Shutterstock
Shutterstock
12|07|2018 16:39
SHARE
FREZYDERM

H FREZYDERM και το Crilen διώχνουν μακριά τους ενοχλητικούς ‘επισκέπτες’ του καλοκαιριού


Το καλοκαίρι όλοι υποφέρουμε από τις επιθέσεις των κουνουπιών και άλλων εντόμων, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Το χειρότερο είναι ότι τα μικρά έντομα δεν κυκλοφορούν μόνο τη νύχτα αλλά και την ημέρα, ακόμη κι αν δεν τα ακούμε και δεν τα βλέπουμε μέσα στους γοργούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Έπειτα από αναρίθμητα βράδια που κάποιο φασαριόζο κουνούπι μας στέρησε τον γλυκό ύπνο, τα εντομοαπωθητικά γίνονται οι καλύτεροι φίλοι μας για μία πιο ‘γαλήνια’ καθημερινότητα. Όμως είναι πάντοτε απαραίτητο να ελέγχουμε τα συστατικά που εμπεριέχουν πριν την εφαρμογή τους στην επιδερμίδα μας. Όπως όλα τα προϊόντα που έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, έτσι και αυτού του είδους τα προϊόντα έχουν σύσταση που ταιριάζει περισσότερο ή λιγότερο στους διαφορετικούς τύπους του δέρματος.

Κάνει τη διαφορά…

Η FREZYDERM διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, τα Crilen, τα οποία περιέχουν φυσικά συστατικά έτσι ώστε να απαλλαχτούμε από τους ιπτάμενους επισκέπτες, με φιλικό προς εμάς και τα κουνούπια τρόπο. Επίσης είναι ιδανικά για να χαρίσουμε ξέγνοιαστα βράδια και στα παιδιά μας προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από τις επικίνδυνες ασθένειες που μεταφέρουν τα κουνούπια. Σε όποια υφή κι αν το προτιμάτε, το ενυδατικό προϊόν της αρεσκείας σας έρχεται να δράσει άμεσα και να απωθήσει τα ενοχλητικά έντομα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τις απλές στιγμές του καλοκαιριού. 

Φέτος το καλοκαίρι, δοκιμάστε κάποιο από τα προϊόντα της σειράς Crilen της FREZYDERM και κοιμηθείτε ήρεμοι!

Η ενυδατική σειρά με εντομοαπωθητική δράση Crilen της FREZYDERM έρχεται σε πολλές μορφές,

CRILEN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ
Το ενυδατικό γαλάκτωμα Crilen προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι εμπλουτισμένο με κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατούν τα έντομα μακριά. . 

CRILEN MOUSSE
Για εκείνους που προτιμούν μία πιο ελαφριά για την επιδερμίδα υφή, χωρίς ίχνη λιπαρότητας η FREZYDERM προτείνει τον ενυδατικό αφρό Crilen Mousse που επίσης διαθέτει εντομοαπωθητική δράση. 

CRILEN WIPES
Για ακόμη ευκολότερη χρήση, τα υγρά μαντηλάκια Crilen Wipes είναι εξαιρετικά πρακτικά ειδικά αν θέλετε να τα έχετε μόνιμα μαζί σας όταν είστε εκτός σπιτιού. 
Και βέβαια, μπορεί να χαρεί και το μωράκι σας νύχτες χωρίς ενοχλητικούς επισκέπτες αν τοποθετήσετε κοντά του τα μαντηλάκια Crilen.  

Η FREZYDERM, εκτός από την προστασία μας, φροντίζει και για την ανακούφισή μας μετά από τσιμπήματα ή ανεπιθύμητους ερεθισμούς. 

CRILEN AFTER NIP
To gel Crilen After Nip είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε τσάντα την περίοδο των διακοπών, από την απλή βόλτα στην πόλη μέχρι την απόδραση στην παραλία. Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και από την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και η αντιφλεγμονώδης δράση του καταπραΰνει άμεσα τον ερεθισμό.Επιπλέον, είναι απόλυτα ασφαλές για να χρησιμοποιηθεί στο δερματάκι του μωρού από το πρώτο κιόλας έτος. 

Για τις πιο ξέγνοιαστες βραδιές του καλοκαιριού, μακριά από ενοχλητικούς ‘επισκέπτες’, ας αφεθούμε στα χέρια της FREZYDERM!