La Prairie
La Prairie
LA PRAIRIE

Skin Caviar Luxe Cream -Το αριστούργημα της La Prairie επαναπροσδιορίζεται


Ορισμένα αντικείμενα θεωρούνται αριστουργήματα όχι μόνο λόγω της ομορφιάς τους ή της εκλεπτυσμένης φύσης τους, αλλά γιατί προκαλούν ένα έντονο συναίσθημα ή επειδή είναι πολύτιμα ή ίσως γιατί αντιπροσωπεύουν ένα μοναδικό δείγμα καινοτομίας, τεχνογνωσίας ή μια φιλοσοφία ακριβείας.

Αναζητώντας την πιο απολαυστική περιποίηση για την επιδερμίδα, εδώ και 30 χρόνια, η La Prairie αποκάλυψε στον κόσμο τη μοναδική δύναμη του χαβιαριού να θρέφει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα δημιουργώντας ένα αριστουργηματικό έργο σχεδιασμού, επιστήμης και απόλαυσης για την επιδερμίδα.

Οι πρωτοποριακές επιστημονικές μέθοδοι επεξεργασίας του χαβιαριού της La Prairie, ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το φυσικό εκχύλισμα από Χαβιάρι.

Το Caviar Premier είναι το ισχυρό αποτέλεσμα αυτής της εντυπωσιακής καινοτομίας. Χάρη στο Caviar Premier, αξιοποιούνται για πρώτη φορά όλες οι δυνατότητες που διαθέτει το χαβιάρι, ξεπερνώντας για ακόμα μια φορά τα όρια.

Μετά από χρόνια έρευνας αξιοποιώντας την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία για το χαβιάρι, η La Prairie επαναπροσδιορίζει το χαβιάρι: Η Skin Caviar Luxe Cream ανανεωμένη με το Caviar Premier, δημιουργεί μια νέα διάσταση απόλαυσης στην περιποίηση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με πρωτόγνωρη αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης.

 

Το 1987 η La Prairie πραγματοποίησε την ασύλληπτη επιλογή της χρήσης του εκχυλίσματος από Χαβιάρι, προερχόμενο από τα πλούσια βάθη της θάλασσας, για να εμποτιστεί η επιδερμίδα με τα πιο πολύτιμα συστατικά.

Η Συλλογή Skin Caviar, συνεχίζει να μας εκπλήσσει, για περισσότερα από 30 χρόνια μετά τη δημιουργία της. Συνεχίζει να εξελίσσεται προσφέροντας εξαιρετική ανόρθωση και σύσφιξη, σε συνδυασμό με προηγμένη απόδοση. Μετά από συνεχή έρευνα και νέες τεχνολογικές εξελίξεις παρουσίασε το Νερό από Χαβιάρι και σήμερα μας οδηγεί στο Caviar Premier.

Οι πρωτοποριακές επιστημονικές μέθοδοι επεξεργασίας του χαβιαριού της La Prairie, ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το φυσικό εκχύλισμα από Χαβιάρι. Το Caviar Premier είναι το ισχυρό αποτέλεσμα αυτής της εντυπωσιακής καινοτομίας. Χάρη στο Caviar Premier, αξιοποιούνται για πρώτη φορά όλες οι δυνατότητες που διαθέτει το χαβιάρι, ξεπερνώντας για ακόμα μια φορά τα όρια. Επαναπροσδιορισμένη με αυτή τη νέα μορφή Χαβιαριού, η Skin Caviar Luxe Cream προσφέρει απαράμιλλα ορατά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα, το οποίο χρησιμοποιεί βιοτεχνολογική έρευνα αιχμής, για να προσφέρει νέα ζωή στα κύτταρα που γεννούν την ομορφιά, προσφέρει απίθανη ανόρθωση και σύσφιξη. Τα οφέλη του χαβιαριού ισχυροποιούνται και μεγεθύνονται. Η επιδερμίδα υφίσταται ολική μεταμόρφωση χάρη στην εξαιρετική σύσφιξη και ανόρθωση. Τα χαρακτηριστικά ανορθώνονται, συσφίγγονται και τονώνονται. Η επιδερμίδα αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα.

ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΕΧΝΗΣ

Από την στιγμή που αποκαλύπτεται το εικονικό βάζο σε χρώμα μπλε κοβαλτίου από το ασημένιο κουτί του, η εικόνα του ως αριστούργημα γίνεται ξεκάθαρη. Οι γεωμετρικές γραμμές που θυμίζουν το κίνημα bauhaus, σε συνδυασμό με την καθαρή μινιμαλιστική γραμματοσειρά Helvetica, κάνουν την συσκευασία της κρέμας Skin Caviar Luxe Cream ένα κομψοτέχνημα. Ο σχεδιασμός, κλασικός, διατηρείται ίδιος σαν φόρος τιμής στην κληρονομιά της Συλλογής.

Η νέα εκδοχή της Skin Caviar Luxe Cream είναι μια πραγματική γιορτή για τις αισθήσεις. Προσφέρει μια μοναδική αίσθηση απόλαυσης κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Αυτή η εμβληματική εμπειρία αισθήσεων περιλαμβάνει μία σύγχρονη εκδοχή του χαρακτηριστικού αρώματος της Συλλογής Skin Caviar και μια ανάλαφρη υφή που απλώνεται στην επιδερμίδα αφήνοντάς την εξαιρετικά απαλή.

 

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SKIN CAVIAR

Απολαύστε την αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης σε δύο υφές - για την πολυτέλεια της επιλογής. Τόσο η Skin Caviar Luxe Cream όσο και η Skin Caviar Luxe Cream • Sheer έχουν ανανεωθεί με το Caviar Premier. Εφαρμόστε την πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό, την τόνωση, την εφαρμογή του Skin Caviar Essence-in-Lotion και του Skin Caviar Liquid Lift. Όταν χρειάζεστε επιπλέον νυχτερινή απόλαυση, χρησιμοποιήστε την Skin Caviar Luxe Sleep Mask ανανεωμένη με το Caviar Premier. Για να διασφαλίσετε ότι η καθαρότητα της κρέμας θα διατηρηθεί, χρησιμοποιήστε την κομψή σπάτουλα για να βάλετε μια μικρή ποσότητα κρέμας πάνω στις άκρες των δακτύλων σας. Απλώστε την απαλά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Για την πρωινή σας περιποίηση, συνεχίστε με το Skin Caviar Concealer για τέλεια όψη επιδερμίδας