5 σούπερ νέα ανδρικά αρώματα -Για να ξέρουμε τι δώρο θα τους πάρουμε | 0 bovary.gr
5 σούπερ νέα ανδρικά αρώματα -Για να ξέρουμε τι δώρο θα τους πάρουμε | 0 bovary.gr
04|10|2016 14:11
SHARE
ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ

5 σούπερ νέα ανδρικά αρώματα -Για να ξέρουμε τι δώρο θα τους πάρουμε


Ενα καλό αντρικό άρωμα δεν μας χαρίζει μονάχα μια όμορφη μυρωδιά που μετατρέπει σε απόλαυση κάθε στιγμή δίπλα του. Συνήθως μας βοηθά να βγάζουμε και συμπεράσματα για την προσωπικότητά του, τον χαρακτήρα και τον τύπο του. 

Φρουτώδη, μυστηριώδη, αέρινα. Τα καλύτερα πέντε νέα αντρικά αρώματα που θα «κατακτήσουν» το φετινό χειμώνα των αντρών και που θα συναντήσουμε μπροστά μας τους επόμενους μήνες, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τη διαφορά.

Διάσημοι οίκοι όπως ο Dior και ο Armani, προσφέρουν δύο από τις πέντε καλύτερες επιλογές. Αυτές είναι που κάνουν new entry στην αντρική αγορά, άρα και στη δική μας καθημερινότητα. 

1. Sauvage, Dior

Με επίσημο πρόσωπο στην διαφημιστική του καμπάνια, τον Τζόνι Ντεπ, το νέο άρωμα του Dior ξεχωρίζει για την έντονη μυρωδιά περγαμόντου, λιβανιού λεβάντας και πιπεριού.

2.Acqua Di Gio Profumo

Το διάσημο άρωμα σε νέα έκδοση από τον οίκο Armani, με το θαλασσινό νερό να προστίθεται και να το κάνει ξεχωριστό.

3. Royal Mayfair, Creed

Το λέει και το όνομά του. Το αριστοκρατικό άρωμά του, κερδίζει τις εντυπώσεις από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του. Με βρετανικό τζιν και καναδέζικο κέδρος ως βασικά συστατικά.

4.Incense & Cedrat,  Jo Malone

Αρκετά μυστηριώδες άρωμα, δημιουργία από μείγμα λιβανιού και εσπεριοδοειδών.

5. Byerley Parfums de Marly

O γαλλικός οίκος, με τη νέα έκδοση που φέρει το όνομα Byerley, επιχειρεί μια μίξη, η οποία αποπνέει ζωντάνια στον απόλυτο βαθμό.