Δέρμα εκπληκτικά καθαρό με 6 διαφορετικές υφές από τη Chanel | 0 bovary.gr
Δέρμα εκπληκτικά καθαρό με 6 διαφορετικές υφές από τη Chanel | 0 bovary.gr
CHANEL

Δέρμα εκπληκτικά καθαρό με 6 διαφορετικές υφές από τη Chanel


Έξι υφές και έξι αισθήσεις για ένα άψογο τελετουργικό καθαρισμού. Τρεις λόγοι για να μην ξεχάσετε ποτέ αυτό το βασικό βήμα ομορφιάς

1. Ο καθαρισμός είναι ένα ευεργετικό βήμα, μία απαραίτητη πειθαρχία που δεν χωράει συμβιβασμούς όταν στόχος είναι για υγιές, λαμπερό δέρμα.

Το 2018, η CHANEL ανανεώνει τη συλλογή καθαρισμού της. Αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος, σε κάθε μακιγιάζ και σε όλες τις επιθυμίες.

Προσφέροντας ασύγκριτες αισθήσεις, εστιασμένες στην άνεση φρεσκάδας, αυτή η συλλογή μετατρέπει τον καθαρισμό σε μια στιγμή χαλαρωτικής απόλαυσης.

Απλή και αποτελεσματική, η συλλογή καθαρισμού από την CHANEL εξασφαλίζει την άψογη αφαίρεση μακιγιάζ (για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη) την αποτελεσματική σε μακράς διάρκειας και αδιάβροχες φόρμουλες, αφαιρεί ίχνη ρύπων, ακόμη και

το αντηλιακό. Καθαρό δέρμα απαλλαγμένο από την βρωμιά.

 

2. Kαθαρισμός ή μια υπόσχεση αποτελεσματικότητας

Με σεβασμό στην ισορροπία της επιδερμίδας, τα καθαριστικά CHANEL περιέχουν ένα μείγμα δύο δραστικών θαλάσσιων ενεργών συστατικών: Κυανοφύκη (blue micro-algae) που απομακρύνουν τους ρύπους και προστατευτικό εκχύλισμα αρμυρήθρας (marine salicornia).

Ενισχυμένο με φυσική δύναμη κατά των ρύπων, τα μπλε μικρο φύκη βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από το micro-stress που παράγεται από την ρύπανση. Όσο για την αρμυρήθρα (marine salicornia) με την ικανότητα της να αυτο-ρυθμίζει το νερό, παρέχει διπλές ενυδατικές και ενδυναμωτικές δράσεις στην επιδερμίδα.

Τα καθαριστικά από την CHANEL απαλλάσσουν το δέρμα από μακιγιάζ, την βρωμιά και του ρύπους, διαφυλάσσοντας παράλληλα τις βασικές λειτουργίες του: το φράγμα του δέρματος και το pH διατηρούνται. Το δέρμα αναπνέει ελεύθερα και επανακτά την ισορροπία του. Απαλό, ελαστικό και άνετο, είναι πιο όμορφο, πιο ακτινοβόλο και δυνατό.

3. Ο καθαρισμός είναι επίσης ένα παιχνίδι στο οποίο κάθε συνδυασμός είναι επιτυχημένος

Είτε τα προϊόντα χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, απλά ακολουθήστε τα βήματα και επιλέξτε την υφή που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ανάμεσα σε πολλές αισθητικές εμπειρίες και χρήσεις.

Το LE LAIT και το LE LAIT FRAÎCHEUR D'EAU εφαρμόζονται με τα δάχτυλα και αφαιρούνται με ένα βαμβάκι, ενώ το L'HUILE, LE LAIT DOUCEUR D'HUILE και LA MOUSSE εφαρμόζονται επίσης με τα δάχτυλα, αλλά ξεπλένονται με νερό.

Όσο για το LE TONIQUE, γλιστράει με ένα βαμβάκι: αφαιρεί και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ και καταπραΰνει το δέρμα το βράδυ, αλλά και το ξυπνά το πρωί.

L'HUILE ANTI-POLLUTION CLEANSING OIL

Διαμορφωμένο με εξαιρετικά εκλεκτά λάδια φυσικής προέλευσης, το L'HUILE προσφέρει τέλεια αφαίρεση του make up χωρίς να δημιουργεί ένα λιπαρό φιλμ στο δέρμα. Σε επαφή με το νερό η μεταξένια του υφή μετατρέπεται σε γαλακτώδη. Αυτό το λεπτό και αισθησιακό βήμα καθαρισμού αφήνει το δέρμα ελαστικό, φωτεινό και χωρίς μακιγιάζ.

Πώς χρησιμοποιείται:

Απλώστε 1 ή 2 δόσεις στην παλάμη του στεγνού χεριού σας. Κάντε μασάζ σε στεγνό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίστε στα χείλη, τα βλέφαρα, τις βλεφαρίδες κάνοντας μικρούς κύκλους με τις άκρες των δακτύλων. Δημιουργήστε αφρό με ζεστό νερό.

Ξεπλύνετε καλά όλο το πρόσωπο. Σκουπίστε απαλά με μια καθαρή πετσέτα.

 

LE LAIT DOUCEUR D'HUILE ANTI-POLLUTION CLEANSING MILK-TO-OIL

Με τη υφή του που μεταμορφώνεται, το LE LAIT DOUCEUR D'HUILE προσφέρει εθιστική αισθητικότητα και τέλεια αφαίρεση του μακιγιάζ, χωρίς να σχηματίζει λιπαρό φιλμ στο δέρμα.

Η γαλακτώδης υφή του μετατρέπεται σε μεταξένιο έλαιο για μια υπέροχη αισθητική εμπειρία. Αυτό το ευγενικό βήμα καθαρισμού αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό, απαλλαγμένο από μακιγιάζ και βρωμιά.

Πώς χρησιμοποιείται:

Απλώστε 3-4 δόσεις στην παλάμη του στεγνού χεριού σας. Κάντε μασάζ σε στεγνό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίστε στα χείλη, τα βλέφαρα, τις βλεφαρίδες κάνοντας μικρούς κύκλους με τις άκρες των δακτύλων. Δημιουργήστε αφρό με ζεστό νερό.

Ξεπλύνετε καλά όλο το πρόσωπο. Σκουπίστε απαλά με μια καθαρή πετσέτα.

LE LAIT ANTI-POLLUTION CLEANSING MILK

Με υφή που τυλίγει το δέρμα, το LE LAIT εξασφαλίζει καθαρισμό τόσο απαλό όσο και αποτελεσματικό. Εφαρμοσμένο με απαλό μασάζ στο πρόσωπο, περιβάλλει το δέρμα με την κρεμώδη υφή του.

Αυτό το απαλό και γενναιόδωρο βήμα καθαρισμού αφήνει το δέρμα απαλό, σατινέ και χωρίς μακιγιάζ.

Πώς χρησιμοποιείται:

Απλώστε 3-4 δόσεις στην παλάμη του στεγνού χεριού σας. Κάντε μασάζ σε στεγνό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.

Συνεχίστε στα χείλη, τα βλέφαρα, τις βλεφαρίδες κάνοντας μικρούς κύκλους με τις άκρες των δακτύλων.

Αφαιρέστε με βαμβάκι

LE LAIT FRAÎCHEUR D'EAU ANTI-POLLUTION CLEANSING MILK-TO-WATER

Με τη μετασχηματιστική του υφή, το LE LAIT FRAÎCHEUR D'EAU προσφέρει εθιστική αισθητικότητα και τέλεια αφαίρεση μακιγιάζ. Η γαλακτώδης φόρμουλα του μετατρέπεται σε ένα υγρό τόσο φρέσκο όσο το νερό, για μια πραγματική αισθητική έκπληξη. Αυτό το αναζωογονητικό και αξιοσημείωτο βήμα καθαρισμού αφήνει το δέρμα καθαρό, λαμπερό και χωρίς μακιγιάζ.

Πώς χρησιμοποιείται:

Απλώστε 3-4 δόσεις στην παλάμη του στεγνού χεριού σας. Κάντε μασάζ σε στεγνό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.

Συνεχίστε στα χείλη, τα βλέφαρα, τις βλεφαρίδες κάνοντας μικρούς κύκλους με τις άκρες των δακτύλων.

Αφαιρέστε με βαμβάκι

 

LA MOUSSE ANTI-POLLUTION CLEANSING CREAM-TO-FOAM

Το LA MOUSSE εξασφαλίζει εξαιρετικά ήπιο και βαθύ καθαρισμό, αφήνοντας το δέρμα καθαρό. Κατά την επαφή με το νερό, η πλούσια κρεμώδης υφή, μετατρέπεται σε γενναιόδωρο αφρό.

Καλά καθαρισμένο, το δέρμα είναι μαλακό και λείο. Η επιδερμίδα λάμπει από φρεσκάδα.

Πώς χρησιμοποιείται:

Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα LA MOUSSE στην παλάμη του χεριού σας και δημιουργήστε αφρό με νερό. Εφαρμόστε στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και κάντε μασάζ πάνω στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε προσεκτικά. Στεγνώστε το δέρμα προσεκτικά με καθαρή πετσέτα.

 

LE TONIQUE ANTI-POLLUTION INVIGORATING TONER

Το LE TONIQUE ολοκληρώνει το τελετουργικό καθαρισμού, ενώ αναζωογονεί και ανακουφίζει το δέρμα. Το πρωί, αυτό το απαλλαγμένο από αλκοόλ αναζωογονητικό νερό αφυπνίζει το δέρμα. Το βράδυ, απομακρύνει τα τελευταία ίχνη μακιγιάζ κι εσείς νιώθετε το δέρμα αναπνέει ελεύθερα. Το δέρμα είναι ήρεμο, φρέσκο και τονωμένο, έτοιμο να δεχτεί τα οφέλη των ακόλουθων skincare προϊόντων.

Πώς χρησιμοποιείται:

Πρωί και βράδυ, βρέχετε ένα βαμβάκι με το LE TONIQUE και το περνάτε πάνω από το καθαρό πρόσωπο και λαιμό.