Το νέο Black Opium Click & Go, το νέο πρόσωπο και νέο κεφάλαιο YSL Beauty | 0 bovary.gr
Το νέο Black Opium Click & Go, το νέο πρόσωπο και νέο κεφάλαιο YSL Beauty | 0 bovary.gr
YSL BEAUTY

Το νέο Black Opium Click & Go, το νέο πρόσωπο και νέο κεφάλαιο YSL Beauty


Eνα νέο μονοπάτι που οδηγεί στον εθισμό

Είναι το άρωμα που αψηφά τους κανόνες. Που τολμά να είναι διαφορετικό. Όπου βρεθεί, κάνει παρέα με τα υπόλοιπα ελεύθερα πνεύματα. Σαν να αποπνέει το εγώ σου. Συναρπαστικό, "παράνομο" και απόλυτα cool... Σήμερα, το Black Opium ανανεώνεται. Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauty παρουσιάζει ένα νέο στυλό Click & Go για τις λάτρεις του Black Opium που είναι συνέχεια εν κινήσει.

Και ανακοινώνει ένα νέο πρόσωπο για να προσελκύσει μια νέα γενιά γυναικών που θα λατρέψει το Black Opium, ένα πρόσωπο εξίσου εμβληματικό με το άρωμα που εκπροσωπεί.

 

 

Zoë Kravitz Το νέο πρόσωπο του Black Opium

Black Opium, να σου συστήσουμε τη Zoë Kravitz. Zoë Kravitz, από εδώ το Black Opium. Η cool διάθεση ρέει στις φλέβες της. Ένα "It girl" που ενσαρκώνει τη δυναμική, ανεξάρτητη και χαρισματική γυναίκα που δεν χορταίνει να βλέπει ο κόσμος σήμερα, η Zoë Kravitz είναι τολμηρή στις καλλιτεχνικές της επιλογές και καταφέρνει να αποτελεί κάθε φορά το επίκεντρο της προσοχής. Είναι η γυναίκα που τραβά τα βλέμματα όπου πηγαίνει – εξίσου εθιστική με το άρωμα που εκπροσωπεί. Δυναμική, δημιουργεί μόνη της την τύχη της, όπως και το Black Opium. Είναι ένα ισχυρό ίνδαλμα και αποπνέει μια ανεξάρτητη και μοντέρνα γοητεία που αντανακλά την αυθεντική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και καλλιτεχνική της προσωπικότητα. Εμπλουτίζει τον κόσμο του τολμηρού, μοντέρνου και αισθησιακού αρώματος με μια νέα ενέργεια. Είναι αδύνατον να αντισταθείς.

 

 

Παίζει με την εθιστική της δύναμη. Και κρατά στα χέρια της τον διακόπτη του εθισμού. Είσαι έτοιμη για το κάλεσμά της; Σε μια νέα ιστορία, ένα νέο κεφάλαιο, η Zoë βγαίνει βράδυ σε ένα εξαιρετικά φουτουριστικό τοπίο του Τόκιο. Αστικός, cool και σοφιστικέ, ο κόσμος του Black Opium δελεάζει και, πολύ γρήγορα ο μαγνητισμός της προσελκύει χιλιάδες ψυχές. Εθίζονται σε εκείνην. Εθίζονται στο Black Opium.

Ο αφηγητής της ιστορίας Jonas Lindstroem

Η νέα καμπάνια του Black Opium με τη Zoë Kravitz γυρίστηκε από τον Jonas Lindstroem, έναν φωτογράφο και σκηνοθέτη που εργάζεται μεταξύ Βερολίνου και Λονδίνου και είναι γνωστός για τις τολμηρές δουλειές του. Διάσημος για τις προσεγμένες οπτικές απεικονίσεις και το τολμηρό, cool στυλ του, ο Lindstroem, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατάγεται από τη Σουηδία, σπούδασε στο Βερολίνο και στο Λονδίνο προτού τραβήξει το ενδιαφέρον του Kendrick Lamar, ο οποίος τον προσέλαβε, για να δημιουργήσει το σκανδαλιστικό και ποιητικό βίντεο του εξαιρετικά δημοφιλούς τραγουδιού Element.

Μας κέρδισε από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο – η ιστορία μιας γυναίκας που ακολουθεί τους δικούς της κανόνες, αντλώντας δύναμη από το άρωμα στο οποίο είναι εθισμένη. Σήμερα, ανοίγει ένα νέο, τολμηρό κεφάλαιο. Αυτή τη φορά, ο εθισμός είναι η ίδια η γυναίκα του Black Opium που δελεάζει την παρέα της, ξυπνώντας τον πόθο και δίνοντας ενέργεια με το χάρισμά της. Την ακολουθούν, γοητευμένοι από το μαγνητισμό της, μέσα σε ένα εξωτικό και ταυτόχρονα αστικό τοπίο, έναν φουτουριστικό κόσμο που ταυτίζεται με την πολυτέλεια και τον εθισμό του Black Opium. Και αυτή τη φορά, η γυναίκα του Black Opium είναι… η Zoë Kravitz. Αισθάνεσαι το κάλεσμά της; Άκουσε το κάλεσμα. Νιώσε τη δύναμη. Σε τραβάει ο καθαρός μαγνητισμός, αυτή η υπνωτική μελωδία… "The Hills" του παγκοσμίως επιτυχημένου τραγουδιστή The Weeknd. Το σκηνικό είναι ένα μοντέρνο πάρτι που διοργανώθηκε τελευταία στιγμή. Η πόλη: το Τόκιο. Το μέρος – αν το ξέρεις, έχει καλώς. Διάσχισε την κρεμαστή γέφυρα, δες το επιβλητικό και μαγευτικό τοπίο της πόλης που παραπέμπει στο εμβληματικό στρογγυλό "φινιστρίνι" του μπουκαλιού του Black Opium, και δέξου την πρόσκληση που οδηγεί σε έναν κόσμο εθιστικής παντοδυναμίας και σε μια νύχτα γεμάτη αδρεναλίνη.

Σε αυτή τη νέα καμπάνια, το ξεχωριστό στυλ, το αγορέ κούρεμα και το εκφραστικό βλέμμα της Zoë αποπνέουν μια ενέργεια και ένα μυστήριο που συναρπάζουν από την πρώτη ματιά. Τη στιγμή που η παρουσία της φωτίζει την οθόνη, είναι σαν να σε καλεί. Καθώς περνά από στέγη σε στέγη μέσα στη νύχτα, η μαγνητική της ομορφιά είναι ακαταμάχητη. Μαζί της έχει την παρέα της – νεαρούς, μοντέρνους, όμορφους ανθρώπους που εκπροσωπούν μια ατρόμητη γενιά, μια γενιά που θα διαδώσει τα νέα. Τολμηρή, δελεάζει με την ακαταμάχητη, εθιστική της δύναμη και με μια συμπεριφορά που είναι εξίσου μαγευτική με το Black Opium, με φόντο τα λαμπερά φώτα που σπινθηροβολούν σαγηνευτικά. Μια δόση εθισμού, μια δόση αισθησιασμού, μια δόση καθαρής αδρεναλίνης… με τη λαμπερή ομορφιά και την ανέμελη συμπεριφορά της, γράφει με τον ιδανικό τρόπο τη συνέχεια της ιστορίας του Black Opium.

BLACK OPIUM CLICK & GO

Ένα άρωμα που σπάει τους κανόνες. Ανεβάζει την αδρεναλίνη. Απελευθερώνει μια δόση πόθου. Σαν να αποπνέει το εγώ σου.

Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauté παρουσιάζει το Click & Go. Το νέο it-προϊόν Black Opium για τα μοντέρνα κορίτσια που δεν σταματούν ποτέ να κινούνται. Το ακαταμάχητο άρωμα του Black Opium Eau de Parfum αιχμαλωτίζεται σε μια καινοτόμο σύνθεση που απελευθερώνεται από μια νέα συσκευασία – το θρυλικό στυλό του YSL. Η ενέργεια του μαύρου καφέ που ηλεκτρίζει συναντά την επιβλητική θηλυκότητα των λευκών λουλουδιών. Ένα ζωηρό, αισθησιακό και εθιστικό άρωμα που αντιπαραβάλλει το φως με το σκοτάδι, σαν ένα δυναμικό πεδίο που σε περιβάλλει όπου κι αν βρίσκεσαι. Τόλμησε να είσαι διαφορετική. Με πάνω από 200 κλικ σε ένα στυλό, ανακάλυψε ξανά την πρωτοποριακή υφή gel στα σημεία των παλμών και το εθιστικό πουδρέ τελείωμα που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου.

Ντυμένο με την εκθαμβωτική λάμψη του εμβληματικού μπουκαλιού του Black Opium, το μαύρο στυλό σπινθηροβολεί, όντας εξίσου αισθησιακό με τη νύχτα. Στην τσάντα σου, στην τσέπη σου, το Black Opium βρίσκεται μαζί σου όπου πας. Και χάρη στο ακριβές και αισθησιακό απλικατέρ που απελευθερώνει την ιδανική δόση αρώματος στο λαιμό, στο ντεκολτέ ή στους καρπούς, ξαφνιάζει ευχάριστα τις αισθήσεις. Ένα τελικό άγγιγμα προτού βγεις για βράδυ. Μια δόση που ηλεκτρίζει στη στιγμή. Ο νέος εθιστικός τρόπος να φοράς το άρωμα σου. Απλά click & go. Black Opium 30ml, 50ml, 90ml, 150ml Click & Go 2,5ml (200 clicκs) Συνδεδεμένη. Cool. 24/7. Η Zoë Kravitz και το Black Opium Click & Go. Το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου Black Opium. Μια νέα περιπέτεια για όλους μας.