Η νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel  Éclat Et Transparence είναι μια ωδή στο καλοκαίρι | 0 bovary.gr
Η νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel Éclat Et Transparence είναι μια ωδή στο καλοκαίρι | 0 bovary.gr
CHANEL

Η νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel Éclat Et Transparence είναι μια ωδή στο καλοκαίρι


Οι αινιγματικές και κρυσταλλικές αντανακλάσεις του νερού, η απατηλή λάμψη της sun kissed επιδερμίδας, η ευχαρίστηση της διάφανης οργάντζας ...

Εμπνευσμένο από τον αινιγματικό αισθησιασμό των σκιών, του φωτός και των διάφανων εφε, η Lucia Pica προσφέρει αυτό το καλοκαίρι το όραμά της για μια μυστηριώδη αλλά ελκυστική αίγλη, προτείνει κάτι περισσότερο από εμφάνιση , ένα παιχνίδι με τα χρώματα και τα φωτεινά layers.

Με τo ÉCLAT ET TRANSPARENCE DE CHANEL, η Lucia Pica παρουσιάζει τη συλλογή της με το πιο ελαφρύ άγγιγμα: ένα αέρινο όραμα ομορφιάς που συνδυάζει το ζεστό δέρμα, μπρονζέ από τις πρώτες χρυσές ακτίνες του ήλιου, με απαλό, διάφανο χρώμα.

Κρεμώδες ροζ, απαλό γαλάζιο της θάλασσας, χρυσό και χάλκινο συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την τέλεια παλέτα από ονειρεμένες καλοκαιρινές αποχρώσεις, το καθένα εμπνευσμένο από τις υφές του καλοκαιριού: ζεστό αεράκι, κελαριστό νερό, θολό φως που εισέρχεται από το παράθυρο.

Η απαλότητα των φτερών και η διαφάνεια του μεταξιού.

Αφορά το τι βρίσκεται από κάτω: το δέρμα, ζεσταμένο και χρυσαφένιο μετά το πρώτο άγγιγμα του ήλιου, όμορφα τονισμένο με παιχνιδίσματα του φωτός. Μια μελέτη για το τι φαίνεται και τι δεν φαίνεται. Το καλοκαιρινό δέρμα σε όλη την γυμνή, λαμπερή ομορφιά του, στρωμένο με μια μεταξένια υποψία χρώματος.

«Έχει να κάνει με την εφαρμογή», λέει η Lucia Pica για ολοκαίνουργιο όραμα της, της καλοκαιρινής ομορφιάς, «και πώς να μεταμορφώσεις αυτό το σαγηνευτικό αίσθημα του καλοκαιριού σε κάτι που παραμένει εντυπωσιακό, αλλά το αισθάνεσαι πιο διαφανές, σαν να είναι πραγματικά μέρος του δέρματος».

Απλωμένα ελευθέρα σε λεπτά στρώματα ή αρμονικά κατανεμημένα, το χρυσό και το χάλκινο αντανακλούν τις αποχρώσεις της PALETTE ESSENTIELLE ÉTÉ, ενισχύοντας και τονίζοντας το δέρμα με μια καλοκαιρινή λάμψη που μαγνητίζει, ενώ το έντονο κόκκινο ρουζ ξυπνά το πρόσωπο

μια σοφιστικέ πινελιά.

Το L'EAU TAN σταδιακά κάνει πιο βαθιά την ομορφιά του μαυρίσματος από τον ήλιο, αφήνοντας μια φρέσκια και αναζωογονητική οσμή που έχει εμπνευστεί ο Olivier Polge (ο αρωματοποιός του οίκου Chanel) για την περίσταση.

Το κουαρτέτο των σκιών για τα μάτια ÉCLAT ÉNIGMATIQUE, των οποίων τα έντονα χρώματα σβήνουν απαλά αφού αγγίξουν το δέρμα, φωτίζουν το βλέμμα με ζεστές και ελαφρώς μεταλλικές αποχρώσεις, που αντιτίθενται με τις αναζωογονητικές αποχρώσεις του LE ROUGE CRAYON DE COULEUR και την ημιτονική απαλότητα του βερνικιού για τα νύχια LE VERNIS.

L'EAU TAN

Κάτι πρωτοποριακό, και ένα νέο summer essential. Το L'EAU TAN είναι ένα εξαιρετικό, νέο βήμα ομορφιάς για τον οίκο CHANEL, ξεπερνώντας τις παραδοσιακές κατηγορίες καλλυντικών, περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ και αρωμάτων για να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο, απολύτως εξαιρετικό και απίστευτα ελαφρύ- τόσο ώστε ίσα να νιώθεις πως το φοράς.

Όπως το ονειρεύτηκε η Lucia Pica, το L'EAU TAN είναι ένας νέος τρόπος να νιώσετε μια καλοκαιρινή γιορτή αισθήσεων, ένα αναζωογονητικό self-tanning mist για το σώμα, με άρωμα που δημιουργήθηκε από τον Olivier Polge για την περίσταση.

Ποτέ πριν ένα προϊόν ενίσχυσης μαυρίσματος δεν έχει ενσωματώθει σε μια συλλογή μακιγιάζ CHANEL, και ποτέ πριν δεν έχει συμβουλευτεί η Lucia Pica τα εργαστήρια περιποίησης δέρματος CHANEL καθώς και ειδικούς καλλυντικών χρωμάτων.

Αυτό το νέο προϊόν οφείλει την έμπνευσή του στο L'Huile Tan, το πρώτο προϊόν μαυρίσματος που δημιουργήθηκε από την Gabrielle Chanel το 1932, το οποίο όταν βγήκε στην αγορά έσπασε όλους τους κανόνες της συμβατικής ομορφιάς, επιτρέποντας στις γυναίκες να αναπτύξουν μια sun kissed λάμψη.

Τώρα, η Lucia Pica επαναπροσδιορίζει για άλλη μια φορά στους παραδοσιακούς κώδικες ομορφιάς με τo L'EAU TAN, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία ομορφιάς: αισθαντική καλοκαιρινή ομορφιά.

 

Ενσωματώνοντας την κλασική τεχνολογία self-tanning, ο νέος αυτός ενισχυτής σώματος περιέχει ένα πολύ μικρό ποσοστό του DHA * μέσα σε μια αναζωογονητική, υδαρή υφή που ψεκάζεται πάνω από το δέρμα, φέρνοντας φρεσκάδα, ενυδάτωση και ένα ελαφρύ άγγιγμα λεπτού και ντελικάτου χρώματος που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.

Η ελαφριά και διακριτικά χρωματισμένη υφή ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα του δέρματος. Το δέρμα είναι απαλό, ακτινοβόλο και δείχνει πιο ζεστό από την bronze λάμψη.

Σαν συνέχεια της γιορτής των αισθήσεων, μια αναβαθμισμένη, ειδικά δημιουργημένη κολόνια που θυμίζει μυρωδιά, φέρνει άμεση φρεσκάδα στο δέρμα, ξεπερνώντας την εμπειρία του παραδοσιακού self tanning.

«Σας δίνει ένα πολύ ανοιχτό μαύρισμα, είναι σχεδόν όπως αυτό που θα παίρνατε στην αρχή του καλοκαιριού. Το χρώμα που παίρνετε στο δέρμα σας είναι αρκετά χρυσαφένιο αλλά πολύ διάφανο, και έχει ένα όμορφο άρωμα που το κάνει τόσο φρέσκο», λέει η Lucia Pica. Τέλος, η κομψή γυάλινη φιάλη είναι μια νέα ερμηνεία της εικονικής συσκευασίας L'Huile Tan του 1932.

Το L'EAU TAN είναι ένα αληθινό νέο beauty classic, δημιουργώντας ατελείωτο χρώμα και αναμνήσεις του τέλειου καλοκαιριού που θα διαρκέσουν.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Η PALETTE ESSENTIELLE είναι η απόλυτη on-the-go πούδρα που αντιπροσωπεύει το όραμα της Pica για αβίαστη σύγχρονη ομορφιά. Τώρα, αυτό το σύγχρονο must have κάνει ένα νέο ταξίδι στο καλοκαίρι με την PALETTE ESSENTIELLE ÉTÉ - Éclat Solaire - ένα νέο χρωματικό τρίο, ένα νέο σετ από διάφανες, υγρές υφές και μια νέα μέθοδος εφαρμογής.

Η αποστολή: μια εύχρηστη, ιδανική για ταξίδια παλέτα που περιέχει τις απόλυτες αποχρώσεις για μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα.

Τα χρώματα: ένα highlighter σε μπεζ της καραμέλας. ένα highlighter σε χρυσό και ένα ρουζ raspberry red.

Η Lucia Pica περιγράφει την αρμονία: «Έχετε πάντα χρυσό στα μάτια, το οποίο προορίζεται να δημιουργήσει ένα άγγιγμα φωτός. Έχετε ένα bronze για όλο το πρόσωπο - είναι ένα all-over shimmer που αντανακλά το φως και είναι τόσο λεπτό που πραγματικά μοιάζει με μέρος του δέρματος. Και έχετε ένα όμορφο κόκκινο χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μάγουλα και στο κέντρο των χειλιών για να δημιουργήσετε ένα είδος φυσικού σημαδιού».

Για να εφαρμόσετε όλα τα χρώματα, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα ή το RETRACTABLE DUAL - HEAD FACE BRUSH / BLUSH AND HIGHLIGHTER.

Πάρτε πρώτα το highlighter μπεζ-καραμέλας και προσθέστε μια πινελιά στα τα χαρακτηριστικά που αγγίζει φυσικά το φως (ζυγωματικά, ράχη της μύτης, τόξο του άνω χείλους).

Για μια πιο φωτεινή επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε την ίδια σκιά σε όλο το πρόσωπο. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσετε επιπλέον λαμπερά σημεία, απλώστε το χρυσό στην εσωτερική γωνία των ματιών και ως λεπτή λάμψη στο καπάκι του βλεφάρου.

Τέλος, εφαρμόστε το κόκκινο ρουζ.

Αν χρησιμοποιείτε πινέλο, αφαιρέστε όσο προϊόν περισσεύει με το πίσω μέρος του χεριού σας.

Στη συνέχεια, απλώστε το χρώμα στο υψηλότερο σημείο των μήλων με μια κίνηση προς τα κάτω και έξω, φροντίζοντας να αναμειγνύετε σωστά στις άκρες. Ταμπονάρετε με τα δάχτυλά σας για να αφαιρέσετε τυχόν παραπάνω χρώμα και για να διασφαλίσετε πως αναμειγνύεται άψογα με το δέρμα.

Το ρουζ λειτουργεί καλά ως χρώμα για τα χείλη και μπορεί να εφαρμοστεί με τα δάχτυλα απευθείας από την παλέτα. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε layers μέχρι να επιτύχετε την επιθυμητή ένταση.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Τα καλοκαιρινά μάτια χαρακτηρίζονται από μια λάμψη και μια υποψία βάθους, επιτρέποντας χιλιάδες αποχρώσεις από το πιο μαλακό nude μέχρι το βαθύτερο smoky καφέ. Το κοινό χαρακτηριστικό; Διάφανες, μεταξένιες, πουδρένιες υφές εύκολες να φορεθούν ακόμα και την πιο φωτεινή καλοκαιρινή ημέρα.

Πρώτα, το CRÉATION EXCLUSIVE ÉCLAT ENIGMATIQUE. Παίρνοντας την ιδέα του summer bronze και εξερευνώντας την, δουλεύοντας το ξανά και ξανά με νέους και εμπνευσμένους τρόπους η παλέτα περιέχει τέσσερις μοντέρνες αποχρώσεις το καλοκαιρινού χρώματος: ένα σατινέ ιβουάρ, ένα πυκνό γκρι, ένα κεραμιδί κόκκινο και ένα χάλκινο καφέ.

«Τα χρώματα της Éclat Énigmatique παλέτας σκιάς ματιών είναι κατασκευασμένα από μια πιο διαφανή υφή έτσι ακόμα κι αν έχετε κόκκινο, χάλκινο, γκρι και ιριδίζοντα χρυσά χρώματα, όταν τα εφαρμόζετε έχουν μια πολύ διαφανή υφή, οπότε δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο glamorous αποτέλεσμα », λέει η Lucia Pica.

Το Eyeliner γίνεται ένα οριστικό μέρος της καλοκαιρινής ιστορίας CHANEL: STYLO YEUX WATERPROOF, ιδανικό για την παραλία και όχι μόνο, εμφανίζεται σε τρεις ζεστές, κολακευτικές αποχρώσεις: Secret, πολύ βαθύ πράσινο, μια όμορφη καλοκαιρινή εναλλακτική λύση αντί για μαύρο. Charme, ένα καφέ-μελιτζανί για πιο φυσική εμφάνιση και Révélation, μια έντονη ρόδινη απόχρωση με ασημένια αντανάκλαση για να προσθέσετε μια μεταλλική λάμψη.

Τέλος, πού θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς απαλές, θηλυκές βλεφαρίδες; Αυτό το καλοκαίρι, η Lucia Pica αναδιαμορφώνει την μάσκαρα LE VOLUME DE CHANEL WATERPROOF σε Gris Voilé, το τέλειο πράσινο, μπλε-γκρίζο, το οποίο προσθέτει την πιο λεπτή δόση χρώμα και λειτουργεί όμορφα με κάθε χρώμα ματιών: ο ίδιος ο ορισμός της ομορφιάς και της φύσης που εργάζονται αρμονικά.

ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Για τη συλλογή ÉCLAT ET TRANSPARENCE DE CHANEL που παίζει με την ιδέα του χρώματος στην πιο διάφανη και πιο ξέγνοιαστη μορφή της, η Lucia Pica αφαιρεί την προσπάθεια του να απλώνεις κραγιόν στα χείλη και παρουσιάζει τέσσερα λαχταριστά νέα χρώματα για το καλοκαίρι καλοκαίρι στη μαλακή, εύκολη υφή του LE ROUGE CRAYON DE COULEUR.

Δεν χρειάζεται να τελειοποιήσετε την τεχνική ενός ζωγράφου αυτή τη σεζόν. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μολύβι και κραγιόν μαζί. Αντίθετα επιλέξτε το τέλειο κραγιόν για τα χείλη που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε όμορφο και πλούσιο χρώμα οποτεδήποτε και οπουδήποτε σας οδηγήσει το καλοκαίρι.

Επιλέξτε από το κομψό παστέλ ροζ À La Rosée, το απόλυτο rosy caramel nude Au Naturel, το φρουτώδες coral raspberry Rose Rose ή το ζωηρό κόκκινο-μανταρινί Ultra Rose.

Ενυδατικά και άνετα να τα φοράτε, μπορούν να φορεθούν απαλά σε ένα «δαγκωμένο εφέ», ή πιο έντονα για μια statement εμφάνιση.

Εκπροσωπούν την ελευθερία και την ικανότητα να είστε όποια επιλέξετε.

ΤΑ ΝΥΧΙΑ

Τα νύχια παίρνουν μια την πιο σοφιστικέ απόχρωση φέτος το καλοκαίρι. Λεπτό αλλά ποτέ προβλέψιμο, το νέο τρίο αποχρώσεων αποτελεί μια ευκαιρία να εξερευνήσετε κάτι νέο: HALO, ένα κρεμώδες ροζ, θέτει την ιδέα των «nude ροζ» νυχιών σε ένα νέο, πιο συναρπαστικό έδαφος.

Το LÉGÈRETÉ, ένα πράσινο χακί, εξερευνά την ιδέα του «urban» χακί σε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, ενώ το CHICNESS, ένα βαθύ κόκκινο Βουργουνδίας, είναι το νέο neutral.

Ανατρέψτε τα δεδομένα φορώντας ροζ στα δάχτυλα των χεριών και το χακί στα δάχτυλα των ποδιών ή δοκιμάστε να συνδυάσετε διαφορετικά ροζ με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, αφήστε το χρώμα των νυχιών σας να γίνει μια υγρή δήλωση του χρώματος το καλοκαίρι.