Η σειρά Emporio Armani παρουσιάζει τα αρώματα ΥOU μέσα από δύο νέα επεισόδια | 0 bovary.gr
Η σειρά Emporio Armani παρουσιάζει τα αρώματα ΥOU μέσα από δύο νέα επεισόδια | 0 bovary.gr
EMPORIO ARMANI

Η σειρά Emporio Armani παρουσιάζει τα αρώματα ΥOU μέσα από δύο νέα επεισόδια


Η σειρά Emporio Armani, η οποία παρουσιάζει τα δύο αρώματα Because It’s You και Stronger With You, συνεχίζεται με την κυκλοφορία δύο νέων επεισοδίων το 2018: Together We Are Magnetic και Together We Dream Bigger.

Η σειρά εστιάζει σε ένα νεαρό ζευγάρι, τη Laura και τον Paul που με παιχνιδιάρικη διάθεση, αμφισβητούν ο ένας την αγάπη του άλλου, με τα αρώματα να τους συνοδεύουν σε κάθε τους περιπέτεια.

Δύο αρώματα ισάξιας δύναμης, το Because It’s You είναι άκρως θηλυκό και το Stronger With You, ασύγκριτα αρρενωπό. Σαν ένα ζευγάρι εραστών, τα δύο αρώματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, αψηφώντας, ξελογιάζοντας, και αναζητώντας το ένα το άλλο.

Τα αρώματα αποτελούν μια ωδή στην αγάπη και οι εικόνες της σειράς παρασύρουν για ακόμα μία φορά το θεατή, να αφεθεί στον έρωτα.

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Στις δύο νέες ταινίες, η Matilda Lutz (Laura) και ο James Jagger (Paul) έρχονται πιο κοντά από ποτέ, αποκαλύπτοντας όλη τη μεταξύ τους οικειότητα μέσα από το φακό του Fabien Constant.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η δύναμη της αγάπης τους και το πώς δεν φοβούνται να τη δείξουν σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Στα τρία πρώτα επεισόδια, η αντισυμβατική αυτή ρομαντική ιστορία εκφράζει το συναίσθημα του έρωτα με ένα τολμηρό και χιουμοριστικό τρόπο, μέσα σε μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη υπό τους ήχους του Powerful από τους Major Lazer με τη συμμετοχή της Ellie Goulding και του Tarrus Riley. Το ζευγάρι αγαπιέται τόσο πολύ που θέλει να το μάθει ολόκληρος ο κόσμος: δεν κρύβονται, δείχνουν με θάρρος τον έρωτά τους.

Είναι μια εμπειρία συναρπαστική: για εκείνους και για εμάς. Η πλούσια κινηματογραφική απεικόνιση ζωντανεύει κάθε φαντασίωση.

TOGETHER WE ARE MAGNETIC

Σε αυτό το επεισόδιο, η Laura και ο Paul νοιώθουν ακαταμάχητη έλξη ο ένας για τον άλλον, σαν δύο μαγνήτες. Τους συνδέει ένας έρωτας αμοιβαίος που τους κάνει αχώριστους. Απολαμβάνουν κάθε τους κοινή στιγμή, κρατώντας τη

φλόγα της αγάπης τους ζωντανή ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Γιατί η αγάπη τους είναι πανίσχυρη: χρειάζονται ο ένας την παρουσία του άλλου, για να αισθάνονται ελεύθεροι.

Μια νύχτα, σε ένα κλαμπ, το πλήθος που χορεύει τους χωρίζει. Η Laura και ο Paul χαμογελούν και συναντιούνται ξανά κάνοντας crowd – surfing. Συνδεδεμένοι, ενωμένοι, μοιράζονται ένα μοναδικό δέσιμο: μαζί, είναι σαν δυο μαγνήτες.

TOGETHER WE DREAM BIGGER

Η Laura είναι η συγγραφέας της δικής της ζωής. Φωτογραφίζει τα πάντα και ειδικά τον Paul που είναι το αγαπημένο της θέμα. Τον απαθανατίζει την ώρα που ξυπνά, στη δουλειά, στο δρόμο, παντού, κάθε στιγμή. Ο Paul ξέρει πόσο ταλαντούχα είναι.

Σκορπά τις φωτογραφίες της σε όλη τη Νέα Υόρκη, χαράσσοντας ένα μονοπάτι. Οδηγεί τη Laura σε ένα παιχνιδιάρικο κυνήγι θησαυρού. Έτσι, οι δυό τους γίνονται οι δημιουργοί αυτής της έκθεσης ανοιχτού χώρου και ταυτόχρονα οι μοναδικοί θεατές.

Στο τέλος του ρομαντικού αυτού ταξιδιού, η Laura ανακαλύπτει μια μεγεθυμένη φωτογραφία των δυο τους να φιλιούνται, που κοσμεί την πλαϊνή όψη ενός κτηρίου. Το κοινό χειροκροτεί το ζευγάρι και τη θρυλική αγάπη τους.