Erre Due
Erre Due
ΕRRE DUE

H καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Erre Due φέρνει τα χρώματα της Αφρικής στο δέρμα σου


Το πρόσωπο σου αφηγείται μια ιστορία ομορφιάς.

Μια ιστορία που δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Που σε κάθε της σελίδα αναδεικνύει την μοναδικότητα σου. Πόσταρε την. Μοιράσου την. Με αυτοπεποίθηση, με τρέλα, με αγάπη, με φαντασία. Η Εrre Due είναι μαζί σου με τα εργαλεία, τα χρώματα και την εμπειρία που χρειάζεσαι για να κάνεις την διαφορά.

WHEN IN AFRICA....

Η ERRE DUE βάζει τα καλοκαιρινά της και σε ταξιδεύει σε ανεξερεύνητα, δαιδαλώδη μονοπάτια, μέσα από την Bronze ’18: African Summer Collection. Η θέρμη του καλοκαιριού και η άγρια ομορφιά της τροπικής σαβάνας αποτυπώνονται νωχελικά στο φετινό σου μακιγιάζ.

Εμπνευσμένη από το αφρικανικό και το ethnic, εξωτικό look, η Bronze ’18: African Summer σε οδηγεί σε μια άλλη διάσταση, με ανέμελη διάθεση! Γήινες αποχρώσεις, animal prints και tribal σχήματα είναι τα μυστικά που θα σε παρασύρουν στην πιο ακαταμάχητη έλξη του καλοκαιριού.

Bronze διάθεση, φυσική λάμψη, μεταλλικά στοιχεία και έντονες, μαύρες γραμμές αναδεικνύουν την άγρια ομορφιά και το περιπετειώδες πνεύμα που κρύβεις μέσα σου.

Ethnic trends και φύση συνωμοτούν φέτος το καλοκαίρι, για να κερδίσουν μία θέση στον μαγικό κόσμο του...νεσεσέρ σου!

Ζήσε, κάνε τη διαφορά!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

MAKE-UP COLOR PALETTE

Bronze διάθεση και ethnic ατμόσφαιρα κυριαρχούν στη νέα Make-up Color Palette. Μία πανδαισία από δέκα satin και matte αποχρώσεις σκιών, με επιρροές από τις εξωτικές νύχτες στο Μαρόκο και τα παραμύθια της Ανατολής. Λεπτή, βελούδινη υφή, εύκολη εφαρμογή και έντονο, γεμάτο χρώμα που διαρκεί.

WATER – RESISTANT PROTECTIVE POWDER SPF25

Αδιάβροχη πούδρα, με δείκτη προστασίας SPF25 και matte αποτέλεσμα. Ένα πέπλο βελούδινης υφής που χαρίζει ολοκληρωμένη προστασία στην επιδερμίδα. Για μεγαλύτερη κάλυψη και διάρκεια, χρησιμοποιείται με βρεγμένο σφουγγαράκι, ενώ η χρήση με στεγνό προσφέρει ελαφρύ, φυσικό look. Καλοκαίρι και ήλιος, με την καλύτερη προστασία!

WATER – RESISTANT EYE SHADOW

Αδιάβροχη σκιά για τα μάτια, σε έντονο μεταλλικό χρώμα που τονίζει το βλέμμα και χαρίζει εξωτική λάμψη. Χάρη στην κρεμώδη της σύνθεση έχει εύκολη εφαρμογή, με ομοιόμορφο, satin τελείωμα και εκπληκτική κάλυψη, με ένα μόνο πέρασμα!

ALL-OVER METALLIC FOIL

Αφρικανική ομορφιά με ατόφιο χρυσάφι! Τα λεπτά φύλλα χρυσού του All-Over Metallic Foil χαρίζουν σε πρόσωπο και σώμα πολυτέλεια και μεταλλική λάμψη που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, υπό το φως του έναστρου ουρανού. Εύκολη εφαρμογή και έντονη απόδοση αρώματος μεγάλης διάρκειας. Η ειδική του σύνθεση επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή πάνω από οποιοδήποτε προϊόν, στο πρόσωπο και το ντεκολτέ, στα χείλη πάνω από lipstick για extra λάμψη, σαν σκιά ματιών ή σαν eye liner, δημιουργώντας μοναδικά make-up looks.

 

LONG LASTING EYE LINER

Το Long Lasting Eye Liner, σε δύο ξεχωριστές αποχρώσεις που παραπέμπουν στην απέραντη έρημο της Σαχάρας, προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη και έντονο χρώμα στα μάτια. Είναι αδιάβροχο, στεγνώνει γρήγορα και έχει ειδικά σχεδιασμένο πινέλο για τον απόλυτο έλεγχο στην εφαρμογή.

SAVANNA QUEEN EYE PENCIL

Η μοναδική, μεταλλική απόχρωση του Savanna Queen Eye Pencil, σκιαγραφεί Χίλιες και Μία Νύχτες ομορφιάς με φόντο το τροπικό κλίμα της σαβάνας. Η ξεχωριστή, ασημί του απόχρωση κεντρίζει το ενδιαφέρον και προσφέρει ένα άγγιγμα πολυτέλειας στα eye make-up looks. Χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, τέλεια κάλυψη και ακρίβεια στην εφαρμογή, ενώ χρησιμοποιείται και στο εσωτερικό του ματιού για επιπλέον φωτεινότητα και λάμψη στο βλέμμα.

MY BRONZING POWDER

Η My Bronzing Powder αποτυπώνει για ακόμα μία φορά το χάδι του καλοκαιριού και την απαράμιλλη λάμψη του φλογερού ήλιου σε πρόσωπο και σώμα, Η εκλεπτυσμένη, αέρινη υφή της, σε δύο μαγευτικές, bronze αποχρώσεις παραπέμπουν σε καλοκαιρινές νύχτες και εξωτικά νησιά.

DRAPING COLOR PALETTE

Η Draping Color Palette επιστρέφει με νέες γήινες αποχρώσεις, για το πιο ανατολίτικο, καλοκαιρινό make-up look! Σμιλεύει, δίνει χρώμα και διακριτική λάμψη στο πρόσωπο και τα ζυγωματικά, τονίζοντας τις γωνίες του προσώπου, ενώ παράλληλα προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα. Τεχνική draping, με 3 μόλις βήματα.

METALLIC TOUCH LIP COLOR

Το Metallic Touch Lip Color χαρίζει έντονο μεταλλικό satin τελείωμα στα χείλη, με δύο νέες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα βάθη της Ανατολής. Βιταμίνες και έλαιο σταφυλιού προστατεύουν, ενυδατώνουν και θρέφουν τα χείλη, χαρίζοντας παραδεισένια φιλιά και λαμπερό αποτέλεσμα mirror που διαρκεί.

METALLIC LIP GLOSS

Metallic Lip Gloss για εκθαμβωτική λάμψη, σε τρείς μεταλλικές αποχρώσεις! Πλούσιο χρώμα με έντονη απόδοση, εξαιρετική λάμψη και μεταλλικό εφέ, με σύνθεση που δεν κολλάει.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η συλλογή μακιγιάζ Bronze ’18: African Summer της ERRE DUE κυκλοφορεί σε συλλεκτικές συσκευασίες με patterns εμπνευσμένα από την αφρικανική κουλτούρα. Λάμψη, γήινες αποχρώσεις και ethnic στοιχεία, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν την φετινή αέρινη, καλοκαιρινή διάθεση.