H Catrice έχει όλα όσα χρειάζεσαι για το απόλυτο dewy look του καλοκαιριού Η νέα συλλογή The Dewy Routine | 0 bovary.gr
H Catrice έχει όλα όσα χρειάζεσαι για το απόλυτο dewy look του καλοκαιριού Η νέα συλλογή The Dewy Routine | 0 bovary.gr
CATRICE

H Catrice έχει όλα όσα χρειάζεσαι για το απόλυτο dewy look του καλοκαιριού Η νέα συλλογή The Dewy Routine


Απευθείας από το κόκκινο χαλί, τα διεθνή catwalk και τον κόσμο των Social Media!

Το δημοφιλές Dewy Look, που εμπνέεται από τη φρέσκια πρωινή δροσιά, έχει κατακτήσει μία σημαντική θέση στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας.

Η Συλλεκτική Σειρά «THE.DEWY.ROUTINE.» από την CATRICE προσφέρει τα απόλυτα προϊόντα για μία λαμπερή και υγιή όψη κάθε ώρα της ημέρας. Morning Dew, Sunkissed Dew και Midnight Dew – τρία διαφορετικά look που μπορούν να επιτευχθούν εύκολα με 3 προϊόντα της σειράς: υγρό highlighter με σταγονόμετρο, πούδρα και highlighter σε στικ.

Η Συλλεκτική αυτή Σειρά συμπληρώνεται από δύο επαγγελματικά πινέλα ιδανικά για πληθώρα εφαρμογών.

Dewy look, κάθε ώρα, κάθε μέρα.

 

ΤHE.DEWY.DROPS

Τρία υγρά highlighter με dewy εφέ - για διαφορετική ώρα της ημέρας το καθένα: το ανοιχτό ροζ για το πρωί, το μπρονζέ για το απόγευμα και το τρίτο με την έντονη ολογραφική λάμψη για το βράδυ. Μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή και να αναμιχθούν με το foundation.

THE.DEWY.POWDER

Μία πολύ ελαφριά πούδρα για το πρόσωπο, ιδανική για εντυπωσιακά dewy look, σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: απαλή λάμψη για τις πρωινές ώρες, καλοκαιρινή μπρονζέ λάμψη για το απόγευμα και έντονα ολογραφικά εφέ για το βράδυ.

THE.DEW.MAXIMIZER

Highlighter στικ για όλες τις ώρες της ημέρας: ξεκινάμε με ένα φρέσκο wet-look το πρωί, συνεχίζουμε με μία καλοκαιρινή πινελιά το απόγευμα και κλείνουμε με μία υπέροχη, ολογραφική λάμψη το βράδυ.

Κι οι τρεις εκδοχές δίνουν ένα ακαταμάχητο dewy εφέ και κυκλοφορούν σε ένα πολύ πρακτικό στικ για να μπορείτε να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας ακόμη κι όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

FOUNDATION & PRIMER BRUSH

Πινέλο προσώπου για την εφαρμογή του primer και των υγρών προϊόντων μακιγιάζ. Ιδανικό για την εφαρμογή των προϊόντων σε ολόκληρο το πρόσωπο ή και σε στοχευμένα σημεία. Από συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας.

 

PRECISION BRUSH

Ένα εξαιρετικής ποιότητας πινέλο που, χάρη στην ειδική κεφαλή του, επιτρέπει την εφαρμογή συγκεκριμένης ποσότητας προϊόντος. Από συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας.