Valentino
Valentino
VALENTINO X L’ OREAL

Η Valentino και η L’Oréal συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας νέας σειράς ομορφιάς


Ανακοινώθηκε την Δευτέρα ότι η Valentino και η L’Oréal ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες τις εταιρίες «η Valentino και η L’Oréal υπέγραψαν μια παγκόσμια μακροχρόνια συμφωνία για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διανομή πολυτελών αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς υπό το brand της Valentino».

Ο σκοπός της νέας συνεργασίας είναι να φέρουν το δημιουργικό όραμα του Ιταλικού Οίκου Maison Valentino σε ένα ευρύτερο κοινό, χρησιμοποιώντας την εμπειρογνωμοσύνη της L’Oréal στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Ο λόγος που η L’Oréal είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με το εμβληματικό brand είναι ξεκάθαρος: «Η Valentino σήμερα ενσωματώνει την εικόνα της ομορφιάς, της ασυνήθιστης και της μοντέρνας και παρέχει δυνατή έμπνευση για τα αρώματα και την ομορφιά».

Η L’Oréal ανακοίνωσε τη συνεργασία μέσω Twitter.

Ο SEO της Valentino, Stefano Sassi, είπε για την συνεργασία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτό το νέο τόλμημα με τη L’Oréal για να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δουλειές μας στην ομορφιά. Πιστεύουμε ότι η Valentino έχει μεγάλη προοπτική σε αυτόν τον τομέα και ότι με την απαράμιλλη εμπειρία της L’Oréal, θα μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε αυτή την προοπτική».

Ο αναπληρωτής SEO της L’Oréal, Nicolas Hieronimus, ήταν πολύ χαρούμενος με τα νέα και αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένοι που πήραν την άδεια της Valentino. «Με το μοναδικό συνδυασμό κύρους και νεωτερισμού, η Valentino σίγουρα θα απευθυνθεί σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, κάτι που συμπληρώνει ιδανικά το portfolio του brand μας».

L’Oréal Paris
L’Oréal Paris

Η συνεργασία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2019 οπότε και θα δούμε προϊόντα ομορφιάς και αρώματα Valentino στην αγορά.