Chanel
Chanel
CHANEL

Εννέα γυναίκες μοιράζονται τις ίδιες αξίες με την Gabrielle Chanel στην digital καμπάνια του οίκου


Για τo λανσάρισμα των τριών νέων προϊόντων σώματος της σειράς GABRIELLE CHANEL: Foaming Shower Gel, ενυδατική body lotion, φυσικό αποσμητικό σπρέι, η CHANEL παρουσιάζει μια ψηφιακή καμπάνια μέσω μιας σειράς συνεντεύξεων με γυναίκες που εμπνέουν.

Όπως συνήθιζε να λέει η Gabrielle Chanel: «Αποφάσισα ποια ήθελα να είμαι και αυτή είμαι σήμερα»

Αυτές οι ταινίες μικρού μήκους θα αποκαλύψουν τη μοναδική ταυτότητα των γυναικών, το πάθος και την επαναστάτρια καρδιά.

Οι ίδιες αξίες βρίσκονται στον πυρήνα του αρώματος GABRIELLE CHANEL.

Εννέα γυναίκες πήραν μέρος σε αυτήν την ψηφιακή καμπάνια, εκφράζοντας τον εαυτό τους μέσα από το πνεύμα της GABRIELLE κι ένα γράμμα κάθε φορά.

Η σειρά κυκλοφορεί στα social media από τις 3 Σεπτεμβρίου.

Ανακαλύψτε τις γυναίκες που επέλεξαν ποιες ήθελαν να είναι:

Η Caroline de Maigret, η Mette Towley, η Diana Pozharskaya, η Phoebe Tonkin, η Valentina Bellè, η Adesuwa Aighewi, η Claire Laffut, η Kilo Kish και η Ouyang Nana.

Η Claire Laffut είναι καλλιτέχνις από το Βέλγιο. Είναι συνθέτρια και τραγουδίστρια που μεταφράζει τη μουσική της σε πολύχρωμους πίνακες εμπνευσμένους από τις πέντε αισθήσεις.

 

 

Η Adesuwa Aighewi είναι μοντέλο Νιγηριακής-Κινεζικής καταγωγής.

 

 

Η Caroline de Maigret είναι μοντέλο και μουσική παραγωγός από την Γαλλία.

 

 

 

Η Mette Towley είναι Αμερικανίδα χορεύτρια. Είναι γνωστή για την perforamnce της στο μουσικό βίντεο της Rihanna και το «Lemon» των N.E.R.D. Από το 2014 είναι μέλος των χορευτών «The Baes» του Pharrell.

 

 

Η Phoebe Tonkin είναι Αυστραλιανή ηθοποιός, με έδρα το Λος Άντζελες. Σήμερα πρωταγωνιστεί στις τηλεοπτικές σειρές «The Originals» και «Safe Harbor».

 

 

Η Ouyang Nana είναι μουσικός από την Ταϊβάν. Είναι επίσης ηθοποιός, γνωστή για το Bleeding Steel (2017), το Po feng (2015) και το Tou tean wu (2016).

 

 

Η Diana Pozharskaya είναι Ρωσίδα ηθοποιός. Είναι γνωστή για το «Solemn Tuntematon» (2017), «Zatmenie» (2016) και «Kukhnya. Poslednya bitva» (2017).

 

 

Η Kilo Kish είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, εικαστικός καλλιτέχνις, ζωγράφος, σχεδιάστρια μόδας και υφασμάτων.

 

 

Η Valentina Bellè είναι Ιταλίδα ηθοποιός. Είναι γνωστή για το ρόλο της στην τηλεοπτική εκπομπή «Medici - Masters of Florence» (2017).