Tom Ford
Tom Ford
FUCKING FABULOUS

Το άρωμα με το πιο ευθύ και ανατρεπτικό όνομα μόλις βραβεύτηκε ως «Άρωμα της χρονιάς»


Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το άρωμα με το πιο ευθύ και ανατρεπτικό όνομα.

Το μπουκάλι που έχουν λατρέψει οι beauty addicts ανά τον κόσμο δεν είναι άλλο από το Fucking Fabulous του οίκου Τom Ford. To όνομα του δεν θα μπορούσε να το περιγράψει καλύτερα, ένα εκπληκτικό άρωμα. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Tom Ford «είναι χωρίς αμφιβολία το πιο ευθύ όνομα για ένα τόσο όμορφο άρωμα. Γιατί να το περιπλέκουμε; Συνεχώς λέω τα πράγματα με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο».

Ευθύ, αποκλειστικό, υπέροχο. 
Το Fucking Fabulous είναι ένα διαχρονικό oriental leather άρωμα που διεγείρει τις αισθήσεις και σου κόβει την ανάσα.

Εκπροσωπεί τις προσωπικές στιγμές, όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα. Δεν γίνεται να το περιγράψει κανείς διαφορετικά.
Το άρωμα με την εντυπωσιακή συσκευασία εμπνευσμένη από τα πιόνια του σκακιού, σε ματ μαύρο χρώμα και λευκή ετικέτα είναι απόλυτο και επιβάλλεται όχι μόνο με την μυρωδιά αλλά και το σύγχρονο design του.

Στις 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία του Fragrance Foundation, για πολλούς τα Όσκαρ της αρωματοποιίας. Μεταξύ άλλων υποψηφίων και το διάσημο και iconic άρωμα του Tom Ford που απέσπασε το βραβείo στην κατηγορία Fragrance of the Year: Women’s Luxury. Οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στα TFF Awards πολλοί και λαμπεροί, προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και ομορφιάς.

 

 

Και όμως, όταν οι υπεύθυνοι από το Fragrance Foundation μοιράστηκαν φωτογραφίες στο Instagram με τους νικητές, επέλεξαν να επεξεργαστούν το όνομα του μπουκαλιού, τοποθετώντας μια κόκκινη μπάρα πάνω από τη λέξη «Fucking» στην ετικέτα του μπουκαλιού και αναφέροντάς το απλώς ως «Fabulous».

Όπως και να έχει με το βραβείο επιβεβαίωσε κάτι που ήδη είχαμε υποψιαστεί. Πως είναι το άρωμα της χρονιάς.

Αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει αποκτήστε το εδώ.