H νέα trend edition συλλογή μακιγιάζ της Εssence μας ταξιδεύει στην Ιταλία | 0 bovary.gr
H νέα trend edition συλλογή μακιγιάζ της Εssence μας ταξιδεύει στην Ιταλία | 0 bovary.gr
27|07|2018 12:48
SHARE
ΕSSENCE

H νέα trend edition συλλογή μακιγιάζ της Εssence μας ταξιδεύει στην Ιταλία


Αμάλφι, Ποζιτάνο ή Κάπρι;

Με τη νέα trend edition “kisses from italy”, η essence μάς ταξιδεύει αυτόν τον Αύγουστο στην Ιταλία.

Στη χώρα με τα πολύχρωμα σπιτάκια, τις όμορφες βραχώδεις ακτές και τον ήλιο που λαμπυρίζει στη θάλασσα.

Τα προϊόντα της σειράς έχουν φρέσκα χρώματα, καινοτόμο σύσταση και το ιδανικό μέγεθος για σας συντροφεύουν ακόμη και στα ταξίδια σας - τόσο υπέροχα όσο και η ίδια η Ιταλία!

Brows on fleek

Το πρακτικό 2 σε 1 στυλό έχει δύο άκρες: μία με σταθερή και ταυτόχρονα μαλακή υφή για να δίνετε έμφαση και να γεμίζετε τα φρύδια σας και ένα βουρτσάκι για να τους δίνετε σχήμα. Τέλειο για φυσικά και εκφραστικά φρύδια.

the false lashes mascara extreme volume & curl

Η πολυαγαπημένη μάσκαρα από τη βασική σειρά της essence είναι τώρα διαθέσιμη και σε ένα συλλεκτικό σχέδιο. Το καμπυλωτό βουρτσάκι από ίνες δίνει μέγιστο όγκο και εξασφαλίζει όμορφες, καμπυλωτές βλεφαρίδες με ένα εφέ ψεύτικης βλεφαρίδας.

Mini Sunkissed Bodyspay

Το σπρέι αυτό δίνει ένα ελαφρύ μαύρισμα και μία απαλή λάμψη στην επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει μία αίσθηση φρεσκάδας. Ιδανικό για όταν είστε εν κινήσει.

wings on fleek eyeliner pen

Το πρακτικό στυλό eyeliner σε βαθύ μαύρο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διακριτικών ή και έντονων στιλ μακιγιάζ.

Dewy to go stick aqua

Χάρη στην ελαφριά και αναζωογονητική σύστασή του, αυτό το πρακτικό στικ θα δώσει μία υπέροχη dewy λάμψη στα μάγουλά σας.

Blush paper

Το ειδικό αυτό χαρτί χαρίζει μία φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα. Αρκεί να το ταμπονάρετε στα μάγουλά σας. Επαναλάβετε για πιο έντονο εφέ.

Dry shampoo

Η απόλυτη καινοτομία: ξηρό σαμπουάν σε μορφή χαρτιού! Περάστε απλώς το χαρτί στις ρίζες των μαλλιών σας, χτενιστείτε και είστε έτοιμες! Ιδανικό για όλα τα ταξίδια σας.

Mini Lipstick

Το σετ περιλαμβάνει τρία μίνι κραγιόν με υψηλή κάλυψη και ημι-ματ φινίρισμα – ό,τι πρέπει για όταν ταξιδεύετε. Χάρη στο πρακτικό σχήμα τους, σε μορφή στικ, τα φρέσκα αυτά χρώματα εφαρμόζονται εύκολα ακόμη και όταν είστε εν κινήσει.

Sorbet Feeling handcream

Χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της, η κρέμα χεριών απορροφάται γρήγορα, περιποιείται τα χέρια σας και αφήνει ένα φρέσκο άρωμα λεμονιού. Σε πρακτικό μέγεθος για να χωράει σε κάθε τσάντα.

Αυτή η μικρή βούρτσα είναι ιδανική για να χτενίσετε και να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας εύκολα και χωρίς πόνο.

Cosmetic bag

Αυτό το μοντέρνο, διαφανές τσαντάκι έχει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς, που δεν μπορούν να λείπουν από τη χειραποσκευή σας.