Στο beauty event της Shiseido για το Βio-Performance LiftDynamic | 0 bovary.gr
Στο beauty event της Shiseido για το Βio-Performance LiftDynamic | 0 bovary.gr
SHISEIDO

Στο beauty event της Shiseido για το Βio-Performance LiftDynamic


Η Shiseido παρουσίασε τη νέα σειρά περιποίησης Bio-Performance LiftDynamic σε ένα απογευματινό cocktail πάρτυ, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Hondos Center Apollonia Politia. Οι καλεσμένοι ενημέρωθηκαν για τις ολοκληρωμένες συλλογές του ιαπωνικού οίκου με τη μακρά παράδοση στην περιποίηση της επιδερμίδας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από κοντά για τη νέα σειρά προϊόντων.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να “αψηφήσουν” το νόμο της βαρύτητας, φωτογραφίζοντας μια ξεχωριστή τους στιγμή στο Νο-Gravity room της Shiseido, φέρνοντας τα πάνω κάτω στα social media, με τα #shiseidonogravity και #feelthelift.

Μετά το cocktail party, όπου οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν κρασί Pupulo και γλυκά εδέσματα, ευγενική χορηγία της οινοποιίας Tsantali και του Domotel Les Lazaristes, ακολούθησε ένα δείπνο γεμάτο ατμοσφαιρικότητα στον υπέροχο γαστρονομικό προορισμό της Θεσσαλονίκης, Duck Private Cheffing.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της Shiseido και της κας Μαρίζας Κουτσολιούτσου, του ομίλου FF Group, ήταν οι κυρίες Αγγελική Χόντου, Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Σόφη Χατζηνικολάου, Πόλυ Στεφάνου, Χαίδω Τσάνταλη, Στέλλα Βουλγαράκη, Μαρία Παγωνάκη, Αλεξία Πάνου Ζωή Παπαγεωργίου, Θάλεια Εξάρχου και Ελεάννα Ζησιάδου. Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό δείπνο το οποίο επιμελήθηκε αποκλειστικά για τη βραδιά η Ιωάννα Θεοδωρακάκη, σε ένα ιδιαίτερο art de la table εμπνευσμένο από την ιαπωνική αισθητική και φιλοσοφία του οίκου, που άψογα επιμελήθηκε η εταιρία A.ADanou των Αντιγόνη και Τίτη Δάνου.

Η νέα σειρά προϊόντων της Shiseido έρχεται να φέρει την ανατροπή. Η προηγμένη τεχνολογία και τα καινοτόμα συστατικά της σειράς αποτελούν το κλειδί για την άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ξυπνώντας ιδιότητες σύσφιξης και ανόρθωσης.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

 

TAGS