Urban Decay
Urban Decay
URBAN DECAY

Η νέα limited edition Beached Collection είναι μια περιπέτεια που αξίζει να ζήσετε


Διακοσμημένη με φοινικόδεντρα, εμπνευσμένα από το τοπίο στις ζεστές παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας, η Beached Collection κυκλοφορεί σε limited edition και εγγυάται μόνιμες διακοπές.

Από την παλέτα των σούπερ πλούσιων σκιών ματιών μέχρι τα bronzers, τα κρεμώδη eyeliners και τα κραγιόν, η συλλογή αυτή θα φέρει στο νεσεσέρ σας έναν καλοκαιρινό παράδεισο. Οι αποχρώσεις είναι άκρως καλοκαιρινές και οι μεγάλης διάρκειας συνθέσεις θα παραμείνουν απόλυτα σταθερές, ακόμα κι αν περάσετε τις πιο καυτές μέρες της εποχής κάτω από τον ήλιο.

Αποκαλύψτε τη θεά του καλοκαιριού που κρύβετε μέσα σας και εκπέμψτε την αύρα του καλοκαιριού όλον τον χρόνο.

Το καλοκαίρι σε μια παλέτα

• Η Beached Palette είναι εξοπλισμένη με οκτώ ολοκαίνουρια χρώματα, από ζεστές χάλκινες μέχρι εκρηκτικές τιρκουάζ αποχρώσεις, που ξυπνούν το μοναδικό, μαγικό εκείνο συναίσθημα μιας ζεστής καλοκαιρινής βραδιάς.

• Χάρη στη συγκλονιστική σύνθεση της Urban Decay που εξασφαλίζει στις σκιές βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και εξαιρετική ικανότητα ανάμιξης, κάθε απόχρωση εγγυάται αποτέλεσμα γεμάτο ένταση, που δεν ξεθωριάζει.

• Δημιουργήστε το πιο τέλειο, ζεστό smoky eye με την 16th St., ένα μεταλλιζέ χρυσόμπρονζέ, και την Wedge, ένα βαθύ χάλκινο. Για ένα πιο παιχνιδιάρικο look, με τιρκουάζ ντεγκραντέ αποτέλεσμα εμπνευσμένο από τα κύματα του ωκεανού, εφαρμόστε την Double Dip και την Plunge.

Kραγιόν που διαρκούν περισσότερο από τκαλοκαιρινό σας ειδύλλιο

• Ένα μόνο πέρασμα των ολοκαίνουριων αποχρώσεων του Vice Lipstick θα ντύσει τα χείλη σας με μεγάλης διάρκειας, απίστευτα πλούσιο χρώμα, που δεν θα μετακινηθεί ούτε χιλιοστό μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού.

• Η πολυαγαπημένη αυτή σύνθεση εξασφαλίζει εξαιρετικά κρεμώδη υφή, έντονο χρωματικό αποτέλεσμα, και βέλτιστη κατανομή του χρώματος.

• Δοκιμάστε την Heatwave, ένα μεταλλιζέ κεραμιδί, ή την Tower 1, ένα πολυδιάστατο μεταλλιζέ ροδακινί που πήρε το όνομά του από τον ναυαγοσωστικό πύργο της περιοχής. Για μια απόχρωση ιδανική για τις βόλτες σας στην πισίνα, επιλέξτε την 100 Degrees, ένα φωτεινό κοραλλί-ροζ.

Μεταλλιζέ Liners μέγιστης σταθερότητας

• Τα 24/7 Glide-On Eye Pencils είναι ιδανικά για τα πάντα-από την πρωινή βαρκάδα μέχρι τη φωτιά στην παραλία το βράδυ. Δοκιμάστε την απόχρωση Goldmine, ένα αστραφτερό χρυσό με microglitter, και τη Lucky, ένα μεταλλιζέ «καμένο» πορτοκαλί που ξαναφέρνουμε από την αρχική μας

συλλογή.

• Κάντε βουτιά στη θάλασσα! Η βραβευμένη αυτή σύνθεση εμπεριέχει ενυδατικά συστατικά, όπως έλαια jojoba και βαμβακόσπορου και Βιταμίνη Ε. Έτσι, τα μολύβια μας παραμένουν κρεμώδη κατά την εφαρμογή, και στεγνώνουν δημιουργώντας ένα αδιάβροχο φινίρισμα που διαρκεί όλη

νύχτα.

Η τέλεια κάλυψη

• Δώστε ζεστασιά σε κάθε σας look με μια από τις δύο κλασσικές αποχρώσεις του Beached Bronzer: την Sun-kissed, μια ματ ανοιχτή προς κανονική απόχρωση, και την Bronzed, μια ματ κανονική προς σκούρα απόχρωση.

Απλώστε σε όλα τα σημεία που ο ήλιος χτυπάει φυσικά, όπως στο μέτωπο, τη μύτη και τα ζυγωματικά.

• Εφαρμόστε το Beached Bronzer στεγνό, ή δοκιμάστε το υγρό για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Ό,τι από τα δυο κι αν επιλέξετε, η εφαρμογή θα είναι αλάνθαστη και ομοιόμορφη δίνοντας στην επιδερμίδα σας την τέλεια λάμψη.

• Οι λεπτόκοκκες πούδρες εξασφαλίζουν στο Beached Bronzer κρεμώδη αίσθηση, ενώ η Τεχνολογία Highlighter Performing Pigments προσφέρει πλούσιο χρώμα μακράς διάρκειας και ιδανική κάλυψη.