Giorgio Armani Beauty
Giorgio Armani Beauty
GIORGIO ARMANI

H νέα σειρά Neo Nude του οίκου Giorgio Armani Beauty χαρίζει τέλεια επιδερμίδα με εντελώς φυσικό αποτέλεσμα


Εξαιρετικά λεπτόρρευστες, ανάλαφρες υφές· βέλτιστη αίσθηση άνεσης με φωτεινό, μακράς διάρκειας αποτέλεσμα· ένα απαράμιλλο επίτευγμα στην αψεγάδιαστη nude ομορφιά.

Από όταν δημιουργήθηκε, το 2000, ο οίκος Giorgio Armani Beauty, με οδηγό τη φιλοσοφία της απόλυτης ομορφιάς, δίνει τη δύναμη στις γυναίκες να αποκτήσουν τέλεια επιδερμίδα με εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Τώρα, ο οίκος Giorgio Armani Beauty παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά Neo Nude για την επιδερμίδα, τα ζυγωματικά και τα χείλη, για υπέροχο αποτέλεσμα «χωρίς μακιγιάζ»: την τελειότητα που φαίνεται αληθινή. Προϊόντα που εξασφαλίζουν αόρατη, αλάνθαστη, ευχάριστη εφαρμογή, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα όλα όσα χρειάζεται για να αισθάνεται σίγουρη για τον εαυτό της και να αντανακλά όλη τη Λάμψη Armani.

Είναι η δική σας επιδερμίδα –αλλά καλύτερη. Είναι το nude του οίκου Giorgio Armani Beauty.

Foundation ή πούδρα;

Γεννιέται το FUSION PERFECTION

Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, και στις ανάγκες των γυναικών που θέλουν φυσική, όμορφη επιδερμίδα εύκολα και γρήγορα, ο οίκος Giorgio Armani Beauty δημιουργεί τη Neo Nude Fusion Powder: την πρώτη πούδρα φινιρίσματος που συνδυάζει τα συστατικά και τη λάμψη ενός foundation με την καθαρή εφαρμογή και την πρακτική συσκευασία μιας πούδρας. Με τη Neo Nude Fusion Powder, o οίκος Giorgio Armani Beauty αποκαλύπτει δύο πανίσχυρες πρωτοποριακές τεχνολογίες, αποτέλεσμα 10 ετών ερευνών.

Το μυστικό της εξαίρετης αυτής σύνθεσης, που αιωρείται ανάλαφρα στην επιδερμίδα σαν σύννεφο, έγκειται στη νέα πατέντα των εργαστηρίων Giorgio Armani Beauty: τη διαδικασία «μνήμης του νερού». Κατά την ανάπτυξη της σύνθεσης, το νερό εξατμίζεται, αφήνοντας πίσω μόνο μια

πουδρέ υφή. Κατά την επαφή με τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, η διαδικασία αντιστρέφεται: η πούδρα μεταμορφώνεται σε ένα υγρό πέπλο που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, που δεν χάνει την ομοιομορφία του και δεν συσσωρεύεται αργότερα στις λεπτές γραμμές. Μια δεύτερη πατέντα* εξασφαλίζει την επίτευξη μιας απαλής, αέρινης πούδρας –τόσο λεπτής που μοιάζει αόρατη.

Αναμείξτε, προσθέστε στρώσεις και δημιουργήστε το δικό σας nude look ομορφιάς. Διαθέσιμη σε 9 αποχρώσεις, η Neo Nude Fusion Powder περιέχει ένα υψηλής απόδοσης γαλάκτωμα χρωματικής συγχώνευσης με προηγμένες χρωστικές, το οποίο σχηματίζει ένα πέπλο που αφομοιώνεται πλήρως στο τόνο της επιδερμίδας και παραμένει αναλλοίωτο όσες φορές κι αν ρετουσάρετε το μακιγιάζ σας μέσα στην ημέρα.

Ομοιόμορφη, φυσική και φωτεινή, η επιδερμίδα αποκαλύπτει την πιο όμορφη εκδοχή της, με αίσθηση απόλυτης άνεσης. Μοιάζει να ακτινοβολεί με μια αψεγάδιαστη λάμψη. Εναλλακτικά, η πούδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για bronzing. Για να εξασφαλίσει την καθαρή εφαρμογή, η επαναγεμιζόμενη θήκη είναι εξοπλισμένη με ένα μαλακό, συνθετικό πινέλο. Με τόσο τέλειο σχεδιασμό, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και με κλειστά μάτια.

Με τη Neo Nude Fusion Powder, η πολυάσχολη γυναίκα του σήμερα απολαμβάνει τα οφέλη μιας εύχρηστης πούδρας και, ταυτόχρονα, όλη τη φωτεινότητα ενός foundation. Τώρα, έχετε στα χέρια σας τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων.

A-BLUSH / A-CONTOUR / A-HIGHLIGHT, Τονίστε τη φυσική ομορφιά σας

Για να ενισχύσει και να αναδείξει την ομορφιά κάθε γυναίκας, η σειρά Neo Nude εμπλουτίζεται με τρία νέα προϊόντα. Οι συνθέσεις αυτές, που βασίζονται στο νερό, απορροφώνται αμέσως από την επιδερμίδα, προσφέροντας ενυδάτωση και άνεση και ταυτόχρονα, χαρίζοντάς της λάμψη. Φυσική αίσθηση, nude τελειότητα – τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας look «χωρίς μακιγιάζ».

Οι ανάλαφρες αυτές συνθέσεις συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους. Το νέο, μυτερό τους απλικατέρ συλλέγει ακριβώς την ιδανική ποσότητα προϊόντος, για να αναδείξει τη φυσική σας ομορφιά με τον πιο υπέροχο τρόπο.

A-CONTOUR: μία ψυχρή καφέ απόχρωση, για να σμιλεύσετε και να τονίσετε τη φυσική σας ομορφιά. Όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, γλιστρά στα περιγράμματα του προσώπου και η υδάτινη σύνθεσή του,αναδεικνύει με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο τα υπέροχα ζυγωματικά σας.

A-BLUSH: Από το ανοιχτό μέχρι το σκούρο ροζ, και με ενδιάμεσο σταθμό το φωτεινό πορτοκαλί, οι τέσσερις αυτές αποχρώσεις θα ντύσουν τα ζυγωματικά σας, με ένα πέπλο ανάλαφρης λάμψης. Για επιδερμίδα που ακτινοβολεί με υπέροχο, ρόδινο χρώμα υγείας, και απόλυτα φυσική –είναι η δική σας επιδερμίδα, αλλά καλύτερη.

A-HIGHLIGHT: Ενισχύστε τη λάμψη φρεσκάδας σας με τη σαμπανιζέ απόχρωση. Ένα πέπλο λάμψης που αγκαλιάζει την επιδερμίδα με απόλυτα φυσική αίσθηση.

Τρεις υγρές συνθέσεις που αφήνουν στην επιδερμίδα ένα εξαιρετικά ντελικάτο πέπλο απόχρωσης. Μαζί, υπόσχονται την πιο τέλεια λάμψη Neo Nude.

Εφαρμόζοντας το λουκ «χωρίς μακιγιάζ» με τον δικό σας τρόπο

Κάθε γυναίκα γνωρίζει το πρόσωπό της καλύτερα από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος. Γι’ αυτό δοκιμάστε, συνδυάστε, πειραματιστείτε. Δημιουργήστε το δικό σας, εξατομικευμένο πρόγραμμα ομορφιάς για αόρατο μακιγιάζ και ορατή τελειότητα.

#1 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Το look «no make-up make-up» ξεκινά από τη τέλεια βάση. Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας εφαρμόζοντας το Armani Prima Glow-On Moisturizing Balm, το οποίο θα της προσφέρει όλη την απαραίτητη ενυδάτωση και θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη σταθερότητα στο μακιγιάζ σας.

Εφαρμόστε το Armani Prima Day Long Sking Perfector στα βλέφαρα, γύρω από τη μύτη, στο πηγούνι και σε όποιες άλλες περιοχές είναι επιρρεπείς στη γυαλάδα, καθώς καταπολεμά τη λιπαρή όψη ρυθμίζοντας την παραγωγή σμήγματος. Ενυδατωμένη και αναζωογονημένη, η επιδερμίδα σας είναι τώρα ο ιδανικός καμβάς.

#2 ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ: Ντύστε την επιδερμίδα σας με ένα ανάλαφρο πέπλο της Neo Nude Fusion Powder. Μπορείτε να την εφαρμόσετε και σαν πούδρα φινιρίσματος, πάνω από το foundation σας. Αναζωογονεί αμέσως την όψη της επιδερμίδας, κάνοντας τον τόνο της ομοιόμορφο, λειαίνοντας την υφή και ενισχύοντας τη λάμψη της. Καλύψτε τις ατέλειες εφαρμόζοντας το High Precision Retouch Concealer στα σημεία που θέλετε, ή στην περιοχή των ματιών για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους.

#3 ΣΜΙΛΕΥΣΗ:

A-CONTOUR: Εφαρμόστε δύο σταγόνες στην εξωτερική πλευρά των ζυγωματικών, κοντά στη γραμμή των μαλλιών, και απλώστε οριζόντια προς τη μύτη. Περάστε κάθετα στα πλαϊνά της μύτης. Τέλος, προσθέστε μια ανάλαφρη πινελιά στο πηγούνι και κάνετε blend προς τον λαιμό, για να σμιλεύσετε το περίγραμμα του προσώπου.

A-BLUSH: Εφαρμόστε κάνοντας κουκκίδες στο άνω τμήμα των ζυγωματικών και απλώστε για φυσικό, ρόδινο χρώμα υγείας. Εναλλακτικά, κάνετε blend με τα δάχτυλά σας ανοδικά, προς τους κροτάφους, για να ανορθώσετε το πρόσωπο και να τονίσετε τα μάτια σας.

A-HIGHLIGHT: Απλώστε πάνω από τα ζυγωματικά, στους κροτάφους, και στο κόκκαλο των φρυδιών, για να δώσετε βάθος στο πρόσωπο. Εφαρμόστε στην καμπύλη του άνω χείλους, για να αναδείξετε το φυσικό σχήμα και την καμπύλη των χειλιών σας. Τέλος, δώστε διάσταση στο πρόσωπο περνώντας το κάθετα στη ράχη της μύτης.

#5 ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Εφαρμόστε τη μάσκαρα Eyes To Kill. Δώστε στα φρύδια σας σχήμα με φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας το Eye & Brow Maestro στην απόχρωση που είναι πιο κοντά στο φυσικό σας χρώμα.

Αόρατο μακιγιάζ, φυσική τελειότητα. Armani Neo Nude look, τι άλλο;