Shutterstock
Shutterstock
ΒΙΟΤΕΝ

Ένας ολοκαίνουριος, υπέροχος τρόπος να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα!


Είναι πια κοινό μυστικό: η κάθε ημέρα δεν έχει ποτέ αρκετές ώρες για να κάνουμε όλα όσα θέλουμε: δουλειά, γυμναστήριο, υποχρεώσεις, η λίστα δεν τελειώνει ποτέ!

Προσπαθώντας να ισορροπήσουμε τα πάντα, τείνουμε να αμελούμε το πιο σημαντικό: το χρόνο για τον εαυτό μας, τις στιγμές εκείνες μέσα στην ημέρα μας τις οποίες θα αφιερώσουμε στην προσωπική μας φροντίδα και χαλάρωση.

Κατά πάσα πιθανότητα, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι όταν σκεφτόμαστε το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση είναι ένα σπα. Καθώς όμως η επίσκεψη σε σπα σε τακτική βάση είναι μάλλον …όνειρο θερινής νυκτός, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές συμβουλές που θα μετατρέψουν το μπάνιο σας μοναδικό χώρο χαλάρωσης και θα σας κάνουν να βρίσκετε οπωσδήποτε χρόνο για τον εαυτό σας!

Ήχοι χαλάρωσης: Τώρα πιο εύκολα από ποτέ, με ένα application στο κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να έχετε το φύσημα του ανέμου ή τον παφλασμό των κυμάτων στο διαμέρισμά σας. Οι ήχοι αυτοί έχουν τη μοναδική ιδιότητα να μπλοκάρουν τον εξωτερικό θόρυβο και να συμβάλλουν στη χαλάρωση του σώματος.

Κεριά: Τα κεριά δίνουν έναν αέρα ηρεμίας σε όποιο χώρο βρίσκονται. Διαλέξτε για το μπάνιο σας κεριά με άρωμα ευκαλύπτου ή μέντας που θα σας βοηθήσουν να αδειάσετε το κεφάλι σας από τις σκέψεις της ημέρας σας.

Τσάι & Βότανα: Διαλέξτε τη γεύση που σας αρέσει και βάλτε την κατανάλωση ενός ζεστού ροφήματος στην καθημερινότητά σας. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνετε το στρες της ημέρας και χαλαρώνετε. Για έξτρα relax διαλέξτε χαμομήλι ή πράσινο τσάι με μέλι.

 

Bioten
Bioten

Κάντε όνειρα…χωρίς να κοιμάστε: Πρόκειται για μια μέθοδο χαλάρωσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να διευρύνετε το μυαλό σας. Καθίστε αναπαυτικά και φανταστείτε τον καθαρό γαλάζιο ουρανό. Νιώστε τον αέρα να σας χαϊδεύει το πρόσωπο, ακούστε τον ήχο των κυμάτων όταν χτυπάνε στα βράχια. Ενεργοποιείστε όλες σας τις αισθήσεις και απλά «μπείτε» στο σκηνικό που δημιουργήσατε με το μυαλό σας.

Βυθιστείτε σε ένα μοναδικό κόσμο χαλάρωσης με τη νέα σειρά bioten Shower Oils: Η νέα σειρά αφρόλουτρων bioten ήρθε για να μεταμορφώσει το μπάνιο σας σε πολυτελή χώρο περιποίησης και ομορφιάς. Με έμπνευση από αγαπημένα, πολύτιμα, εξωτικά έλαια, όπως το marula oil και το coconut oil, τα νέα αφρόλουτρα θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη που διαρκεί. Τα μοναδικά τους αρώματα θα σας χαλαρώσουν και θα σας ταξιδέψουν σε μακρινούς, παραδεισένιους προορισμούς.

Αφεθείτε στη δύναμη των πολύτιμων ελαίων, αφήστε τα σαγηνευτικά αρώματά τους να σας ταξιδέψουν και δώστε στην επιδερμίδα σας τη φροντίδα που της αξίζει σε κάθε μπάνιο με τα νέα bioten Shower Oils.