Πώς να πετύχετε ένα φυσικό, καλοκαιρινό make-up look με 3 απλά βήματα | 0 bovary.gr
Πώς να πετύχετε ένα φυσικό, καλοκαιρινό make-up look με 3 απλά βήματα | 0 bovary.gr
LA ROCHE-POSAY

Πώς να πετύχετε ένα φυσικό, καλοκαιρινό make-up look με 3 απλά βήματα


Το καλοκαίρι έφτασε και η La Roche-Posay με 3 βασικά βήματα χαρίζει ενυδάτωση, προστασία, λάμψη και χρώμα, αφήνοντας το άγγιγμα του ήλιου στο δέρμα μας!

Αυτά είναι τα must-have για το νεσεσέρ σας που θα σας εξασφαλίσουν το απόλυτο καλοκαιρινό look προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα σας.

Βήμα 1 ο – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καθαριστικό προσώπου: Toleriane Caring Wash: Φροντίδα καθαρισμού με νερό σε υφή κρέμας Για κανονικό έως και ξηρό δέρμα με τάση ευαισθησίας

Μέγιστη αποτελεσματικότητα: με τεχνολογία Cocobetaine που αφαιρεί ρύπους και make-up χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει το δέρμα. To Toleriane Caring Wash, καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα εξασφαλίζοντας αίσθημα φρεσκάδας.

Μινιμαλιστική σύνθεση: με μόνο 1 επιφανειοδραστική ουσία και μέγιστη ασφάλεια, χωρίς σαπούνι, χωρίς συντηρητικά και χωρίς άρωμα.

Καθημερινή ενυδάτωση με TOLERIANE SENSITIVE

Για ευαίσθητο δέρμα. Ενυδατώνει, Καταπραΰνει και Προστατεύει. Κατάλληλο και για βρέφη και παιδιά

Ενυδατώνει για 48 ώρες. Επανορθώνει και προστατεύει τον δερματικό φραγμό. Καταπραΰνει και μειώνει τους δερματικούς ερεθισμούς.

Εμπλουτισμένο με Ιαματικό Νερό La Roche-Posay, που βοηθά στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και προστατεύει το μικροβίωμα του δέρματος.

Μη ευαισθητοποιητικό. Μη φαγεσωρογόνο. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο σε Παιδιά και Βρέφη.

Βήμα 2ο - ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Fond de teint για ομοιόμορφη όψη που διαρκεί όλη μέρα!

Τα Toleriane Teint fond de teint της La Roche-Posay προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα. Επιλέξτε το Toleriane Teint Mattifying Mousse, SPF 20, για ματ αποτέλεσμα για το μικτό έως λιπαρό δέρμα ή το Toleriane Teint Water-Cream, SPF 20, για λαμπερό αποτέλεσμα και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία για κανονικό έως ξηρό δέρμα.

Φυσικό BRONZE LOOΚ στο πρόσωπο και στα μάτια με την πούδρα Toleriane Teint Bronzing Powder

3 αποχρώσεις στην ίδια συσκευασία! Καφέ για φυσικά μαυρισμένο look, bronze για λάμψη και το αγαπημένο ροδακινί για υγιή όψη! Με τεχνολογία μικροσφαιριδίων και απαλές υφές, εξασφαλίζουν άνεση. Με μια απλή κίνηση, αναμειγνύετε τα 3 χρώματα και χαρίζετε στην επιδερμίδα σας λάμψη και φυσικό ‘’bronze’’ αποτέλεσμα.

Extra tip: Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και σαν σκιά ματιών για ένα εντυπωσιακό Bronze Smokey Eyes Look.

Βλέμμα εντυπωσιακό, βλεφαρίδες ορατά πιο έντονες και διαχωρισμένες!

Η Respectissime Multi-Dimensions Mascara χαρίζει εντυπωσιακό βλέμμα και εξασφαλίζει εύκολη και απαλή εφαρμογή, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Στο 1 ο δευτερόλεπτο: Βλεφαρίδες ορατά πιο έντονες και διαχωρισμένες, χάρη στην τεχνολογία Exten-Lash Techno, με πολυμερή που κολλάνε μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων και χαρίζουν τέλειο διαχωρισμό.

16 ώρες άνεση: Μέγιστη άνεση, χάρη στην περιεκτικότητά της σε χρωστικές υψηλής καθαρότητας, που μιμούνται το φυσικό δακρυϊκό υγρό.

2 εβδομάδες μετά: Χάρη στην αργινίνη, οι βλεφαρίδες είναι ενδυναμωμένες και προστατευμένες από εξωτερικές επιθέσεις.

Βήμα 3ο – ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

SEROZINC

Για τη σταθεροποίηση του μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδανική επιλογή αποτελεί το SEROZINC, για ματ αποτέλεσμα. Ένα μοναδικό mist με ψευδάργυρο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα συστατικά των δερματολόγων, χάρη στις μοναδικές του σμηγματορυθμιστικές, ιδιότητες, ενώ παράλληλα έχει άμεση δράση ενάντια στη γυαλάδα και τους διεσταλμένους πόρους!

Χρησιμοποιείστε το SEROZINC, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας: 1. Πριν την καθημερινή φροντίδα για ακόμα πιο έντονη αίσθηση καθαρού δέρματος

2. Μετά την καθημερινή φροντίδα, σαν βάση για το μακιγιάζ

3. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για ανανέωση και αίσθηση φρεσκάδας

4. Ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ, για απορρόφηση της λιπαρότητας και ματ αποτέλεσμα

5. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου