Vichy
Vichy
VICHY

H Βοvary ταξίδεψε με την Vichy στην Τήνο και μέσα από μια μοναδική εμπειρία γνώρισε δύο νέες σειρές περιποίησης


To καλοκαίρι είναι πλέον και επίσημα εδώ, όπως και η ζέστη, η οποία κάνει αισθητή την παρουσία της.

Το καθημερινό άγχος και η ρουτίνα της δουλειάς δεν μας αφήνουν να το απολαύσουμε και το μόνο που περιμένουμε, είναι αυτή η στιγμή που θα μπούμε σε ένα πλοίο για τις πρώτες διακοπές.

Κι εκεί που ονειρεύεσαι αμμουδερές παραλίες, με γαλαζοπράσινα νερά, ηρεμία και χαλάρωση σε μια αναπαυτική σεζλόνγκ, με ένα παγωμένο κοκτέιλ... ένα email κάνει την εμφάνιση του στα εισερχόμενα σου.

Αυτή τη φορά ωστόσο, το μέιλ δεν ήταν από κάποιον απαιτητικό συνεργάτη του Bovary, αλλά το εισιτήριο μου για μια μοναδική εμπειρία, μέσα από ένα 2ημερο ταξίδι σε καλοκαιρινό προορισμό-έκπληξη.

Η πρόσκληση ήρθε από την Vichy και το κάλεσμα απευθυνόταν σε μια σειρά από νέες γυναίκες που ασχολούνται με τον πλανήτη της ομορφιάς.

Ο προορισμός παρέμενε άγνωστος και μόλις μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση μάθαμε πως θα πηγαίναμε στο λατρεμένο μου νησί των Κυκλάδων, την Τήνο.

Η Τήνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων με ξεχωριστές ομορφιές και φυσικά τοπία και με πολλά ιδιαίτερα μέρη να επισκεφτείς.

Diles & Rinies
Diles & Rinies

Το ταξίδι, μας επεφύλασσε πολλές μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

Φτάνοντας στο πανέμορφο νησί και καθώς απολαμβάναμε την γαλανόλευκη, κυκλαδίτικη ομορφιά του, γνωρίζαμε ήδη πως η εκδρομή θα μας έμενε αξέχαστη.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε με την άφιξη μας στο ξενοδοχείο Diles & Rinies Luxury Hotel Villas ψηλά στην πλαγιά, όπου η θέα στο Αιγαίο Πέλαγος ήταν εκθαμβωτική.

Οι αμέτρητες υπηρεσίες που προσέφερε το ξενοδοχείο υπόσχονταν δυο μέρες απόλυτης χαλάρωσης που είχα πραγματικά ανάγκη.

Οι πετρόχτιστες βίλες σε νησιώτικο στιλ και με ρουστίκ μεσογειακή διακόσμηση στο εσωτερικό ήταν το φόντο της περιπέτειας μας. Neutral αποχρώσεις και έπιπλα από φυσικά υλικά έδεναν με το φυσικό τοπίο και δημιουργούσαν ένα απόλυτα ειδυλλιακό σκηνικό.

Στην κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου είχε στηθεί μια μεγάλη Vichy επιγραφή που έδινε το vibe και προϊδέαζε για τις δραστηριότητες που θα ακολουθούσαν.

Η πρώτη μέρα είχε στο πρόγραμμα παραλία και πολλές ώρες παιχνίδι και ηλιοθεραπεία σε μία από τις πιο cool παραλίες του νησιού, την Κολυμπήθρα, με τις παράξενες ομπρέλες και το surf club. Ο καιρός αν και μέσα Μαϊού, ήταν ζεστός και ευνοούσε την πρώτη για τις περισσότερες από εμάς διστακτική βουτιά, για φέτος.

Φυσικά και η πρώτη μου σκέψη ήταν να εφαρμόσω αντηλιακό. Εκεί ήταν που δοκίμασα τα νέα, πρωτοποριακά αντηλιακά νερά Ideal Soleil. To καθένα, με διαφορετικές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και φυσικά υψηλή προστασία.

Ψέκασα αρκετές φορές και ένιωσα την δροσιστική υφή του. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αντηλιακά, αυτό δεν ήταν λιπαρό, ούτε κολλούσε και μύριζε φα-ντα-στι-κά. Προστατευμένη και ενυδατωμένη, ήμουν έτοιμη να απολαύσω τον καυτό ήλιο και τα δροσιστικά κοκτέιλ του μπαρ όπως το ονειρεύτηκα (το μπαρ ήταν ένα ροζ βανάκι!).

Η επιστροφή είχε ξεκούραση, και ακόμα περισσότερη χαλάρωση. Η Vichy μας χάρισε την εμπειρία ενός μοναδικού spa προσώπου δίπλα στην εντυπωσιακή πισίνα και στο βάθος το Αιγαίο.

Φόρεσα το μπουρνούζι μου και αφέθηκα στα χέρια της ειδικού, που με τις κινήσεις της και την νέα κρέμα gel και ορό Aqualia Thermal, ένιωσα να με απελευθερώνουν από όλη την πίεση.

Με 97% φυσική σύνθεση και την πλέον κατάλληλη υφή για τη μικτή επιδερμίδα μου, η Αqualia Thermal με υφή κρέμα gel επανέφερε την ενυδάτωση και ελαστικότητα στο πρόσωπο μου, χωρίς να το βαραίνει.

Η πρώτη ημέρα έκλεισε με ένα πλούσιο δείπνο στο ξενοδοχείο και γεύσεις από Τήνο. Αν αγαπάς την φάβα και τους κολοκυθοκεφτέδες έχεις ακόμα έναν λόγο να την επισκεφτείς αυτό το καλοκαίρι.

Την δεύτερη ημέρα και μετά το πλούσιο, δυναμωτικό και υγιεινό πρωινό, όλη η ομάδα έκανε προπόνηση υπό την καθοδήγηση των δύο outdoor-trainer της παρέας, των fitVPaddiction και ξεσηκωτική μουσική.

Μετά την άσκηση ένα ντουζάκι ήταν ότι έπρεπε.

Πριν φύγουμε για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού, κοίταξα τον ήλιο στα μάτια και εφάρμοσα και πάλι αντηλιακό, αυτή την φορά το γαλάκτωμα Ideal Soleil. Είμαι από τις τυχερές που δε καίγονται εύκολα, όμως στην Ελλάδα είναι απαραίτητο όλο το χρόνο, για νεανική και όμορφη όψη.

Αφού γυρίσαμε την Χώρα και βγάλαμε άπειρες φωτογραφίες σε κάθε ασβεστωμένο σκαλοπατάκι, κάθε παλαιωμένο πορτοπαράθυρο και την τελευταία βουκαμβίλια και κόκκινο, φουντωτό γεράνι του νησιού σταματήσαμε στον Ιερό Ναό και προσκυνήσαμε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Με άρωμα μύρο και βαλίτσα γεμάτη αναμνήσεις, καθίσαμε για ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα.

Κάπως έτσι έκλεισε το μοναδικό αυτό διήμερο Vichy Experience.

Μια εμπειρία που μοιραστήκαμε όλες με την ίδια λαχτάρα, αγάπη και ενθουσιασμό όπως εκείνη που μας ένωσε, η αγάπη για την υγεία και ομορφιά.

Σε ευχαριστούμε Vichy.