φυσικού καλοκαιρινού μακιγιάζ

Lancome Hydra Zen BB Cream

Ένα μοναδικό προϊόν με πολλά οφέλη για το δέρμα που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της περιποίησης και την τεχνογνωσία του μακιγιάζ. Φωτίζει το πρόσωπο και ενυδατώνει με διάρκεια.

Clinique Age Defense BB Cream SPF30

Θα γίνει η αγαπημένη πρωινή συνήθεια, αφού δίνει στην επιδερμίδα αυτά που χρειάζεται. Προσφέρει προστασία SPF, αντιοξειδωτικά σε συνδυασμό με κάλυψη ώστε να αμβυνθούν όλες οι ατέλειες. Είναι ιδανικό ως βάση. Σε 4 αποχρώσεις.

Biotherm Aquasource BB Cream

H πρώτη BB της Biotherm, για βαθιά ενυδάτωση και τέλεια, φρέσκια επιδερμίδα. Ενυδατώνει έως και 5 στιβάδες της επιδερμίδας, ενώ τα οφέλη δεν σταματούν. Λειαίνει και χαρίζει ομοιομορφία, διορθώνει και φωτίζει. Η επιδερμίδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ούτε τις ακτίνες του ήλιου.

Erborian BB Crème au Ginseng

Η κρέμα BB με τζίνσενγκ 5 σε 1 είναι μια κορεάτικη σύνθεση που χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Απορροφάται εύκολα προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και ματ αποτέλεσμα. Οι ατέλειες μειώνονται αισθητά και η υφή βελτιώνεται. Δεν είναι καθόλου λιπαρή, κάτι που την τοποθετεί ανάμεσα στις top.

Estee Lauder DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit BB Creme SPF 35
Ενυδάτωση, προστασία και άψογη επιδερμίδα. Το δέρμα δείχνει αψεγάδιαστο. Με την αντιοξειδωτική δύναμη που χαρίζει άμεσα ομοιόμορφη, υγιή εμφάνιση. Έχει υψηλή απόδοση και βοηθάει στον έλεγχο της λιπαρότητας στη ζώνη Τ.

Προστατεύει δραστικά με το αποδεδειγμένο Super Anti-Oxidant Complex και SPF 35.

Dior Hydra Life BB Crème - Hydratant Sublimateur Beauté Immédiate SPF 30 – PA+++

Mε έμπνευση από το ασιατικό τελετουργικό ομορφιάς και σε συνεργασία με τους makeup artist του Dior, η Hydra Life BB Creme συνδυάζει την ενυδατική και προστατευτική δράση με το εφέ make up . Ομοιόμορφη, τέλεια επιδερμίδα. Αμέσως, το δέρμα δείχνει αψεγάδιαστο και λείο με μια φυσικά ακτινοβόλα ομορφιά. Αποκαλύπτεται η νεανική ομορφιά του προσώπου με μία κίνηση.